Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Nico, sa te plimbi pe jos, chiar daca doare operatia. La mine doar asta a mers pt refacerea tranzitului dupa operatie. E esential. Dar sa stii ca si acum, la aproape 2 luni sunt taaare constipata. Ma rezolva doar cafeaua decof, o data la 2 zile.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

FETELOR, A NASCUT ACINA!
Andrei Razvan are 4 kg. si 53 de cm. Scorul Apgar a fost 9.
Ea este ok, la fel si bebelinul. A nascut aseara la 23:30, natural cu peridurala. Ea zice ca a fost ok nasterea, mai ales dupa ce i-au pus peridurala. I-a provocat dr. nasterea la 13:30. Ea a nascut cu dr. mea, avea emotii mari, dar a contat mult ca a fost dr. acolo. Toata lumea s-a purtat foarte frumos cu ea. ma bucur mult pentru ea, ma bucur ca nu a trecut prin ce am trecut eu cu tampitele de asistente si dr.
IRINA, felicitari pentru vaccin! Ti-ai facut atatea griji si uite ce baiat curajos ai! Eu vorbesc, cred ca o sa plang cu trei zile inainte de vaccin!
MARAKI, ce ne mai zici de socrosenie? Ceva funny, gen faza cu pipi in parcare? Multi pupici lui Angelo si tie!
GIOVA, la multi ani! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de Clau si de minunea voastra!
Ayan a plans azi toata ziua, n-a dormit deloc. Adica adoarme cinci minute si se trezeste plangand. Vrea tata, suge de cateva ori sa adoarme iar. Asa mi-a facut toata ziua. Daca stau acolo cu tata in gurita lui e ok, nu mai tipa. Pana la ce varsta mai au colicile astea? Pana le dau dintii probabil si atunci sa vezi show! Eu ii dau Debridat de trei ori pe zi, dar numai in prima zi a functionat. Il doare burtica toata ziua.
Fug ca plange.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacri spune:

Buna fetelor!!! HAPPY VALENTINES DAY!!! Sa aveti o seara romantica, plina de bucurii, si tot ce va doriti. LA MULTI ANI GIOVA!!! Sa fii sanatoasa si iubita, sa ti se implineasca toate dorintele. Va multumesc din suflet pentru urari. Nu prea ma lasa micuta mea din cauza colicilor, dar sper sa am timp sa scriu mai des. Am incercat sa pun poze dar nu am cont. Cica sa contactez administratotul. Ma poate ajuta cineva? Si as vrea si eu contul comun sa vad pozele cu bebici si povestile nasterilor. Poate reusesc si eu sa o scriu pe a mea. Va pup ca plange Bianca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Felicitari Acina- sa va traiassca bebe si sa fie sanatos si mincacios!
Refacererapida si mult laptic!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor fiica-mea a dormit toata ziua, s-a trezit numai sa pape si s-a culcat la loc. E normal? Vi se intampla si voua sa nu se smiorcaie deloc, sa nu urle nici un pic?? O fi bolnava?

Janina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Acina, sa-ti traiasca bebele! Sa fitzi sanatosi amandoi.
Janina, bucura-te cat inca e micutza si cuminte. Pe la 2 saptamani incepe distractia. O sa-ti amintesti cu nostalgie de zilele cand era cuminte. Profita si odihneste-te. VEzi totusi sa manance suficient, ca poate fi icterica si deci cam lenesa.
Astery sper sa se rezolve toate problemele voastre. De hemipareza nu tiu ce sa zic, dar ghetutzele ghipsate pentru ce sunt? Sa-i indrepte piciorusele? Ca si pe noi ne-a amenintat doctorita cu atele. pe motiv de picioare strambe rau. DAr momentan facem masaj de zor la picioare, poate, poate. Te rog sa ma scuzi daca am minimizat cumva problema de la picioruse.. Si sper sa fii puternica si sa ai laptic in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bee, cum e la tine cu piciorusele? Ca si la Carla sunt strambe spre interior si trebuie facut masaj dar nu stiu cum! CA nu mi-a explicat nimeni cum se face!

Janina si Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Jeanina e ok sa doarma atata, bucura-te asa cum zicea Bee ca dupa 2 saptamini incepe distractzia..sau poate sa ia tu fetizta model si de exceptie, asa sa fie!
Si Emma are piciorusele de la genunchi in jos un pic spre exterior, eu stiu ca se corecteaza, o sa intreb si pediatru.
Fug sa varueisc un perete, ca a iesit mam cu Emma afara, ca e placut aici.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna seara fetelor!!
Incerc sa va citesc dar nu prea am timp. Am citit doar ultimele cateva pagini. In sfarsit copii dorm ,e liniste. Cred ca o sa merg si eu in curand in pat, sunt inca obosita, ma doare crunt spatele abia ma mai misc!!
Noi suntem bine, Selin e o dulce si pana acum tareee cuminte, doarme si manaca. David si Daria nu mai pot de dragul ei, Daria cand o vede scoate niste sunete de genul aaaaaa, pe mai multe tonuri,tot o mangaie, si da pusi, de departe, asa face ea, David tot vrea sa o tina in brate!!
Bee, ai dreptate, David si Daria seamana bine cu sotul meu. Despre Selin, mama mea spune ca parca ma vede pe mine cand m-a nascut, acelasi par negru si lung l-am avut si eu la nastere. Eu nu prea pot sa-mi dau seama. sa fie sanatoasa parca asta conteaza. Oricum maica-mea e topita dupa ea!!
Daniela, asa curge laptele, daca sanii sunt prea plini curge si daca nu suge!! e normal. Daca nu reuseste sa suga la amandoi, cica e mai bine sa-l goleasca pe unul si la masa urmatoare celalalt. Laptele care curge la inceput e cel care da mai mult colicile deci nu e bine sa suga putin din fiecare san. Asa mi-au spus mie la spital.
monica, nu are mai mult de 3 kg, poate nici atat e poate putin mai bosumflata in poza dar e micuta. Asa o vad eu, si cand ma gandesc ca Daria a avut 1kg mai putin....
Incerc sa mai citesc putin si poate reusesc sa mai vad si niste bebelusi

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am poze noi cu bb si fetita la Paul.
Nu am inteles cum si ce sa fac sa pun si eu poze in albumul comun?

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput