Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

NICOLETA, " LA MULTI ANI" MULTA SANATATE SI FERICIRE ALARTURI DE FAMILIA TA.....cu intarziere
GIOVA, "LA MULTI ANI",MULTA SANATATE SI FERICIRE !!! .
Acina, sa-ti traiasca bebele Razvan, sa creasca mare si sanatos, sa va bucurati de el!!
Tatiana, ti-am vazut comorile, sunt tare dulci.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FELICITARI ACINA!BINE CA AI SCAPAT USOR!
DIANA a mai avut azi vreo doua reprize de colici,nu cred sa mai fi plans asa rau ca azi din cauza lor dupa baie s-a linistit,dar a apucat-o foamea la greu...saracuta,cat n-a putut consuma din cauza durerilor,a recuperat de pe la 19 pana la 21,ca a papt de vreo trei-patru ori! Acum doarme in patul nostru,cu suzeta in guritza,numai langa mine a adormit.Sotul se uita la un film dincoace,eu nu pot dormi ca m-a apucat reumatismul la piciorul stang,nu mi-l pot tine in loc S-a anuntat ninsoare de fapt,sunt ca o baba Si pe deasupra toata ziua mi-a fost somn si acum uite,nu pot dormi.
ALINA imi pare rau de AYAN,ce sa facem,a scapat vreunul de colici pana acum?
MIHAELACRI activeaza-ti PM-ul sa-ti trimitem vreuna adresa contului comun.
JEANINA ce vremuri cand bebeii doar papau si dormeau,vezi tu peste vreo saptamana! Sper sa nu fie asa macar la tine!
Iar cu piciorusele,mie mi-a zis doctorita sa-i fac masaj in dreptul gleznelor in partea exterioara,cca 5-10 min/zi. Am facut vreo trei saptamani,dar nu chiar regulat si acum sunt drepte.Cred ca mergea si fara masaj!
Sau e important ca DIANA face la "biciclete" nonstop? Mai aveti caeva vreun bebe care da tot timpul din maini si din picioare???? E normal??? Plus ca deja vrea sa se ridice singura,cand e pe spate,de se minuneaza maica-mea! Ea zice ca eu pe la trei luni imi tineam capul cum isi tine acum Diana si toata lumea se mira ce bine si repede il tin Cred ca bebeii astia vor merge pe la sase luni Vad ca si ginerica MARIO le da clasa la francezii aia,daca a zis aia ca e la 2 luni ca unul de 4! Asta pe langa cat e de frumoooooos!!!
Nu mai stiu ce voiam sa zic...Iau o pauza!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

MIRA mersi de informatia cu suptul.O sa incerc,sa vedem daca functioneaza.Ca la mine nu prea se golesc niciodata sanii...Si o mai schimb de la unul la celalat,sa nu fie unul exagerat de plin,daca nu mai vrea dupa.Ca de muls...nu prea practic.Cum te descurci cu toti trei acum? De fapt e maica-ta acolo,dar totusi...Ca vad eu ce greu e doar cu una,plus ca e mami in zona zilnic.
TATIANA de tine ce sa mai zic,nici nu pot sa ma gandesc
Si eu tot ziceam ca vreau gemeni baiat si fata,sa rezolv o singura data daca tot trebuie sa fac cezariana. Si cand colo cezariana ioc. Dar cu doi,nu stiu ce ma faceam
Apropo de chestia cu mulsul,ce stiti exista in Romania pe la farmacii pungi sterile sa putem tine lapte la congelator? Ca ma gandesc ce bine mi-ar prinde pe cand merg la serviciu in aprile! Daca rasa HOLSTEIN functioneaza pana atunci , dar cred ca eu ma incadrez la BALTZATA ROMANEASCA ,nu ca tine DENISA!!!!
PAULA nu ma prea pricep sa-ti explic,dar in contul comun intri la PHOTO creezi un album al tau si acolo le trimiti...Poate iti explica mai bine careva.Dar nici eu n-am pus in viata mea pana acum,nu mi-a explicat nimeni si atat am piscalit pe acolo pana am reusit.Si nici cu engleza nu stau prea bine,dar am nimerit-o.te descurci tu cumva! Asteptam pozele.De fapt mai am restante si eu cu vizionare,incerc acum,daca nu se trezeste principesa intre timp.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetele, saru'mana din suflet pt. incurajari, mi-am mai revenit. Multumesc totusi Domnului ca nu-i ceva mai grav. Este nedrept, dar trebuie sa fiu tare. Sunt alti copii cu probleme grave... si iarasi este nedrept. Inca o data, multumesc.

Eu il alaptez pe Razvan din cate un san, pe rand, la fiecare masa, celalalt san, si vad ca merge, n-am facut nici furia laptelui, nici alte minunatii. Da, uneori cand suge dintr-unul, celalalt curge, este normal.
Celor care alaptati la san, un mic secret: daca ii mai dati si ceai, sa le dati cu lingurita, nicidecum cu bibe, va refuza sanul foarte curand, in favoarea biberonului. Asa mi-a spus pediatra, si se pare ca este chestie verificata.

Cine stie, in cat timp trece icterul fiziologic? Ca la noi nu mai trece si ieri am implinit 2 saptamani...

Mai voiam sa mai scriu, dar am uitat ce si cui...

Va pup si mai revin, cand ma voi simti mai in puteri.

Va pup pe toate!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna seara gagici!!!
Am si eu 2 min. de respiro si pe urma fug in pat langa jumatatea mea.
va multumesc pt. felicitari!!!
Nu am apucat sa va citesc, doar pe Maraki- nu-mi vine sa cred ce ai patit. Sigur n-ai visat? sa nu dai cu rosii!!! Astery- iubito nu mai fi necajita, problema cu testicolul se rezolva: mama are un baiat in plasament si i-a coborat testicolul la varsta de 5 ani. si ei tot asa i-a zis ca trebuie operat, dar i-a facut bai cu apa calduta, si uite ca i-a coborat. cica pana pe la 5 ani, e;le tot urca si coboara. De celelalte probleme nu stiu ce sa-ti spun, dar oriicum toate se rezolva, stiu ca nu ti-e usor, dar nu mai plange si te necaji sa nu pierzi laptele. Ai grija de tine si vei vedea cca totul va fi bine.[pu] si
Irina ma bucur ca Mario a fost cuminte. Si iti era asa de frica, uite ca e ok.

Si acum sa va povestesc ce am patit noi de ziua mea.
Sotul mi-a luat un telefon, misto de tot, ca al meu s-a bulit ecranul chiar la 2 zile dupa ce s-a nascut Marco. se vede foarte rau la el. sa nu va mai luati telefoane care se deschid . este al 2-lea cu care am patit la fel.
A venit Clau acasa, ne-am aranjat sa mergem la cina. si surprise!!!Am colindat noi 90 min. pe la toate restaurantele, care erau pline si daca n-am facut rezervare.... acasa cu noi.
Mier mi-a parut mai bine, ca m-am muls dupa ce a papat bebe si am scos doar 70 ml. am ajuns acasa cand bebe plangea, ca saracul nu s-a saturat cu aia. asa ca macar nu mi-am l;asat copilul flamamd.
Vom iesi maine seara, ca mama e tot la noi, si maine ma tot mulg, dupa fiecare alaptat, poate scot vreo 200 ml, ca sa fiu sigura ca are ce papa.

L-am cantarit si dupa o sapt. a luat 400 gr. Asta se face obez!!!Ce ma fac? Ca de laptic nu-l pot priva, ca urla. Clau e bucuros, a zis ca am lapte bun si trebuie sa mai facem rapid inca vreo 3 copii.

acum va pe toate.
Maine sper sa ajung sa pun ceva poze de azi si sa va citesc, dar dim. merg la primarie pt. a depune dosarul pt. indemnizatie, alocatie. iar la 3 la dentist.
profit ca e mama aici si intre alaptari fug in oras sa mai imi rezolv treburile.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

Giova - La multi ani, sanatate, iubire si un bb sanatos.
Celorlate fete - Valentine Fericit!

Fetelor cred ca mai am puitn ...sau nu?
Azi am fost la control, totul ok, doar colul putin inmuiat. Am stabilit intalnire la eco pe vineri. Sfat medic sa ma plimb, sa stau linistita. Asa ca o iau incetisor de la Polizu pana la Romana pe jos. Acolo pauza de o cofetarie, intalnire cu sotul, mers pe jos pana la Universitate. Dupa ce ies din pasaj simt ca curge ceva cald. Cred ca-i apa. Caut o toaleta sa verific. Sange. Fuga la spital, tel dr. Vazut medic de garda, apoi eco. Bb ok, miscari, inima, placenta. Doar burtica se intarea din cand in cand. >Cica singerarea ar fi de la tuseul vaginal.
Cu taxiul acasa, oprit la biserica sa ma spovedesc. La iesire alunec pe scari, cad pe spate si dau cu capul de o trepta de marmura. Naspa rau. Am inceput sa plang. Acu-s acasa si de cand am venit au mai curs cateva picaturi de sange (rosu). Bb misca, iar burtica se mai intareste la 5-6 minute de vreo 3 ori la rand,apoi sta cuminte.
Cumnatu e cu masina la scara.

si bb Maria 39 ++

Mergi la inceput

ANDREEA incepem ?
TATIANA am vazut pozele,vai ce frumosi sunt,de fetita ce sa mai spun!!!
GIOVA tu esti BALTZATA ROMANEASCA IMBUNATATZITA O sa ajunga Marco SUMO in ritmul asta ! Si zici ca in loc de ai ajuns tot lacto-bar? iti scoti tu parleala maine!
Noapte buna gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery, mi-a spus moasa ca icterul poate tine pana la 3 saptamani.Angelo cam atat l-a avut pana i-a trecut de tot.Ma bucur ca ti-ai mai revenit, ai sa vezi ca va fi totul bine cu Razvanel
Acina sa va traiasca bebelinul, sa fie sanatos si papacios iar voi sa va bucurati de el
Giova si restul fetelor care mi-au scris in legatura cu ce am patit: va jur ca nu dormeam si criza de calciu, mg sau tensiune NU a fost!!!Daca nu era Angelo nu stiu daca reuseam sa imi revin,noroc cu el ca mi-a dat putere sa ma misc In clipa in care am simtit ca intra o o fortza in mine, stiam ca este ceva rau,malefic....altfel nu imi faceam cruce imediat.In seara asta ma gandesc sa imi dau cu aghiazma si sa ma rog la D-zeu sa aiba grija de noi.Sant singura cu bebelinul in dormitor.
Mamicile care au nascut inaintea mea , voua cand va venit CM a fost mult? Eu am de ieri si vad ca este foarte mult,m-a luat si durerea de cap ( am luat un ibuprofen )Mamicile care ati nascut de curand, daca aveti dureri luati ibuprofen ca este permis in alaptare.
Andreea ce ghinion ai avut!!! Bine ca nu a fost mai rau cand te-ai lovit la cap!!! nastere usoara cu bebe sanatosSa ai un travaliu scurt

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica al meu da din picioare si din maini de cand s_a nascut . Doar cand sta pe burta mai face "barcuta" da mai putin dar in rest rupe . Nu am mai vazut pana acum asa copil miscacios. Mai nou a descoperit cum sa se sprijine in picioare si sa isi ridice burtihanul in sus si face asta toata ziua. Cred ca in curand o sa faca si podul dc o tine asa. Si doctorita zicea ca e muschiulos( si eu ma gandeam ca e normal ca pedaleaza asta cat nu am sa pedalez eu in 10 vieti). Cred ca astia doi ai nostri o sa faca o pereche pe cinste . Sa vezi ce o sa ne manance si ficatii mai tarziu.Si dc tot ma laud, al meu nu a avut colici deloc . La inceput a plans vreo 4 zile dar de abiac acum dupa 2 luni mi_am dat seama ca atunci i_am facut lapte cu alta apa plata ca mi_a fost lene sa merg sa iau pe aia obisnuita si cred ca de asta a tipat vreo 4 zile . Deci nu cred ca azia erau colici . Deci aici avem noroc.
Paula sa iti traiasca baiatul e super dragutz ca si Alexandra de altfel.
Giova chiar ca ati nimerit_o si voi . Cine teča pus sa te nasti de ziua indragostitilor?Si zici ca 400 de grame? Ia trimite si mie prin posta niste lapte sa il mai ingras un pic pe al meu nu de alta dar poate o sa zica Di ca e prea slab si se reorienteaza apoi mai spre voi.
Andreea m_ai facut sa rad. Vezi sa nu nasti prin tramvai ca vad ca ti se intampla lucruri iesite din comun. Dar nu ai fi singura din secta.
Maraki mie mi_a venit la 6 sapt si in cantitati industriale si m_a tinut ceva eu care scapam repede.Las ca te anunt dc se amelioreaza ca vine el si luna asta. Nenorocitul.
Ursulina ar trebui sa fii pe aici dar cum nu esti presupun ca dormi ca inca ai pat.
Fetele Mario are 37.4 temperatura si i_am bagat un supozitor ca sa fie preventiv. Ca asta nu o putem numi temperatura dar ... O sa il urmaresc toata noaptea. In rest a dormit la greu deci nu i_am mai facut baita.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Andreea- nastere usoara si bebe sanatos si mult laptic.
Cuscra-am uitat sa iti zic sa te inchini si gata, nu te mai gandi, ca nu face bine, stiu ca te ingrijoreaza, dar lasa ca a trecut, fii pozitiva. Cu ciclu stiu cae bien sa te odihnesti cat potzi si sa iei vitamina K dc ai scurgeri f. abundente si ca o hemoragie, ai maire griaj cu asta.Tin pumnii sa fie bine, poate reusesc maine sa te sun ca azi cand ti-am batut pe yahoo nu erai.
Monica-eu sunt mic copil pe linga voi mai cu laptele, daca alaptez pina la 3 luni sunt fericita, ce sa zic, acuma sunt happy ca s-a linsitit micutza si doarme si ea un pic si am putut sa varueisc 2 peretzi,ca atat mai aveam in basement de facut, nu ca era urgent, dar erau galbeni si restul alb si imi stateau ep creieri,as vrea sa ma apcu de contab, dar ma simt obosita si ma pune maica-ema sa dorm macar 1h, dar intai sa ma mulgEmma face la fel ca Diana, cu picioarele si mainile sa stii,de cap nu mai zic, da din el la greu in toate directziile, bine ca mi-ai zis cu masajul la glezne sa ii fac si eu dc nu cumva e prea tarziu
Tatiana-500 ml de lapte la un muls ai scos?wow,esti meseriasa rau.Pe Emma o tin cu un body cu mineca lunga si o salopeta, fara caciulitza, i-o pun putin seara duap baie dc cumva o aduc cu noi in family room ca sa doarma in leganas dc noi mai facem una alta si fara soseste, doar cand iesim afara ii pun.Deci ca tine sa stii, e ok, asa mi-a zis si pediatru si seara o acopar cu paturica potrivita.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput