Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mirela, chiar ma intrebam ce e cu tine ca n-ai prea mai scris. Deci Dani e in continuare cu mucisori si colici..
Denisa, tu ziceai de constipatie si lapte praf, dar din ce vad eu aici cei mai constipati bebei sunt cei exclusiv alaptati la san. Ma minunam eu ca tare putin lapte praf ii dau si acum nici cu termometrul nu mai rezolv situatiza.. Dar cum nu sunt singura in aceasta situatie, ma consolez cu ideea ca dupa diversificare scapam.
Ioana, asa de repede incepi sa-i dai suc de morcov? Asa ti-a zis pediatrul, ca mie mi se pare devreme. Auzisem ca la sugari exclusiv alaptati diversificarea se incepe pe la 6 luni, iar la ceilalti pe la 4-5 luni. DEsi daca e tare constipat, poate il mai ajuta.
Pisoi, tare fain a crescut Mark al tau. Noi nici la 2 luni n-o sa avem asha o greutate. Cred ca fii-mea o ducea mai bine in burtica decat afara. Aici e taare greu sa mananci! CE ma ingrozeste e ca creste si taaare mult in lungime. Tot ce are pt 3 luni e scurt. SI n-avem nici 2 luni. Ieri avea o salopetica asha de draguta pe ea si ieseau niste firicele de incheieturi din maneci, de-mi venea s-o mananc. Bine ca are fatza plinuzta si grasutza ca altfel m-ar acuza lumea ca flamanzesc copila.
Bombonica, sa-ti traiasca micutza crestina scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Mireluta, lasa ca scapa bebeii nostri de mucisori, stai sa vina primavara si sa se incalzeasca. Bine ca nu e altceva mai nasol. Pup pe bebe Dani sa doarma si el noaptea ca bebe Mark.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova La Multi Ani, sa fii iubita si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata
Happy Valentine`s Day tuturor fetelor, sa petreceti bine alaturi de barbatii iubiti
Alina mi-au placut pozicile cu Ayan, e scumpic si dulcicEu il tin pe Angelo fara caciulita dar tu ai grija daca spui ca aveti curent in casa!In poza nu mi s-a parut ca a slabit sotul tau, cea in care era afara cu Ayan.Tu esti super mamica sexi In jeansi esti de nu se poate, nici sa nu te gandesti sa mai slabesti ( mai ales daca spui ca ai scapat de burtik,faci doar abdomene ca in rest esti tare )
Bombonica super misto v-ati distrat la botez!!! Sa va traiasca micuta crestina Jasmine, sa fie sanatosa si baftoasa in viata M-ai terminat cu torturile si prajiturile
Mirela cu mare drag te chemam la mine daca stateai aici I-au trecut lui Dani bubitele ? Acum e Angelo la randPana astazi l-am sters numai cu musetel, acum l-am dat si cu unguent Bephantene,sa vedem rezultatele.Giova, tu i-ai dat cu ceva lui Marcolino? Mirela multi lui Dani
Fetele ale caror bebei au implini o luna: sa va traiasca ingerasii , sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei
Irina ati venit de la vaccin? Efectele le vezi mai tarziu, spre seara, sper sa nu faca febra Mario si sa treaca usor peste ziua asta
Cuscra, sa poarte Emma sanatoasa hainutele care le-ai cumparat va eu si Angelo!
Mira este superba Seline,sa va traiasca printesa scumpik
Monica ai dreptate cu suzeta, Angelo are din silicon din aia plata si il pacalesc foarte rar sa o ia,se intampla doar cand il imbrac dupa baita!Spor la conta, sa fie Dienutza cuminte sa doarma
Fetelor daca ati sti ce mi s-a intamplat spre ziuaA fost ceva paranormal, nu dormeam!!! Angelo nu dormea, se foia langa mine in pat, la un moment dat m-am intors cu spatele la el....dupa vreo 15 min. am simtit o fortza care venea de sus si a intrat in mine simteam o presiune, ceva greu si nu ma puteam miscaM-am inchinat cu limba de cateva ori si am simtit cum acel ceva iese din corpul meu dupa care iar s-a repetat povestea, a intrat iar, m-am inchinat cu limba si a iesit!!!Giorgos nu ma crede, spune ca am visat dar va jur ca a fost real!!!Am crezut ca mi-a venit sfarsitul, noroc cu Angelo ca se smiorcaia si mi-a dat curaj sa ma misc si m-am intors la el

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bee, diversificarea stiam si eu ca incepe pe la 4 luni dar suculetele se dau mai devreme, de la 2 luni jumate- 3 luni. pediatra mi-a spus sa incep sa-i dau deja pentru ca ii merge foarte bine si a pus mult in greutate deci nu mai sunt problemele spefcifice prematurilor!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Nicole, la multi ani si multa sanatate! Scuze de intarziere.

Giova, la multi ani si sanatate multa si tie!

Noi... ne-am pus cizmulite de gips si le tinem o saptamana. Avem fimoza. Avem si o hemipareza faciala. Avem un testicul care n-a coborat, este pe canal si cand Razvan va avea 2 ani va trebui operat. Spuneti voi, este drept, este corect??? Mi-e teama ca daca-l mai vede un medic, mai descopera vreun diagnostic... Noroc cu cizmulitele de gips, altfel nu stiam despre problema de la putica, doctorita respectiva l-a consultat mai in detaliu si a observat.
Plang continuu si mi-e teama ca-mi pierd laptele.

Fetele, iertare ca nu va scriu fiecaruia, dar creierii mei refuza sa fie lucizi...
Nu stiu cum sa fac sa-mi revin.
Va doresc numai bine si o seara placuta alaturi de sotii vostri!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetele am venit am papat si acum suntem linistiti. Sa va povestesc cum a fost. Simplu. Adica nu a fost rau deloc. A plans un pic dupa ce a intrat acul si apoi la fel la o doua injectie deci nu tu urlat nu tu crize nu tu nimic. Puiul mamei curajos doar a plans un picut atata tot si doar laintepaturi .Si apoi am luat_o de la a la z.La cap a zis ca nu eproblema cu cojitele ca mai toti copii fac si sa il dau cu ulei cu vreo jumatate de ora inainte de baie iar dupa baie sa dau cu pieptan si sa repet operatiune pana se duc ca dc nu se inmultesc cojile astea ca paduchii. Ochisorii sunt ok chiar dc albul ala nu nu se pare mereu alb( aviz pt Giova) iar pata aia mica rosie de pe pleoapa cica trece. Bubitele de fapt iritatia ca nu sunt bubite a zis ca e normala poate fi si de la detergent si de la orice altceva ca majoritatea copiilor dezvolta diverse ciuperci ( deci nu pe baza de hormoni) si ca sa ii dau cu o crema care nu mai stiu cum se cheama dar am luat_o. De masurat are 60 cm si 5800-5900 ca are si aia cantar ca a lui mamaia. A zis ca e normal sa manance 5 mese pe zi a cate 160 si ca suntem norocosi ca doarme noaptea . Si ca arata a copil de 4 luni si ca mai mult ca sigur sare in curand la 200 ml de lapte in maxim o spatamana. Diversificare insemnand sucuri de fructe a zis dupa 4 dar ea recomanda 5 luni (aici sa astepte ea) ca logica este ca in ziua de azi laptele contine tot ce are nevoie si nu are rost sa ii dam peste cap stomacul si asa fragil cu sucuri. Si doar am intrebat_o ca dc e asa bne dezvoltat sa incepem mai repede . A zis ca ea nu sfatuieste. Si cam atat. Apoi am fost 3 ore prin market am adus copilul acasa, ca a dormit tot drumul , a papat si acum il pazesc sa nu faca ceva febra dar vad ca e vioi.
PIsoi si Florinini am trecut datele. Tatiana nu ne zici si de gemeni cat au?
Revin ca prea m_am intins.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery ai sa vezi ca se va face bine Razvanel, nu are ceva incurabil( Doamne fereste!!! ) Stai linistita ca sa nu pierzi laptele, gandeste pozitiv si incearca sa nu te consumi foarte tare ca sa nu-i transmiti starea bebului.Razvanel are nevoie de tine sa fii tare, o sa treaca micutul si peste asta cu ajutorul tau si al medicilor, va fi bineImi pare rau ca sant problemele astea....nu stiu ce sa mai spun pupici multi pt. Razvanel, ai grija de tine cu lapticul

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna fetelor!

GIOVA LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA!

HAPPY VALENTINES DAY PENTRU TOATE MAMICILE SI BURTICILE!

Fetelor eu sunt inca haotizata dar incet incet ma obisnuiesc cu Carla acasa. Inca nu are un prgram clar de somn-mancat si deja facem crize de plans de cateva ore. Am inceput sa-i dau de ieri Espumisan pentru ca cred ca deja avem colici, o vad cum se strange de burtica si se inroseste la fata... banuiesc ca asta e, nu?
VAd ca majoritatea dintre voi stiti exact cat suge bebe... eu habar n-am, de obicei suge si doarme dar se mai intampla sa se trezeasca dupa 10 min sa mai vrea sa pape. Si eu nu stiu, de foame sau de colici? Oricum nu-mi goleste sanii vreodata, e drept ca nu-mi iese lapte decat printr-un canal si inca foarte putin, dar ea sta saracuta si suge vreo 20 de minute de la unul si de cele mai multe ori adoarme si celalalt ramane plin!
Incerc sa nu-i dau prea curand sa suga ca sa nu amestec laptele in burtica.
Eu o tin fara caciulita in camera ei unde e cald dar cand o aduc in living ii pun totusi pentru ca e mai racoare.
In alta ordine de idei - mi s-a desprins intr-un loc cusatura la epiziotomie si astept sa se repare (cica nu e cazul sa o coasa din nou). Asta ma streseaza. Sper sa ma vindec cat mai repede.

VA pup pe toate,

Janina si Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Astery cu ghetutele se rezolva la picioruse multi copii au asa iar cu fimoza la fel . Despre hemipareza nu stiu ce sa iti zic ca nu ma pricep , iar despre testicul esti sigura ca nu va cobori ca in multe cazuri la baieti coboara mai tarziu. Eu stiu ca nue ste drept dar tu fii puternica si increzatoare si ai sa vezi ca va fi bine . Aduna_ti fortele si mergi mai departe gandeste_te ca Razvan are nevoie de voi si ca doar voi il puteti ajuta sa treaca peste aceste mici probleme . Curaj si capul sus.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua!
Fetelor sunt plina de spume.
Am fost pana la biserica si am intrebat cat costa botezul ... si auziti voi 300.000lei taxa botez (asta este normal, nu ma deranjeaza, dar...) 2.500.000 la preot (pt ce?), 1.700.000 si 1.500.000 alte nu stiu ce taxe pai pt ce atea taxe pt care oricum nu se elibereaza chitanta. Imi vine sa-i omor !!!!!!
Dar cred ca prosti am fi noi daca am merge acolo sa dam atat!
Am ajuns sa platim bani la greu sa ne crestinizam!?

Fetele care ati facut deja botezul cat ati platit? Spuneti-mi va rog cat a costat chiar daca au platit nasii.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput