Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 12
mirela10 spune:
ATERY,eu l-am scos de la 2 saptamani,mai intai cate juma de ora,apoi mai mult,in landou
ANDIAROO
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Anca Oltean spune:

Buna ``dimi`` fetele!
In primul rand - Goiva -``La Multi Ani!``si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi, scuza-mi intarzierea dar ieri a fost o pana de curent si timp de cateva ore bune nu a functionat nimic din ceea ce vine pe cablu.
Andreea - tin pimnii stransi si astept numai vesti bune despre voi.Daca poti spune-ne cum te mai simti tu si Bebelina Maria.
Da-ne un semn sa inceapa galeria.

Si eu sunt in sapt 39++, mai sunt doua zile si intru in sapt 40.
Am mari emotii mai cu seama datorita faptului ca medicul cu care trebuie sa nasc e saptamana aceasta in concediu si nu m-a pus in legatura cu nimeni.Asa ca stau ft.cuminte in varful patutului si numar zilele.Am mari emotii.Luni seara trebuie sa-l sun in vederea internarii de miercuri dimi -22 februarie.
dar daca se intampla cumva mai devreme nu stiu ce ma fac, merg la maternitate si ...???Ma va baga cineva in seama?E dispus medicul de garda sa faca operatia? Sau ma vor lasa sa nasc natural?
Asa ca stau , ma rog lui ``Doamne-Doamne``, imi privesc burtica si nu-mi dau seama daca a inceput sa coboare si numar zilele.
Doamne daca ajung pana luni dimi pot sa ma declar fericita.
Pisoi3 iti multumesc mult pentru informatiile de pe PM.

tie si comorii tale.Poate daca gasesti putin timp imi mai povestesti putin despre nasterea si refacerea ta.Vad ca maiine bebe-ul tau implineste o luna. Sa-ti traiasca! sa creasca mare si sanatos sa va bucurati de el.
Acum va las , 

tuturor bebeilor , burticilor si mamaicilor ,fug in leagan dar voi revenii.
marchplayer spune:
Buna dimineata fetele!
La noi a fost medicul pediatru aseara si a cercetat-o pe bebelina din cap pana in picioare! La noi talpile au stat in uter cam inghesuite, adica ridicate spre tibie si acum trebuie sa-i fac masaj in fiecare zi de doua trei ori ca sa revina in pozitie normala! In spital mi-a spus ca este suspecta de displazie de sold si sa poarte doi pampers pana exista o certitudine, aseara doctorul mi-a spus sa nu mai chinui copilul cu doua scutece ca el nu a auzit nici un declic dar pentru linistea mea o sa-i facem o radiografie la trei luni! I-a mai descoperit si o mica hernie ombilicala, parca si Cata vorbea despre asa ceva, si m-a sfatuit sa nu-i pun nici centura nici ban ca din experienta lui medicala(este dr. la clinica de pediatrie) nu folosesc la nimic. M-a invatat cum s-o curat in gura cu pansament steril si glicerina boraxata, vai bietul copil ce mai plangea! Cam atat...sper sa nu mai apara si alte probleme si pe cele existente sa le rezolvam cat mai curand!
Astery imi pare rau ca aveti atatea probleme, dar sa stii ca trec iar tie iti trebuie doar foarte mult curaj sa treci peste ele si sa-l ajuti si pe bebe sa depaseasca perioada asta cu mult laptic de la tine! Asa ca stai linistita sa ai mult laptic!
Irina ma bucur ca Mario a fost un curajos si nu ati intampinat probleme la vaccin! Sper ca sunteti bine si astazi!
Teolinda, sper ca nu-i racit rau bebe si ca astazi i-a scazut febra si este totul ok. Pupici pentru bebic!
Ursulina, dar la ce biserica ai fost ma? vai de mine ce jaf pe fata! Fa si tu cum au spus fetele, incearca si la alte biserici ca nu se poate sa coste atat de mult un botez!
Maraki, horror, eu cred totusi ca a fost un vis! Bine ca atrecut si ca esti bine! calciu ai mai luat? Eu stiu ca starile astea pot aparea si din lipsa de calciu! Ai grija de tine!
daniela si Ioana Alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
ACINA FELICITARI PENTRU NASTEREA LUI RAZVANEL! MA BUCUR CA AI AVUT O NASTERE USOARA SI FARA PROBLEME! tE ASTEPTAM ACASA SI POATE MAI INTRI SI TU PE FORUM SA NE DAI MAI MULTE DETALII!
Andreea nastere usoara iti urez si tie ca se pare ca s-a apropiat! vai saraca de tine ce sa patesti! Cred ca nu esti chiar asa de pacatoasa de te-ai trantit chiar pe scarile bisericii![]()
Irina bine ca ati trecut de noaptea asta, acum o sa-i treaca usor usor!
Mai fetelor, da multe mai avem bebei cu picioruse strambe! I-am cam strans in uter bietii de ei! Asa ne trebuie, acuma masaj in fiecare zi!
daniela si Ioana Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
mirela10 spune:
ANCAO ,PAI asa sa faci,sa stai cumintica in pat.dar daca e sa se intample marele eveniment,nu te stresa,Domnul va avea grija sa fie totul bine cu tine si bebele.mai ai un pic si te auzim de colici,kk si alte minuni de ale bebeilor![]()
MARCH,pai de aia a iesit dani al meu mai devreme ,nu vroia sa stea inghesuit
.acum vorbind serios,o sa se rezolve problema la voi
.ai prins dexteritate la schimbat pampers![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
monica70 spune:
ANDREEAC pe 18,sambata ai zi critica fizic (50%) iar intelectual si emotional esti la zero.Ar fi bine sa nu nasti chiar atunci,asa ca stai cumintica,nu mai cobora trepte
!
Fetele am trimis-o pe Diana la plimbare cu mami,sunt plecate de juma de ora,ca-i soare (cam cu dinti...).
Nu va mai scriu acum ca am pierdut deja timp cu lectura si trebuie sa profit,sa fac niste urgente la conta!
Pupici la toata gasca!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

andreeaC spune:
Multumesc Monica!
Cred ca nu mai apuc ziua de sambata ca deja au inceput niste contractii usore si neregulate. Dr a zis s-o mai sun peste vreo 2 ore sau daca devin regulate. Stau cuminte, nu mai ies nicaieri, ca am un cucui si ma doareeeeee cand pun mana
. Sper sa fie doar un cucui si atat.
Sper sa mai apuc sa va anunt daca plec la spital azi. 
si bb MAria 40 fix
teolinda spune:
Pupici mamicutze, bebei si putinele burtici ramase!
Am citit aseara o parte... dar tot nu am terminat
. Papanasul meu a stat treaz de ieri de la 17 si pana noaptea la 23:30
.
Am o veste buna.Am facut vaccinul de 2 luni
. S-a jelit putin ca il trezisem din somn
dar i-a trecut repede si acum doarme. Mi-a dat sa ii dau preventiv la 6 ore, alternativ, Nurofen si Panadol pana maine seara. Iar pe intepaturi sa ii pun comprese cu apa si otet. Pana la urma am facut Engerix pt hepatita B si Pentacthib pentru antipolio.O prietena de-a mea are un bebe de 8 luni si tot pe astea i le-a facut si nu a avut reactii adverse.
Se pare ca papanasul a avut febra nu de la raceala (multumesc de grija Daniela) ci de la faptul ca luni s-a deranjat la burtica si a facut caca cu mult lichid ... si s-a deshidratat
(ca tot ma intrebai de caca Mirela
). De luni insa ... nici tu urma ce kk. Si totusi mi-a zis sa ii dau zilnic... timp de o sapt cate 1ml de lactuloza de 3ori pe zi
. Si daca nici asa nu merge... pana la urma oricum luna viitoare cand vom implini deja 3 luni ne va trece pe suc de mere si morcov... cate 2 lingurite. Oricum ramane de vazut...
Fug iarasi sa citesc macar daca de raspuns la fiecare in parte... nu mai apuc ca o nesi ce sunt
. Nu va suparati pe mine ... Irina,GIO,Mirela,Denisa, Maraki, Monica,Bee...
Nici poze nu am apucat sa vad
.
Felicitari Bombonica pt crestinarea Jasminei!
Felicitari ACINA pt nastere... sa ai un bebe papacios si cumintel. Refacere rapida si multa sanatate!
Revin... nu promit insa cand
.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
T_Ioana spune:
Buna fetelor!
Ana imi surade ideea cu ventilatia dar nu stiu daca ma lasa Cristi sa dau gauri in rama
, oricum, aerisesc zilnic de 3-4 ori cate o jumatate de ora, chiar si cand au fost -25 de grade am aerisit, ma gandesc ca poate si faptul ca-i fac baita acolo favorizeaza aparitia mucegaiului, cu toate ca dupa baita il duc pe Razvan in cealalta camera si aerisesc dormitorul cel putin 20 de minute, cu geamul larg deschis.....ieri a luat Cristi o solutie impotriva mucegaiului si in WE dam cu ea, desi acum am spalat cu clor peretele si s-a dus ....
Fetelor sa nu aruncati cu nimic in mine, sa vedeti ce am patit ieri. Dupa baita l-am pus la san si vorbeam la telefon cu vara-mea de la Cluj cand a inceput baiatul meu sa faca kk, dar asa, ca pentru toate cele 3 zile in care nu facuse,ca se auzea de parca era un motor care dadea rateuri...si eu ma gandeam "Trebuie sa o sun mai des pe vara-mea ca uite ce bine face baiatul meu kk cand vorbesc cu ea...". Dupa ce a terminat de papat, am stat cateva minute sa eructeze si l-am pus pe masa sa-l schimb, saracu' ii iesise din pampers si era uns pana la caciulta, ii intrase si pe maneci si deja trecuse prin body si bluzita....Mi-am dat seama ca nu-l pot curata cu servetele asa ca m-am gandit sa-l duc in baie si sa-l spal la chiuveta. Asa uns si dezbracat l-am plimbat prin casa pana la baie, am potirvit apa si am inceput sa-l spal (cupilu' statea foarte cumine, ii place la nebunie apa) dar la un moment dat am atins aiurea bateria si a venit apa foarte cald, a inceput mititelul sa tipe demi se rupea inima de mila lui. Dar dupa ce am potrivit apa iar, m-a lasat sa-l termin de spalat si nu a facut figuri. Vreau sa va zic ca m-am speriat de moarte si in timp ce il schimbam eu plangeam in hohote si ma gandeam "Of, Doamne,le dai copii la toate tutele si tzacanitele care nu stiu sa-i ingrijeasca" iar ingerasul meu imi zimbea si se tot hlizea la mine.....si acum mi-e mila de ce i-am facut si ma tot gandesc ce curajos a fost puiul mamii drag...
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
J G spune:
Hai mai Ioana ce naiba... eu mor de ras citind ce ai patit.
Sa stii ca si eu cand am ajuns cu Carla acasa... Cristi era la farmacie... si ii desfac pampersul si era plin de kk, iar eu nu schimbasem in viata mea un pampers! Si o iau in brate, fug la baie si o bag sub apa de la chiuveta. Nu am stat sa bag cotul sa vad daca e buna sau nu... era calda... ea saraca urla ca din gura de sarpe, eu eram stresata de buric, de gat de toate alea... m-am intors cu ea uda si nu gaseam prosop asa ca am invelit-o in geaca mea si am sters-o... vai de fundul ei saracuta!
Fetelor sa nu ma bateti!
Janina si Carla