Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 11
Denisam spune:
Irina-bravo ca e ok Mario si vad ca esti tare norocoasa ca e grasan, doarme si nu a facut colici
- ma bucur pt voi, noi nu scapam de nimica, asta e, tu ii iei temperatura sub bratz cu termometru digital, eu asa stiu, asa i-a facut in spital.
A mea nu sta pe burta din cauza ca da din cap la greu, am inteles ca e bine sa ii pui dupa 6 sapt pe burta, eu am incercat doar de 2 ori si nu prea a mers, era si cand avea colici.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Bee spune:
Andreea, nastere usoara! Chiar ca ti s-au intamplat lucruri ciudate azi.
MAraki, mi s-a facut si mie pielea de gaina cand am citit.
Fetele care ziceau de picioare strambe, ale Anei erau strambe rau si nici acum nu sunt prea drepte. Si cred ca nu bagam de seama daca nu ma atentiona doctorita, eu tb sa fac masaj pe exteriorul talpii sa se indrepte picioarele (arata ca niste paranteze acum) si sa stimulez cumva degetelul mic (spre exteriorul talpii). RAdu se ocupa de asta.
Irina si MOni, da ce copii miscaciosi aveti. Fata mea e mai bleaga si mai lenesa. Abia de ceva vreme se dezveleste cand e nervoasa, dar in somn doarme tare linistita si nemiscata. Pe burta o pun zilnic macar de doua ori cate va minute. SI nu-i place deloc! Ne "cearta" cand o punem pe burta si se intoarce pe spate aproape.
Astery, la noi icterul a tinut chiar mai mult de 3 saptamani, fiindca am intrat intr-un cerc vicios: copilul icteric doarme mult si suge putin, iar daca suge putin icterul trece greu.
MA duc si eu sa bag somnic pana la 5 dimineata . Noapte Buna!
asteryaro spune:
Buna dimineata!
Se pare ca si puiul meu se face barbatel... a sarit masa de la ora 12 noaptea.
In privinta masajului, lui Razvan va trebui sa-i fac pe lateralele interioare ale talpitelor, dupa ce dam cizmulitele jos. Da impresia ca nu-l deranjeaza prea tare.
Fetele, multumesc pentru incurajari. De obicei sunt optimista, dar acum... sunt si in plina depresie postpartum, si plang chiar din orice, aproape ca nu ma recunosc si nu credeam ca mi se poate intampla
. O sa treaca, la fel ca toate relele... Sper sa treaca si icterul mai repede. Mititelul meu suge bine, deci o sa se faca bine repede, si nu este somnoros deloc (as fi vrut eu...).
Va pup pe toate si va doresc o zi calda, fara colici ai alte probleme!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
irinadum spune:
Buna dimineata! Noi mai matinali ca de obicei pentru ca al meu copil a fost foarte agitat azi noapte drept pt care s_a trezit la 4 si a papat si apoi a trebuit sa il pun pe burta ca altfel nu reuseam sa il potolesc din miscat. Dar nici asa nu a stat foarte linistit. Sper sa fie doar de la vaccin si sa si treaca si sa reintre in programul lui normal. Febra nu cred ca a mai facut ca l_am verificat mereu deci ... sper sa fi trecut de perioada grea. In schimb e mai agitat decat e de obicei. Uneori ma intreb si eu cu burta plina de lapte cum de se misca atat si nu ii e rau sau nu vomita sau mai stiu eu ce. Dar sa nu ma mir prea mult.
Astery deci Razvanel creste. Bravo lui. Vezi ca ti_am trimis pe messenger niste linkuri despre coborarea testicolului sa vezi ca foarte multe cazuri sunt cand coboara pe parcurs si asta pana la 2 sau 3 ani . Plus ca sunt baietei care au aceeasi problema cu amnadoua. Dar am eu impresia ca ai ai luat taurul de coarne si a trecut depresia si gata .Nu ?
Teolinda ce faci? Fratelo ce face?
Irina
andreeaC spune:
Multumesc pt urari!
Sunt inca acasa. Am trecut cu bine peste noapte. Acum - burtica e mai tare decat de obicei, din cand in cand se mai intareste si mai rau in partea dreapta si imi curge si ceva rozuliu. Am vb cu dr - cica se poate sa fie dopul. Sunt pe faza.
si bb Maria 40 fix
mirela10 spune:
ASTERY,si bebicul meu a avut icter aproape o luna.trebuie tinut cat mai mult la lumina(la geam,scos afara)asa ii trece mai repede.cat despre problemele bebelui tau...cred ca trebuie sa-ti fie tare greu,dar cu ajutorul Domnului se vor rezolva
ANDREEAC ai grija sa nu mai cazi sau sa faci alte prostii.stai cumintica si nastere usoara
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
andreeaC spune:
Monica, daca esti si a timp, te rog si eu ceva. Cum e bioritmul meu zilele astea?
Multumesc
si bb Maria 40 fix
asteryaro spune:
Da, stiu ca-i trebuie multa lumina la icter. El are deja 2 saptamani. Pediatra de la Polizu mi-a spus ca dupa 2 sapt. pot sa-l scot afara, cea de aici a spus ca dupa 3 saptamani. Voi cum ati facut? Si cat poate sa dureze plimbarea, daca afara nu este foarte frig/ger? Sa-l scot in brate, sau cu motocicleta (carutul
)?
Irina, acum deschid messul, sa vad linkurile de la tine. Merci mult.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
andiaroro spune:
La multi ani Giova si Nicoleta!
Felicitari Acina§
Se tot subtiaza randurile burticilor.........
Eu inca nu am nascut........acum stau si cuget ca poate nu am pierdut tot dopuletul si de asta "rezistentam".Mai greu, dar imi vad in continuare de ale mele, asa ca iar am circulat in fiecare zi -astazi nu mai plec decat pe seara vreo 3 ore si sper ca pana luni sa fiu cuminte-doar daca nu trebuie sa ma duc la spital[:D.Sambata era cat pe ce sa o si facem ca erau nasoale rau contractiile, incepusem chiar sa le cronometram, dar dupa dusul de rigoare s-au linistit.
Cristina -bebeii sunt f puternici si mici modificari se produc uneori de la sine fara pb, alteori tot ce ni se pare noua f "grav" se rezolva foarte simplu medical. Tu ai un pui voinic si curajos si sunt sigura ca ai incredere in el si in fortele lui. Zambeste-i, jucati-va si o sa vezi ca fuge si "teama" asta a ta -tr sa nu lasi nici un moment garda jos ca o mamica e f fragila imediat dupa nastere si sunt atatea momente importante in perioada asta pe care tr sa le gusti din plin-deja eu am simtit in ultimul tau mesaj ca esti pe drumul cel bun. Noi suntem cu tine
Fetelor cu nuntile si botezul in ac timp, a fost un nene care a avut ideea sa faca in Fr un "Salon al nuntii si tinerei mamici"-ceva genul asta.In sf, astia nu au vrut sa-i inregistreze marca( nu intru acum in detalii tehnice), dar se pare ca omul si-a tinut totusi targul pana la urma-despre asat vorbeam luni la scoala si eu ma gandeam in timpul asta la BEE, dar vad ca si Andreea e candidata. Eu am o prietena buna care le-a facut deodata si a iesit f bine: invitatzii comune, petrecere ca de nunta- ca oricum bebe sforaia acasa in timpul asta(stateau si f aproape de resto), meniu de nunta.
Ioana, parca tu ziceai de mucegai din cauza termopanului. Am studiat pb la un moment dat. Intr-o camera tr sa existe tot timpul aer care circula-cat de putin . Daca termopanul e bine pus si nu mai exista aceasta circulatie, apare condensul si de aici mucegaiul. Mucegaiul acum il speli si scapi de el, dar ca sa nu se mai formeze ai doar 2 variante: ori niste orificii mici de ventil. in partea de sus a ferestrei(pe aici toate ferestrele au asa)-ceea ce la voi nu prea cred ca mai e fezabil, ori aerisit in fiecare zi camera indiferent de anotimp.Avantaje si dezavantaje si eventual cumparat un aparat care sa masoare umiditatea din camera lui bebe, daca nu aveti.
Acum ca v-am si scris nu mai am nici un motiv sa ma invart in jurul cozii si sa nu ma directionez catre bucatarie unde sunt urmele geniului meu creator manifestat ieri in plinatatea lui-glumesc eu, dar tr sa fac curat.
ana 39+
mirela10 spune:
MARAKI,DANI nu mai are asa multe bubite pe fata,dar ii mai ies din cand in cand si il dau cu NIDOFLOR si ii trec.
lui angelos si tie
IRINA,ce bine ca nu aveti colici si ati scapat si de vaccin.noi urmam saptamana viitoare.cat despre miscat ,eu l-am pus pe bebe pe burta si l-am gasit pe spate.si cand il baga iulian in cadita infige o manuta in tricoul lui,de abea reusim sa-l desclestam,are o forta...
lui mario si tie
DENISA,bine ca ti-a iesit varuitul din grija.
emmei sa fie cumintica si tie
ACINA ,FELICITARI,SI UN BEBIC SANATOS SI MINCACIOS
ALINA,
LUI aYAN SA-I TREaca colicii repede,pana sa dea dintiisorii
.si bebele meu doarme cea mai mare parte din noapte pe burta mea...sper sa-l dezvat,sa nu apuce asa 10ani
TEOLINDA,nu mai zici nik?a facut nicolas kk?
BEE,ce mai face printzesa din padurea adormita?
MONICAK,MIRA,MARCH,GIOVA,JG
dani al meu atata a ros la tzitzi cu colicii astia,ca am niste ragadeee,ce n-am avut.in plus in ultimul timp in loc sa ragaie,regurgiteaza in prostie...mucii,nu ne-au parasit si nici colicii.asta e...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210