Nazdravani de oct-nov-dec-2003(73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir! Am fost si eu la eco asta seara, e ok bebe, e dezvoltat ca de 13 sapt, eu maine intru in sapt 13. L-am vazut dand din maini, picioare, mutritza si m-am incantat toata, normal.

Si pe mine m-a marcat intamplare asta nedrepata cu Laura Stoica... Si tare rau imi pare...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, azi fusei si eu la doctor. Ieri nu am simtit-o pe mandra iar doctora m-a certat ca nu am sunat-o. Cica daca nu simt copilul o jumatate de zi, neaparat sa-i sun. Asa ca ma bagara la testul de non-stress. Statui un sfert de ora, timp in care bebelina dormea si ioc contractie. Apoi ma indopara cu un suc dulce, cred ca fuse de mere, ma pusera pe partea stanga si stai cu ochii atintiti pe monitorul ala de imi venea sa-i dau pumnii cand vedeam valorile alea care cand cresteau, cand scadeau.
Mandra bine merci. Asa ca incepuram cu zgomote, nu avu asistenta nici o jucarie care sa faca zgomot, si lua doua linguri pe care mi le ciocani aproape de burta. Yuppppi. Facu ochi micuta. Se trezi. Incepura bataile inimii sa fie alerte. Ele care erau pe la vreo 120-130, imi ajunsera la 150-160. Deci e clar ca mandra auzea zgomotele si reactiona la ele. Era stimulata. Incepu sa miste si totul fu ok. Ma mai apasa asistenta pe burta si mandra se misca. Dar nu va zic ce emotii pe mine. Bineinteles nici o contractie, dar macar stiu ca zana e ok.
Si imi spuse sa am grija sa beau multe lichide si dulci, vezica sa fie goala tot timpul, in cazul in care nu simt vreo miscare sa pap bine, sa beau un suc dulce, sa ma asez pe partea stanga si sa stau in liniste ca sa fiu atenta la miscari. Daca nu face nimic, sa incep sa-i cant, sa fac zgomot, si sa apas pe burtica, sa o misc un pic.
Luca fu un sfintisor la spital. Statu pe langa mine o ora jumate, ii dadura asistentele jucarele, asa ca fuse ocupat.
Paula, scuze ca tot uit, am vrut sa-ti spun ca Paul e un frumos. Am vazut pozele de la botez de cand ne-ai spus de ele, numai ca eu am uitat sa-ti spun impresia mea. E tare finut. Iar Alexandra s-a facut asa de mare si pare tare schimbata. Are o privire mult mai matura.
Super mami, m-am tot gandit la tine cand vedeam ca bebelina nu misca. Parca imi rasunau cuvintele tale cand spuneai ca nici Isabel nu era prea miscacioasa.
pup si we placut,

Ciuf (34+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ma bucur mult ca amandoua sunteti bine, Ileana si Valeria.
Valeria mie imi facea Isabel figura asta tot timpul. La noi treceau zile intregi cand nu o simteam deloc. Am facut la eco...in ultimile doua sapt zilnic (avea circulara si nici nu o simteam...eram incredibil de stresata si de speriata).
Ti-am zis ca mi-a zis o tipa de la spital ca o sa fie cumintica si linistita....a fost o minune de bebelus. La fel de linistita ca in burtica.
Noi gadilam burtica in incercarea de a misca elefantelul...dar nu prea mergea.
Suna dr cand mai patiti asa si oricum nu te speria. Daca dr a zis ca bebe e bine....bucura-te. E si linistita . O sa fie bine.
Ce termen aveti acum ?Trebuie sa plec, Isabel vrea neaparat sa-l admire pe tati cand doarme. Il mangaie pana-l trezeste...dupa care rade in hohote de isprava.
Revin.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

buna!

noi azi am fost la capela unde sunt cei doi... am pus niste flori, era lume...trist...mare pacat cand se intampla asa ceva!

in alta ordine de idei, suntem bina, mariuca incepe sa invete multe, noi inca nu stim poezii, dar seara la nani, spunem ingerasul, si mariuca pe limba ei si cu manutele impreunate...

abia astept sa vina caldura odata...sa iesim in fiecare zi afara si sa stam muuuult...

ne-a trecut uscaciunea de pe burtica...nu stiu nici acum de la ce a fost, si nici de la ce a trecut, dar bine ca nu mai e...

la servici nu voi mai merge, deoarece s-a dovedit a fi o mare tzeapa, in special ca mi-au spus un salariu si voi primi altceva, mult sub asteptari, si care cica asa ramane...mult timp, ca deh' asa e la stat, si in invatamant...

am gasit oricum altceva, de la 15 incep...

ce sa va mai zic? ma bucur ca viitoarele mamici sunt bine, ma bucur ca si copilasii sunt bine, scrieti si voi mai mult, mai ales care n-au mai scris demult...

hai, sanatate, aveti grija de voi si sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Sper ca ati fost rasfatate la modul absolut in zilele Martisorului dragi mamici! Toate gandurile de bine pentru fetele mari si mici din familia noarta virtuala.
Eu i-am explicat Mirunei care-i treaba cu 8 martie si imediat a cerut cadou. Fapt pentru care am cedat si i-am luat o jucarica. Prefer sa ii cumpar diverse lucruri de care are nevoie si nu jucarii caci avem deja extrem de multe. Da' evident ca orice copil vrea mereu tot mai multe.
Maia nu cere nimic dar pune ochii pe cate ceva in magazine si asa pe tacutelea inhata obiecul si-l pune in cos. Se aseaza apoi la rand si da obiectul cu pricina la scanat la casa, asa ca eu stau cu ochii pe ea caci de multe ori m-am trezit acasa cu tot felul de chestii pe care nu le-am ales.
Fetele mele sunt infloritoare si cand le vad impreuna cum se joaca ma simt pe culmile fericirii. Maia e iute si o terorizeaza pe Miruna (careia ii zice Mau); toata ziua striga dupa Mau si-i spune ce sa faca si ce sa dreaga. Cand Miruna face lectii Maia e calare pe caiete, cand exerseaza la pian Maia bate in clape. Intr-un cuvant, e dezastru total. Bandita asta mica stie totusi ca exista limite caci nu bate din picior prin straini, ci doar acasa. Progrese face in multe directii, la alegerea ei. Este independenta si vrea sa faca totul singura. Se imbraca rapid si corect. Stie sa deschida si sa inchida orice obiect tehnic electronic si orice usa, masina etc. Cu treburile domestice e dupa chef. Fuge la baie, si face pipi pe wc dar nu tot timpul. Iar treaba mare n-o nimerim deloc. Masa e in continuare o continua distractie pe tema "ia sa vedem cate lucruri poate face Maia intre doua linguri de mancare si cat de distreaza de la felul intai la felul doi". Invata repde caci copiaza tot de la Miruna. Si din fericire Miruna e destul de responsabila. E mare minune cum cresc copilasii astia.
Ma bucur ca sunteti toate bine si burticile la fel.
Am revazut pozicile voastre si toti aveti niste copilasi superbi. Marisori acum desigur.
numai bine,
Z.
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Alexandra este foarte schimbata, vorbeste mai mult, mai corect, face si mai multe exercitii...si il iubeste foarte mult pe Paul. Acum merge si singura distante mari dar sa fim in preajma ei, oboseste si se pune in fundulet. Parca pe zi ce trece devine mai frumusica si mai inteleapta, intelege tot si e foarte ascultatoare, dar cu o limita, incearca marea cu sarea sa vedem daca nu ne-am razgandit cu interdictia pusa.

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Doamne ce e afara!!!

Se pare ca in loc de primavara e tot iarna si vom trece direct la vara.Asta e...dar macar sa vina odata!!!

Ma bucur ca gravidutzele noastre sunt bine
Ileana ce moment emotionant ...sa il vezi pe bb dand din manute...

Valeria hai ca tu mai ai un pic,pic,pic (eu habar nu am avut de ce ai povestit in postarea ta,cand am fost insarcinata.hai nu te nelinisti ca esti pe maini bune)

Uki,ce bine ca burticutza Mariucai s-a facut bine Vreo explicatie?

Zeeva si pt mandrele tale.
Asa..asa, mai spune-ne si noua siretlicuri

Paula asa e,din ce cresc,din ce se fac mai "intelepti" daca pot spune asa. Paul a scapat de colici?

Intr-o zi mama s-a "enervat" pe Vladutz la care ea ii spune:"du-te de aici,ca de nu zbori ca trenu'"
La care Vladutz ii spune:"trenu nu zboara,trenu merge pe linie"

Va pup.Numai bine.

Vera si Vladutz( 2 ani si 4 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu vrea decat in brate si vertical, a devenit un smeche de cand cu colicii si nu mai stiu ce sa fac. Plange toata ziua si are niste colici...acum nu-i masa sa nu-i dau ceva, ori ceai, ori sirop ..toate pt. colici. E mai calm doar cateva minute si pe urma....de la capat. Am fost la urgenta cu el si am dat peste un ...ca mi-a dat somnifere la copil ca sa nu mai planga, fara nici un diagnostic.

Alexa este bine, nu va mai spun ca ai vostri sunt superi si ea abia acum merge singura cativa metri...face mai multe si pentru noi e ceva foarte frumos.

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Vai ce vant puternic bate la subiectul nostru....of of.
Ne scot domne pana la urma subiectul ca-i liniste toatala.
Din pacate n-am nici eu prea multe de povestit. Ne apucam incet incet sa ne pregatim de vacanta.
Hainute, cadouri....na' tot ce trebe.Isabel azi a stat cam 2 ore fara pampers. Nici macar 10 secunde fara sa mai stea putin pe olita...se punea se ridica...si tot asa.
Mai si cand ma uit la ea un ditamai pipi pe panalonasi. Era atenta la ceva si nici nu a obsevat ca facuse pe ea
Asadar e un subiect inchis pana pe 3 mai cand venim din vacanta. Am hotarat !In rest bine sanatosi...nimic nou.
Eu am inceput de azi regimul. Am observat ca lucrurile la mine au stat cam asa: regim...dat jos 7 kg...pus la loc 5....si iar asa.
In concluzie la fiecare chinuiala oribila am dat jos in final max 2 kg. Am gasit o agenda in care aveam notat: in oct 2005 aveam 56,800 iar acum am 54,200. Deci 2,600.
Ca racul...asta e.
Oricum inainte de sarbatori slabisem tot...aveam 49...of of.
Cand ne intoarcem trebuie sa ma agit mai serios ca m-am saturat.
Sa vad cum ma intorc de acolo !?!?!?Va pup...mai atingeti si voi tastatura....nu papa degetele Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Am pus poze noi...cateva numai.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput