Nazdravani de oct-nov-dec-2003(73)
Raspunsuri - Pagina 12
paula2003 spune:
Adriana abia astept sa ne vedem...
Avem poze de la marea olimpiada....Special Olympics 2006, la Alexa.
Astept comentarii.....
Paula cu Paul & Alexandra
Yael spune:

Of SuperMamiii.... Saracutza... Si voi prin ce-ati putut trece cred... Saraca cum e bandajata la caputz.. si sange.. si ochisorii aia rosii de plans... 

de la Nardi si o
de la noi, fetele...
Aveti grija.. Of.. Se intampla, ce sa facem... Adevarul e ca si mie mi s-a intamplat in urma cu o luna sa zic... Yael dormea la noi in pat... si hop! -a cazut, cu fruntea infipta direct in gresie, in margine, unde se ridica peretele... Am zis ca lesin... Insa n-a fost asa rau.. un semnulet asa, un cucui... insa a trecut.. ea nici nu prea a simtit.. dormea.. Am luat-o repede, eram langa ea... (la calc.
). Asa ca acum am cumparat aparatori la noi la pat, de nici eu nu pot sa cad! E... bine ca e totul bine.. s-o mai urmariti asa.. in timp...
Cand plecati exact? Ca sa va zicem
si toate cele... Am inteles ca va intoarceti pe 3 Mai... Noi pe 1 il sarbatorim pe Nardi.. La Prima Mareata Lui Aniversare.. 1 anisor!!! 
Ma bucur ca va plac pozele, am mai pus... Insa, fetele.. nu ziceti nimic de poza cu camila? Credeam c-o sa faca furori p-aici!
Adriana ce a vazut poneiul!
Ciuf, da... si eu am realizat ca pana la urma tot cu carpa e mai bine, insa si cu 'batul' cu linie de cauciuc jos... sau cum sa-i zic... cu care strangem apa din baie... Pun carpa pe el si gata... Asta dupa ce mi-am luat pana si aspirator care spala.. insa, dupa cum spuneam, tot mai bine cu carpa... Of.. uite ce am ajuns sa scriu...
Ver@.. ma intrebai de prostioare... Yael nu prea face... Nardi e cam cu rautati, ca de.. e baiat, insa in general sunt cumintei... Mai fac crize, insa nimic deosebit... Acum lui Yael ii place 'Alice in Tara Minunilor' si se uita la dvd bucati bune de timp, stie din-nainte ce dialog va urma... etc. I-am cumparat si un canal Baby -se numeste, foarte educativ... repeta ce vede, cuvinte.. Invata, ce mai... are Baby Einstein... Ii plac cartile foarte mult... Chiar a inceput sa-mi 'citeasca' -inventeaza asa.. cuvinte, sa vorbeasca cat mai repede...
Cam atat... Tot scriu cu intreruperi, ca de... Acum ma duc sa le iau cate ceva de mancare...
Va pupic si aveti grija de voi si de sufletei!
Cu drag,
Isabella,
Yael (2 ani & 3 luni -24Nov.'03) &
Nardi (10 luni -01May'05)
Poze cu noi ;-))
uki spune:
hai noroc fetele! poate vine caldura o data si bem si noi o berica cinstita
, nu?
pai asa va laudati? mey Supermami meu, sa mi se rupa sufletul de fetita frumusica, sper sa nu-i ramana semn, mai ales ca e in frunte..ca vazui pozele, of of
...pupam pe ea de Isabelita sa treaca repede si sa fie atenta sa nu se mai intample!

Paula, felicitari!!! Alexa are multe impliniri deja!!! dar, totusi, despre ce era vorba la Special Olimpics? ca am vazut ca ea a castigat! super! Intalnire frumoasa cu Adriana!
Ciuf, pupacim baietel frumos si desteptel, care a invatat Cutiuta muzicala...vezi? asta inseamna ca o pui des... a mea mandra se plicti repede, imediat zice; "atu..." adica: altul
... si face asa si la desene si la muzica.in rest, totul bine cu tine si burtica ta? e mai "miscacioasa"? 
Ileana... sfaturi pt olita...pas.. (a mea mandra e comoda, si ii este total indiferent daca e uda sau nu... sta cu kk la poponet mult si bine) daca nu suntem pe faza sa o schimbam, si mai ales daca nu...pute
nu cere, noi acum mai folosim in paralel si la wc cu reductor... face cand are chef, nu stiu, chiar cred ca depinde de la copil la copil...
lasa, ca o sa poti sa-i spui ca vine bebe mic si rade de el ca face pisu pe el, poate din mandrie sa se ceara, sau sa nu mai faca! apropo, ce ai in burtica? sau e prea devreme?

Yael, am vazut poze cu carnavalul, cu Nardi si Yael si am vazut ce mari s-au facut, dar de camile...mey... nu le-am intalnit! si tare as vrea sa vaz si eu ceva mai... exotic! no, un' sa ma uit?
Ven, unde umbli? mai fa si tu prezent pe aici, ca ne e dor, si de tine si mai ales... de domnisorul Markus!!!
la fel Vikinga, Elena, Marioan, Mara, mey mey, unde sunt toti flacaii frumos din gasca asta?

pe toate mamici si pitici
noi, suntem bine! azi am dat o raita la Baby expo, am luat cate ceva, ca ne-au ramas aproape toate hainutele mici... maieuri, body-uri, samponele... cereale...etc, preturi... unele bune, altele cam piper
, mi-ar fi placut mie sa iau mai multe insa deh' sotul... ma tragea de maneca!
acum sunt in parc, tati si mariuca, despre care ce sa zic/ s-a ingrasat 1 kilo, acum are 15, e greutza cand o iei in brate, papa bine, insa tot asa... pasat mixat
, e o mica nesimtita!!! acum ca e asa pufilina, o trec la regim, papa nepasat, sa manance cat vrea ea, si cand ii va fi foame! ca nu se mai poate![]()
no, m-am intins... m-a luat valul, mi-a luat calul
![]()
am scris mai putin in ultima vreme, ca nu prea aveam ce raporta... ma rog... nici acum n-am, dar...mi=era dor de voi!![]()
va las, o saptamana buna sa aveti!

Ven spune:
Salutare!
Uki, suntem pe aici si noi, va citesc zilnic, dar de scris....no, lene mare ![]()
Markus e bine, nazdravan ca de obicei, totul se intampla dupa vointa lui personala, care este mereu mai puternica decat a noastra...
Eu cu scoala, cu recuperari sambata, cu Olimpiade care imi mananca sambata (sambata asta am petrecut la corectat de la 13.30 pana la 20.00!)
Cam asta e cu noi, plus ca ma depreseaza vremea asta, VREAU VARA, SOARE SI CALDURA! 
Gata, ca-s intr-o fereastra la scoala si mai am ceva treaba...
Va pupam! 
Venera
, mama lui Markus:
->
-> 
adameasca spune:
Uki, la faza cu olitza si cu kk pipi pe el, parca l-ai descris pe fi-miu.... Idem. Nu il deranjeaza nici macar kk, de pipi ce sa mai zic....
Inca nu stiu ce am in burtica, eu sper sa fie o fata. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
super mami spune:
Multumim tare pt pupici. Se pare ca ajuta, Isabel e f bine, tot schimbam pansamentul, dar ea n-are nici o treaba.
Ne-au dat o crema f buna cu care o sa dam 6 luni si au zis ca nu ramanem cu semn. Ceea ce e tare bin, ca ea e cretulici si nu poate avea breton.
Gata cu bubu asta, ca m-a terminat.Voi ati vazut ce necaz a patit Elena noastra ? Of saracuta, sper sa fie totul bine. Doamne ajuta !Paula felicitari, super pozele. Bravo piticutei, ii trimitem un pupic pe nasuc 
Isabella....sunt tare dulci amandoi, uf ce a trecut timpul...un anisor deja !!!!
Noi plecam pe 29 luna asta si venim pe 3 mai. Suntem cam nesimtiti cu vacante din astea 
Uki...dau si eu un sfat...lasa copilul in pace. O sa pape la gradi cand o sa mearga cu copii.
Dar daca totusi o pui la regim...succes si regim cat mai scurt.
Depinde de cat e ea de incapatanata....e ?Sfaturi cu olita nu avem nici noi...eu sunt cam nesimtita la capitolul asta, dar timpul le rezolva pe toate. O sa mai creasca putin si o sa ceara singurica.
Culmea e ca ea zice cand face fara exceptie...cand e kk vine singura cu un pampers de la ea din camera.
La olita se pune din 5 in 5 min singurica....sta 3 secunde si se felicita singurica....![]()
Dar nu prea ma mai stresez....o sa faca si la olita.
Am fugit si noi la o plimbarica,
Va pupacim tareAlexandra si Isabelita Isabel
anca tanasica spune:
ma mai primiti....????
sorry pentru accidente, felicitari pt.puiuti din burtici...
nici pitix nu vrea oala
sunt zile in care zice si la pi si la ka si nu face deloc pe ea si zile in care nu cere deloc...cred ca se ia cu joaca si uita...astept vara sa o las doar in chilotei...ca nu/i place sa se simta uda si poate nu mai uita de oala...
m/am apucat de croitorie pt.pitix (ca imi place la nebunie sa/i cos si ei ii place la nebunie sa fie cocheta/se uita in oglinda si se admira...si dc nu ii place ceva nu o lasa pe socrela sa o imbrace!!!)
aveti poze cu primele 4 creatii (pe anul asta) la alexandra top model.
mai vreau si eu un puiut micut...dar peste 3/4 ani...sa rezolvam cu casa intai!!!
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
Elenalove27 spune:
salut si bine v-am regasit ...dupa o preioada luuunga de cand nu am mai scris revin si eu cu noutati.
Alvarica este cumintetel dar are zile cand este un zapacit(cu pereche)
...
face pipi si kaka la veceu(nu la olita) si doar noaptea ii pun diapersi,in rest toata ziua sta la chilotei si imi spune cand vrea sa isi faca nevoile.
supermami, cand am avzut pozele cu Isabela am ramas socata si mi-am adus aminte de LUCA lui adameasca...vai tu saracuta de ea ce lovitura a tras.pup la ea si muuuulta sanatate si refacere cat mai repede printesei.(scuze ca intreb , voi nu mai veniti la florida sau a-ti fost si nu stiu eu?)![]()
anca tanasica, superba colectia de croitorie si cel mai frumos Foto MODEL
adameasca , daca vrei fetita , atunci fetita sa fie
eu daca r fi sa raman gravida parca tot baiet mi-as dori 
ven , daca vrei soare si caldura si in special VARA , atunci nu trebuie decit sa veniti in FLORIDA

uki, ei lasa ca si alvarica tot pasat manca si nu orice manacrica.Adica el tot pe mancarica la borcanele este si foarte rar sa manace supica de care fac eu, sau mancarica trecuta prin masina ...si bineinteles lapte la greu si biberon.
Yael,ce repede trece timpul.ma uit la poze si ma mir ce mare este Nardi si frumoasa tare si Yael la fel.
paula, alexanda este o dulcica.felicitari pentru primi pasi singurica.
ciuf , ma gandesc zilnic la tine si abia astept sa vad frumusetea de fetita mica si blonda.
duracelul meu ma zapacit de cap dar ma bucur ca lucrez cele 3 zile pe sapt si mai scap si eu de nazdravam ...dar ii duc dorul imediat cum ajung la servici si Al il pune sa ma sune si imi zice la telefon <mami come on home ,plizzz...and baloon mami baallooonn...urla cat il tine gura sa vin acasa cu balon.>...
felicitari muzicianului tau ...si alvarica prinde doar ultimele cuvinte de la cantecelele cu elmo si se vaicareste si el acolo cand aude cantacele...pup la voi.
adriana , sarcina usoara in continuare
si spor la cumparaturi.
in rest ce sa va spun ca mama a facut infarct acum 2 zile si este la intensive care si nu pot sa fac nimic decat sa ma rog sa fie bine ca nu stiu daca pot sa merg in romania ca am altele pe cap aici cu alvarica si niste teste importante la inima , dintre care primul test este maine.
sa imi tineti pumni stransi pentru alvarica.
pup si sper sa intru mai des.
eu lucrez 3 zile pe sapt si ziua care nu o lucrez intru la curatenie ca gasesc dezastru in casa dupa o zi la lucru...ca dehh nu am pretentii mari de la sot cu toate ca eu cand stau acasa si gatesc si copil si curatenie si spalat rufe si calcat ....si mai ales ca acum cateva sapt sa spart conducta de apa (nu eram acasa) si cand am venit aveam apa in toata casa pana afara in parcare era apa...si acum trebuie sa terminam si cu zugraveala...si off offf cate si mai cate ..alti bani alta distractie.
gata merg la alvarica ...pup si sa auzim de bine.
"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte
anca tanasica spune:
croitoreasa mea imi aduce resturi de material (si celelalte chestii au fost facute tot cu resturi de la ea)...si acum mi-a mai adus 8!!!!
ma tot uit la ele sa ma inspire...sa vad cum le-as face...deocamdata m-a inspirat doar doua materiale: unul bleumarin cu picatele albe (va fi o fusta clos cu tull alb cret rau pe dedesupt!!!) si unul gri cu niste patrate scamosate (va fi transformat intr-o jachetica cu fermoar cu pantalonasi trei sferturi!!! ca se poarta...)
restul nu m-au inspirat pana acum...dar ma tot uit la ele sa imi vina vre-o idee...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
carmen77 spune:
Haideti sa mai scriu si io 2 randuri ca deja e rusinica pt mine
.
Super Mami,
pt Isabel, vai, vai, saracuta, m-am uitat la poze, cred ca si pe mine ma lua cu lesin. Bine ca s-a terminat totul cu bine.
Ileana, sarcina usoara si in continuare si o fetita sanatoasa sa aveti ... daca asta va doriti.
Yzzy, am vazut pozele (inclusiv cele cu camile
, sunt superbe si pozele si copiii si peisajele
, pe mine m-au terminat cele cu views, mai ... eu una nu as pleca de acolo nici batuta
, voi va mai ganditi sa veniti aici?
Ven, si eu sufar de aceeasi problema ... VREAU VARA SI CALDURA! Dar nu e cum vreau io ....
, ci iarna asta de aici .. care e cucoana mare si se lungeste cat vrea ea.
Elena, multa sanatate mamei tale
.
Valeria, eu tie ti-am tot citit ispravile lui Luca si la noi in grupa si la grupa de mamici de martie ... si da-mi voie sa iti spun ca am ras cu lacrimi ...e mare nazdravan .... mai putina rabdare si vor veni parintii tai sa va ajute ... asa ca ... steagul sus si fii optimista!
V-am lasat ca in 10 minute tre sa plec la scarbici
, si mai am sa imi fac mancarea pt munca .... mai intru as soon as I can.
la toata lumea.

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003