Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 8
maraki spune:
Ursulino la care biserica ai intrebat? Incearca si la alta ca eu nu am auzit de taxele astea! Acum 5 ani am botezat eu si am platit taxa 1 mil. si pt. ca mi-a placut slujba am mai dat eu de la mine inca 500 mii.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
J G spune:
Astery nu mai plange ca toate se vor rezolva, trebuie sa ai laptic ca sa creasca bebe mare si puternic!
Maraki am patit si eu o chestie asemanatoare mai de mult, eu nici limba nu am putut sa o misc in gura ca sa-mi fac cruce, mi-am facut cruce in gand si am avut impresia ca vad un nor negru care statea pe pieptul meu! Dar sunt sigura ca am avut de fapt o cadere de tensiune, ceva... nu te gandi la chestii paranormale! Mai bine vezi un cardiolog!
Janina si Carla
teolinda spune:
Buna ziua tuturor!
GIO
si multe bucurii. Un flacau sanatos, voinic si papacios!Petrecere frumoasa si multe cadouri.
Fetelor intai va scriu si apoi citesc ce ati scris fiecare.
Deci... sambata m-am dus in Mall sa imi caut si eu o fusta si o bluza pentru botez.. mari pretentii nu am avut ... dar nu am gasit nimic
. Deci dupa ce ca am lipsit 3 ore de-acasa si papanasul nu a vrut sa doarma... ca deh nu era mami a lui acasa... nici n-am rezolvat problema
. In week-end-ul viitor o sa iau si Unirea la picior.
Duminica in schimb.. am ajuns si eu la epilat
. Papanasul a fost bine.. in general.. pana aseara cand mi-a facut febra
38,1. I-am pus supozitor eferalgan pe la 23:00 la 24/00 avea 37,7
... apoi mai scazuse dar la 5 dim avea 38,2. Iar am pus supozitor... pe la 9 era bine... 37,4 pe la 11 si mai bine 36,7 dar pe la 13 avea 37,1 si intr-o ora a urcat la 37,5. Am sunat pediatra si a zis sa ii pun la 8 ore supozitor.. chiar daca nu mai are febra. Maine trebuie sa vina sa faca vaccinul dar in functie de cum in gaseste il face... sau nu. Acum ca i-am pus iar supozitor la 14:00 vad ca iar ii scade usor temperatura.De mancat a mancat bine, a dormit bine... s-a jucat... e un pic matzait...o cauza exista.
Oare a patit ceva ca l-am scos ieri afara... desi nu era deloc frig ... au fost zile mai friguroase dar....

Cam atat cu vestile proaste despre noi, ma duc sa va citesc sa vad daca mai reusesc sa raspund si eu pe la subiecte... ca papanasul se cam foieste.![]()
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Florinini spune:
Maraki, chiar vroiam sa-ti spun ce mare a crescut Angelo ca ieri cand am scris ultimul mesaj stiam ca mai trebuie sa scriu ceva dar...creierii mei inca mai patineaza. Vezi ce mare si frumos s-a facut baietelul si te necajeai la inceput ca e mititel. E tare scump sa-ti traiasca. Cat despre starea ta m-ai ingrozit, numai citind m-am facut piele de gaina si am transpirat, dar bine ca esti ok. Eu cred ca starile astea vin dion cauza ca ne facem prea multe griji in legatura cu bebeii si stresul asta declanseaza cred tot felul de viziuni in creierul nostru.UIte o
ca ai fost o mamica inspirata si te-ai inchinat in mom. acela greu.
Asterica nu te necaji si gandeste pozitiv, sunt probleme comune bebeilor, chiar multi am auzit ca fac chestii de genul baiatului tau. Este greu acum dar cu ajutorul lui Doamne Doamne beb va fi bine, stiu ca ai vrea sa te pui in locul lui, dar deocamdata tu esti cea de care are el nevoie si esti centrul universului lui, deci fi tare si calma ca se rezolva toate asa cum au si venit.
Si noi am facut vaccinul al doilea pe 13 ptr. hepatita B. A plans saracutul la intepatura si i-a curs si sange dar a scapat, acum ca voi ziceti cred ca si David a facut febra ca a plans de la 7 pana la 11 seara si eu am crezut ca are colici, sper sa fie asta, vad eu daca se mai repeta astazi.
Ptr. toti bebeii care au facut vaccinuri
sa treaca buba.
Ioana ai incercat ptr. colicile lui Razvanel sa ii dai ceai de fenicul si anason? Si fierbe acolo si o cojita de ceapa, ajuta pe bebe sa dea besinutele fara probleme "ca un om mare" asa zicea Irina.
Irina multumim ca ne-ai trecut datele
tie si lui Mario cel grasunel.Are niste poze super!
Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
monica70 spune:
Ceau fetele!
ASTERY chiar ma gandeam la tine si intre timp vad ca ai scris.Si eu stiu ca testicolele pot sa coboare singure mai tarziu,doar daca nu coboara trebuie operatie.Cu piciorusele se rezolva repede.Iar la chestia cu semipareza,iar se rezolva.Eu am o nepotica de 9 luni la care acum i-au descoperit o semipareza pe partea stanga (inclusiv mana si picior) si trebuie sa faca masaj de trei ori pe saptamana,ca asa trece mai repede. I-a zis doctorita ca nu-i asa grav,desi se vede ca mana aia o tine mai moale.Nu te mai necaji asa tare ca se rezolva toate,nu e ceva grav! Ai grija sa pastrezi lapticul!
URSULINA cred ca popii aia sunt tembeli!!! La noi a platit nasul taxa,nu mai stiu 3 sau 5 sute de mii,iar in rest a mai dat el din proprie initiativa 300000 ,ca l-a intrebat sotul meu pe cantor si a zis ca se da in plus daca vrei si cat vrei! Decat asa mai bine o botezi la pocaiti
cand o fi mare 
DANIELA si la mine curg sanii tot asa,am citit ca-i normal.
BOMBO imi pare rau de bunicul tau,n-am vazut inca pozele de la botez,sper sa apuc azi!
BEE si de ce zici ca-i putin 800 g intr-o luna? Mie mi-a zis pediatra ca-i foarte bine,ca exact atat a luat DIANA in prima luna! Si lasa c-o faci manechin pe Ana! Si noi avem o multime de salopete scurte!
DENISA-HOLSTEIN
am priceput! Tot asa fomista-i Emma? Ca Diana a cam fcut mofturi de dimineata si acum o sa vrea iar din ora in ora,parca vad!
deja plange,va las!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
S-a trezit DIANA,dupa o ora de somn,din cauza colicilor.Am incercat sa-i du sa pape dar nu putea de durere
Acum iar a atipit,o tin in brate ...
IRINA super ca ati scapat usor!
TEOLINDA imi pare rau de NICOLAS,dar trece ea,bine ca nu se simte rau!
MARAKI,bine ca a trecut si eu stiu o tipa care a patit cam asa si se afla...la onomastica ei,in multime.Statea pe scaun,auzea tot si nu se putea misca sau vorbi
La doctor a zis ca-i pe baza de nervi,de la stres.
Mai voiam sa va scriu,dar nu mai pot s-o tin intr-o mana!
Va pup si pe restul fetelor!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Denisam spune:
Salutare gagici,
Irina-bravo pt vaccin si am bucr ca suntetzi bine- pupicei dulci!
Monica-
nu stiu mai cum ai tu asa de mult lapte, e clar si datorita Dianei ca papa din ora in ora si et stimuleaza, dar ti-am zis ca mi-e teama s amai iau pastile chair si naturiste ca s epare ca au unele efecte negative si la bebei, desi faceam pe zi mai mult cam cu 80-100 ml de lapte, sa vedem ce o mai fi acuam cu colicii astia, ma omoara, 2 mese e ok, 2 are colici cu toate apele si bonisanul si alte minuni care i le dau-noroc cu mama care ma mai schimba ca altfel as lua-o razna de oboseala.Mi se rupe inima cna do vad asa si as vrea sa ma doara pe bine dar nu se poate
Astery-stiu si eu ca se rezolva cu piciorusele si cu semipareza, si e adevarat ca testiculele pot cobori la baietzei, eu zic safii optimista si sa privesti inainte ca va fi bien si Razvan are nevoie de tine in stare buna si cu laptic.

Bombo- ma bucur pt botez si felictari pt micutza crestina, o sa ma uit p epoze, cand ma lasa Emma care are colici
Ursulina
- mama ce tarife soro, e enorm -dar de o crestinesti in capitala nu
Cum a fost la control, azi sau maine mergi![]()
Daniela, Mirela, Anda, Cuscra, Alina,Nico, Giova si restul fetelor va pupam si HAPPY VALENTINE"S DAY- la noi tati a fost atent de aseara si ne-a adus niste flori superbe si lui mami si lui buni la fel, nu cred ca iesim la retsauarant cum vroiam dc are colici Emma care face azi 4 saptamini
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
T_Ioana spune:
Astery nu te necaji ca o sa iti ajute Dumnezeu sa treci peste toate, mai rau iti faci daca plangi si esti suparata. Intr-adevar , nu e drept, dar bine ca nu e mai rau. Pupici multi de la mine si Razvan pt tine si Razvan ![]()
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
nicoleta raducu spune:
GIO,SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE TOT CE AI!!!!

March,Irina,Mira,Denisa,Ursulica,Bee,Anda,Moni,Ioana,Florinini,Mirela...

Alina Matei..
..tu esti ok..?Bebelina???
Fetelor..eu am o problema grava:de o saptamina..nu am facut kaki....
Supozitoarele sunt zero...No effect...
Bebelina mea vad ca e cumintica...
Cata..saru'mina pentru sfat...Auzi..tu cum pui leucoplastul?Peste moneda impaturita in tifon???
Azi l-am trimis pe tati sa ne cumpere termometru digital..si e super...
Doctora mi-a interzis sa-i iau temp rectal...
Asta e cu piuit... la temp maxima piuie..
Ma duc sa vad ce mai face printesica...
Era sa uit: Cristina...nu mai fi necajita...Toate trec...E mai bne ca le stii acum..
cind e mic si e mai simplu sa se refaca...
toate mamicile,burticile si bebeii...
Nicole si Daria