Nazdravani de oct-nov-dec-2003(73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Daca voi vorbiti de Kg???eu ce sa mai spun cu 78...ma trec pe fructe si salate si gata. Azi am 75 maine 78 si tot asa, nici nu ma mai urc pe cantar dacat cand imi vin hainele....tot cu cele de gravida sunt pe mine, imi vine sa tip, ...

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Daca voi vorbiti de Kg???eu ce sa mai spun cu 78...ma trec pe fructe si salate si gata. Azi am 75 maine 78 si tot asa, nici nu ma mai urc pe cantar dacat cand imi vin hainele....tot cu cele de gravida sunt pe mine, imi vine sa tip, ...

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Super mami, bine ca ne mai tragi un pic de maneca ca ne-am cam puturosit.
Isabel e o frumoasa, o printesa. Va rupe inimile barbatilor si bine le va face.
Va doresc drum bun si distractie placuta!
Eu sa fiu sincera sunt intr-o stare de "cloceala", nu fac nimic, ma fatzai prin casa, sunt mai relaxata, dar in acelasi timp cu moralul la pamant.
In grupa de mamici martie-aprilie 2006 a murit o fetita la 3 zile dupa ce s-a nascut. Se pare ca a fost nascuta cu cordonul in jurul gatului si cu nod la el. Nu a respirat si nu i-a batut inimioara pentru catva timp. De atunci a stat numai pe aparate.
Idiotii de doctori au lasat-o pe mama sa stea in travaliu 30 de ore dupa ce i s-a rupt apa, caz in care ar fi trebuit sa fie in travaliu pentru max. 24 de ore. Deci se pare ca e caz de malpraxis. Nu au vrut sa-i faca cezariana (cica nu au avut motive medicale) ca in felul asta micuta traia.
Si vestea eu am primit-o. Ca am sunat-o sa o felicit si cand colo ajung sa spun condoleante. Nasol de tot. Am inteles ca vrea sa-i dea in judecata. Bine ar face.
Gata, nu ma mai smiorcai.
Luca e un dulce, invata poezii rapid, nu imi vine sa cred. Ieri cand il duceam pe taica-sau la aeroport, de teama sa nu-mi adoarma, i-am pus CD-urile cu Cutiuta Muzicala. Sa-l vedeti cum canta ultimele cuvinte de la versuri. Era dulce foc. Nu as putea spune ca are ureche muzicala sau ca canta corect, dar ma amuza cand spunea si el acolo cuvintelele.
Il tot pregatesc ca pe 30 vine soacra-mea si ii spun ca trebuie sa o salute "cuviincios" ca in Scufita Rosie, sa-i zica Saru'mana, la care de unde si pana unde el a retinut ca imediat cum o vede pe bunica trebuie sa spuna poezioara cu "Rata, rata, ratisoara...".
In fine, daca asa vrea copilul ...
La locurile de joaca incepe sa imite copiii care vorbesc in engleza. E un caraghios. Mi-a luat ceva timp sa pricep ce insemna la el "Skimi", adica excuse-me. Se loveste prin casa de noi, ne arunca cate un skimi. Dar macar stim care e treaba cu cuvantul asta.
M-ati intrebat de gradinita. Ma sucesc si ma rasucesc de nu mai stiu de capul meu. Daca vine soacra-mea nu il voi duce la gradi. Probabil cand va pleca ea sau prin sept. sa incep sa-l duc 2 zile pe sapt. care ne vor ajunge la vreo $400 pe luna. Daca l-as duce full time ar fi vreo 8-900 de dolari. Asa ca iau si banii in calcul.
Pe de alta parte ma gandesc ca Luca ducandu-se la gradi, ne va aduce acasa o gramada de virusi. Si ma gandesc mai mult la bble care vine, nu neaparat la noi.
O prietena de-a mea buna a luat de la fetita ei care se ducea la gradi un virus herpetic. Toata gura a avut-o plina de bubite, initial s-a crezut ca e o gingivita din urma unui tratament cu antibiotice si pana la urma s-a concluzionat ca ar fi un virus herpetic. Eh, prietena asta a mea e insarcinata in 14 sapt. si se pare ca ar fi posibil sa faca avort terapeutic din cauza acestui virus. Dar intai va face o amniocenteza si va mai cere o second opinion ca sa nu se simta vinovata mai tarziu.
Asa ca ce sa mai zic ... micutii sunt tare vulnerabili.
Deci ma mai gandesc ce vom face cu dusul la gradinita.
Elena, iubita, tu cum te mai descurci cu Duracellul tau? Ca usor nu-ti este. Pun pariu. Ca vad cum imi este mie.
Ileana, cum te mai simti? Cand mai e urmatorul eco?
Adriana, ai inceput sa cumperi hainute pentru micuta?
Eu am luat cateva, dar nu foarte multe. Ca tot in grupa de mamici de martie-aprilie, o fata din Norvegia stia ca va avea un baietel, in urma eco-ului de la 18 sapt. si cand a nascut ... fetita.
Asa ca astept sa se faca o luna inainte de a naste si atunci ma voi duce cu soacra-mea la cumparaturi. In cazul in care va fi baietel le voi putea duce inapoi.
Sotul imi e plecat iar in delegatie. E a patra saptamana la rand si mai are de dus si sapt. viitoare.
Va las ca ma intinsei la taina.
Pup gasca

Ciuf (34+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Sa incep cu inceputul. Isa a avut aseara un accident oribil...s-a terminat cu bine pana acum.
Tocmai venisem cu totii de la cumparaturi, ea era in living, tati la fel aranja acolo cate ceva, eu aranjam cumparaturile in bucatarie.
La un moment dat il aud pe sot cum fuge la ea si tipa "vai Doamne".
Am sarit doi pasi si cand i-am vazut...Isabel era lac de sange....tricoul sotului la fel...totul era sange...ea urla groaznic..
Am inceput sa plang ca isterica....mi s-a facut rau...m-am repezit si am luat-o. In secunda aia a varsat, tati a a dus un prosop si i l-am pus la cap.
Ea topaia ca un iepuras ( pe jos nu cocotata ) si s-a impiedicat ( nu stiu de ce ca nu era nimic pe jos ) si s-a infipt cu capul in muchia unui perete de caramida.
Nu va pot explica si nu va puteti imagina ce era acolo. I se vedea osul (mi-a confirmat medicul ca era osul ).
Am fugit intr-o secunda la spital...eu am crezut ca mor pe drum...ea adormea...tati conducea ca un nebun...sange...toata nebunia.
Acolo eram toti 3 plini de sange...de cosmar imaginea.
Au verificat-o, am facut radiografie...au cusut-o si acum e mai bine.
Are 4 fire...au vrut sa-i puna unele speciale care sudeaza tesutul.....bla bla, dar rana era atat de adanca ca nu s-a putut. Era rupta si membrana care acopera osul...au cusut si in interior.
Efectiv a fost taiat totul pana la os.
Ziceau ca e o zona puternic vascularizata si ca ea are fruntea grasuna...de aici tot cosmarul.
Azi am fot sa schimbam pansamentul si am vazut. E cusut tare bine, ei zic.. ca nu o sa ramana un semn vizibil.
Stiu ca a fost doar un cap spart...ca toti trec prin asta, dar sincer am crezut ca lesin cand am vazut-o asa.
Pe la ora 1 am ajuns acasa, am verificat-o toata noaptea....
Acum e bine, azi dim radea cu asistenta...ii zicea adios. Ia antibiotic.
Of, am trecut si prin asta.Valeria...stai linistita. Nu te mai stresa si nu te obosi, mai e putin. Acusica vine bebe.
Ai dreptate cu gradi, nu ma gandisem asa.Va pup ca sunt daramata si moarta de foame. Am o fataaaaa si niste ochiiiii...de bau bau.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Aoleeeeu,Supermami,prin ce ati trecut
Eu acum abia am intrat pe forum si sa mi se faca rau cand am citit de biata Isabela Off prin ce ati trecut!!! Uite ce inseamna copil nesupravegheat! Cu toate ca se putea intampla si cu voi langa ea.Doamne Dumnezeule.Bine ca s-a terminat cu bine.
Da'ea mititica in timpul asta plangea?Ziceai ca a adormit?Sau cum.De lesinat a lesinat? Mititica...
Aveti grija de voi.

Noi suntem bine.Vladutz cu vremea asta e din ce in ce mai "agitat".Doamne cata energie...Ieri am fost de la 17:00-18:30 in parc si a alergat da' tot nu si-a consumat energia ca...cum am intrat in casa a inceput alergarea.

Va pup si haide-ti mai "intrati" si voi.

Vera si Vladutz( 2 ani si 4 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Pai nu era singura era cu tati in living...la doi pasi de el. Eu eram in bucatarie.
Era in picioare in camera...pe covor... A facut un pas si ... buf.
Nu era nesupravegheata.
A plans cand s-a lovit, a plans si jum de drum iar la un moment dat a inceput sa adoarme. Dar o tot trezeam eu. Nu a lesinat...eu am avut sanse mai mari sa o fac
Cred ca era epuizata de plans.
Azi am fost iar la pansat, e asa cumintica. Rana arata bine...o sa fie ok...
Va arat si niste poze cu dezastrul, le-am pus pt familion...nu sunt o incantare pt ochisori oricum. Pansamentele arata oribil pt ca mi-am bagat eu manutele, din cauza perisorului ii tot alunecau.
http://community.webshots.com/album/548637694abmVyS
Mai eu ma supar....pai nu mai intra lumea cu zilele pe aici...bravos natiune.
Avem un program de vacanta....mai complet nici ca se putea. Au programat tot...de la golf pana la restaurante.
Cred ca venim acasa grasi si obositi Abia astept.
Un pup pt chiulangi...
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Super mamico, tare urata experienta. Imi pare rau de Isabela si sper sa nu ii ramana urma. Bine totusi ca nu si-a spart dintii, sau sa se loveasca la okisor... bine ca n-a fost mai grav.
Daca gasesti pe acolo crema de arnica, stiu ca fac sa treaca ranile fara nici o urma. Mai mult voi, acum, sa va calmati.

Ciuf am citit si eu intamplarea cu Anairda, dureros, mai mult, nici nu vreau sa ma gandesc.. Daca exista vreo posibilitate sa i se usureze suferinta (stiu ca exista pe anumite site-uri intamplari povestite de parinti care au trecut prin accidente din astea) spune-mi si dau linkuri. Nu trebuie sa se izoleze si sa cada in depresie.

Cat despre bebelinul meu, s-a marit mai mult in ultimele saptamani, e miscacios tare, Olguta ma imita aseara(se prefacea ca se da jos din pat, intai un picior, apoi celalalt, cu mare greutate, apoi se ridica dintr-un hei-rup si o lua tantosa cu burta inainte).. era sa lesin de ras[;)
]
Hainute, am zis ca am de la ceilalti, dar am facut un inventar si se pare ca le-am cam dat pe toate... asa ca ma pun iar pe cumparat, nu ca nu mi-ar placea

Tu esti o curajoasa, imi pare ca ai putere multa, eu as da in depresie cu barbatu atata plecat. Bine ca vine soacra ta si te mai elibereaza putin.

MAi ai putin, curaj ca acum e cel mai greu... conteaza ca bebe e pe drumul cel bun

Paula, acu ca se face vreme buna, va invitam cu printisorii mostenitori prin parc.. Sa mai treaca zloata si ne dam in leagan cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Supermami, cu patania ta nu m-am putut abtine sa nu scriu....Pupici la Isabela, saracuta de ea, bine ca n-a fost pe undeva pe la ochisor sa fie mai grav.Te cred si eu ca de-abia asteptati sa mergeti in vacanta....Obositi poate o sa va intoarceti, dar grasi sigur nu...o sa aveti cu siguranta unde sa va consumati energia....Pupici lui Elena si Alvarica daca va intalniti si cu ei.
Ciuf...ce bine de tine sa vine socrela...O sa-ti fie mai usor si tie, ca eu una nu stiu cum te descurci cu copil, casa, burtica...te tii bine de tot...Eu nu stiu cum o sa facem cu Andrea, ca stiu ca o sa-mi fie foarte greu.As vrea sa o ducem pentru cateva luni in Romania la bunici, ca stiu ca acolo ii e mai bine, dar nu stiu zau, cred ca o sa ma perpelesc de dorul ei.Dar...aici, asa cum ziceai si tu e nasol cu gradinitele, virusii si bebelusi acasa, si nu stiu daca m-as risca sa o duc.Vedem noi...
Adriana..am ras de Olguta, o si vedeam cum te imita coborand din pat..Copiii astia..nu iarta nimic!!!Sarcina usoara mai departe....si la celellalte burticuta..
Ileana...ce mai faci???Cum esti?????Tensiunea???Si-a mai revenit?
In alta ordine de idei...noi suntem bine, vremea asta incepe deja sa ma enerveze...e inca rece afara si vant, si nu putem sta prea mult...Si-aici in casa simt ca innbunesc.Dar, sper sa vina si la noi primavara cat mai repede...desi quebecosii au o vorba aici...ca "primavara e intr-o joi dupa-amiaza"...deci, se trece direct de la iarna la vara.Dar imi place ca aud pasarele ciripind cand deschid geamul, si-asta ma face sa sper ca nu mai dureaza iarna mult.Andrea e o nazdravana, increzuta mica...in mare, am scapat de pampersi ziua, totusi cand iesim ii pun ca imi e frica sa nu faca pe ea si sa trebuiasca sa-i schimb tot costumul de iarna, dupa ce vine vara o sa trecem la operatiunea fara pampersi si la iesiri.In schimb noaptea nici o sansa..dimineata are pampersul plin de pipi ceea ce inseamna ca mai avem drum lung pana la a scapa de ei.La capitolul vorbaraie...nu stam deloc stralucit...nu prea vrea sa vorbeasca, are vreo 30 cuvinte, cu care se face inteleasa..si oricat as insista si repeta ea nu si nu.Sper sa-si dea si ea drumul..ca vad ca ai vostri deja spun poezii,cantecele si altele.
Fetelor, va las ca trebuie sa o imbrac pe Andrea sa iesim la plimbare...va pupam si numai bine...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, iubitele
Super mami, prin ce v-a fost sa treceti!!! Doamne fereste! In fiecare zi zic ca Dzeu are grija de copii, dar pana cand?
Oricum bine ca nu a fost mai rau si sa ii treaca cat mai repede, fara dureri. Un pupic pe fruntea ei ca sa se vindece frumos.
Off, nu mai pot sta. Fiu-meu se urca pe masa si il invita si pe Cezar ca sa miroase zambilele din ghiveci. Sa vedeti ce tzopaiala pe masa ...
Pup

Ciuf (34+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Super mami, eu te inteleg perfect ca te-a luat cu lesin cand ai vazut- o pe mandra mica in halul ala. Iti aduci aminte ce-am patit cu Luk atunci can a cazut pe afara in cap de-a avut ochiul umflat mai rau ca un boxeur. Oricum, imi pare tare rau ptr ea. Pupam, poate trece mai repede.

Sympa, sunt ok. Greturi nu mai am, tensiunea e sub control doar cu medicamente. Le-am intrerupt cateva zile si iar a luat-o razna, asa ca am revenit la medicamente si iar e stabila pe la 14 maxim 15 cu 7. Oricum, starea mea generala e buna, asa ca nu am de ce sa ma plang.

Mah fetelor, dragelor, invatati-ma si pe mine cum sa conving eu cupilu' sa ceara oala. Ca stie cand face pipi, numa ca nu o cere. Daca face pe el nu prea ii place sa stea ud. Si daca stiu eu ca lui ii vine sa faca pipi, daca nu are el chef, nu vrea si pace sa faca la oala, face pe el in urmatoarele 30 de secunde. De cerut stie sa ceara oala, deci nu exista o problema de comunacre, numa ca pur si simplu nu o cere... Aveti vreo solutie?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput