Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Sal...gagici..
Intram si noi putin...
Noi am fost putin speriati ca Dariuca noastra aseara a papat la 11 dupa baita..
si dupa...pina la 4 nu s-a trezit...
Am sunat-o pe doctorita dimineata..si mi-a zis ca e bine sa o trezim noi la 3 ore..ca
se deshidrateaza...In rest...papam,cacam si dormim...
Cu lapticul..si eu ma mulg..sunt Fulguta..cum ma striga tati...
Asta ca sa am controlul cit papa...
De cintarit miine vine tanti doctora..si vedem ce si cum...
Ii mai dau cite o masa -doua de lapte praf...Asta daca mi se pare ca nu papa multumitor...
S-a trezit minunea...
Revin..
Pup..
Nicole si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Nici nu stiu cu ce4 sa incep...

Happy Valentine's Day la toata lumea sa petreceti frumos si in bucurie cu iubirile voastre vechi si noi proaspat aparute in vietilew voastre

Giova LA MULTI ANI! cu sanatate si multe bucurii alaturi de cei gragi tie.
E tare cool Marco sa va traiasca si am vazut si pozele de pe contul comul, ce mai nu am cuvinte, felicitari.
Mersi ca ai trecut in tabel datele pe care ti le-am dat.

Mira bine ai venit acasa, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa si papacioasa.

Am vazut toate pozele de pe contul comun acum sunt si eu la zi. .. Mai da ce bebei frumosi avem sa ne traiasca, parca sunt toti unul si unul asa de reusiti sunt.

Ptr. Ayan si Tiberiu nascuti in acceasi zi cu David:
Alina, La multi ani ptr. o luna lui Ayan tare scump e si dragut, iar tu arati super bine.

Anasebe La multi ani ptr. Tiberiu sa fie sanatos si cuminte, sa ne scrii ce faceti.

Si noi am factut astazi o luna fix si am fost la nenea doctorelul si a zis ca suntem super. Numai bine ca ne-a laudat ca dupa ce am venit acasa pe la 7 seara ne-au apucat colicile deci e adevarat ca apar frcvent dupa 4 saptamani, am fost socata si nu stiam ce sa-i fac asa tare plangea micutul de el. L-a tinut cam vreo 4 ore cu pauze de mancare, putina liniste si din nou plansete. E cumplit.

Cat despre datele lui David la o luna: are 4850 gr si 56 cm, nu s-a lungit asa mult de la nastere in scimb a pus pe el carnita destula, cred ca a fost destul de lung cand s-a nascut si poate de aia sa nu se fi lungit mai mult? Voi ce ziceti?

Fetelor cum fac si unde trimit poze ptr.o luna site-ul mamicilor?

Moni, ai avut dreptate chiar ca am avut ce vedea pe contul cu pozele, nu ma ami saturam uitandu-ma si exclamand...scumpa si draguta sau scump si dragut...manca-iar mama pe dragalasi cu falcute cu tot...toti sunt asa de frumosi, nu am cuvinte.

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

'Neata !!
Noi astea cu bebei la purtator inca ne trezim mai greu.....deh, acusica vine si al nostru...AMR 6 zile!!

GIOVA, LA MULTI ANI!!!!
SA FII FERICITA SI O MAMICA IUBITA DE TOTI AI TAI !!!

Noi suntem fericite azi!! Am vorbit cu dr infectionist care ne-a asigurat ca putem sa alaptam!!!! URAAAAA! Eu avem o problema cu hepatita C dar m-a asigurat ca prin lapte nu se transmite. Mai ales daca viremia este NEDECTABILA cum o am si eu . Asa ca sunt fericita ca macar ...acolo 1 luna sau cat o fi laptic si tot e bine sa ii dau tzitzi, macar colostrul ala care e plin de vitamine si o imunizeaza si tot ar fi bine!!!

Am cumparat si noi aseara scutece si ceva cosmeticale pentru bebe. Nu stiu ce sa fac cu pompa...sa imi iau sau nu ...voi ati folosit-o pana acum?? Dar de Niplette?? Eu cam am sfarcurile ombilicate si am vazut ca e bun pentru aa ceva...ce parere aveti? Are vreuna dintre voi? L-a folosit??

Azi la 17 mergem la ultima eco la dr Iosup!! Abia astept sa vad cat are bebelina ...cat e de grasana, la ultima eco pe 10 ianuarie avea 2,200kg...sper sa aiba macar 3 kg!!!

Kikiriki 37+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

GIOVA,LA MULTI ANI BINECUVANTATI,SA TE BUCURI DE BEBE SI DE SOTUL TAU,SI SA FI FERICITA
MARAKI,te-am visat azi noapte ca dadeai o masa mare la socrii si eu cand am vazut prajiturile ti-am zis ca o sa-ti fac o vizita,ca dulciurile sunt slabiciunea mea...ce vis...
MIRA,NICOLE,DANA,MARCH SI CE MAMICI PROASPETE MAI SUNT,sa aveti bebei cumintei,fara colici si papaciosi
unSPECIAL PT BURTICI,care nu prea au mai intrat...
bebele meu tot cu muci,daca nu aspir zi si noapte,i-am luat si spray cu apa de mare si degeaba.bineinteles ca daca nu poate respira bine nu prea doarme...azi,a tipat o ora intreaga de durere de burtica,tinut in brate,si s-a mai calmat dupa ce a facut un kaki maaaaare pana la gat(nu mai facuse de alaltaieri,si plangea bietul cand tragea cate o basinica).
eu trebuia sa ma duc azi la analize(mai nou m-au apucat ametelile cu tot fierul si vitaminele care le iau),dar trebuia sa ma duc cu bebe si cum e mucios am zis sa nu-l mai scot in aglomeratie(autobuz,spital).asta e,mi-o trece mie...
DENISA,IRINA,URSOAICA,ANAM,BEE,TEOLINDA,TATIANA SI CELELALTE MAMICUTZE,MULTI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

vai ce ma oftic, am scris un mesaj intreg si am apasat pe ceva din greseala si s-a sters scriu iar.....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

GIO, LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII! SA FII FERICITA SI SA TE BUCURI DE CLAU SI DE MARCO!
Gata, am venit si noi de la dr. Bebe are 55 de cm si 4850g, a zis doctora ca a luat foarte bine in greutate, e totul ok. Gio sau Irina, scrieti-ne si pe noi in tabel, va rugam.
Bebe are mucisori cat cuprinde, il aspir eu dar trebuie sa schimb pompa, se pare, mi-a zis doctora de o pompa care se gaseste la Tehno Medical, sub forma de para da' cu varful lung. Asa ca o sa iau de aia, ce sa fac, ma iau de mana cu Mirela cu mucii. Noroc ca nu il streseaza prea tare, fornaie ca un cal obosit dar doarme bine.
Bee, cu toti colicii lui a dormit azi noapte neintors, a adormit la 12 noaptea si s-a trezit la 6, pe urma a adormit pana la 9 cand l-am trezit eu ca trebuia sa mergem la pediatra. Azi e linistit, cred ca l-au iertat colicii, ca acum doarme ca un ingeras, Doamne ajuta sa fie tot asa. Avem noroc cu bebeii nostri somnorosi, iar cu greutatea Anei nu te mai stresa atat, ca mi-a zis mie dr. ca fiecare bebel are ritmul lui. Totul e sa fie sanatos, asta conteaza, foarte putini bebelusi sunt in grafic cu greutatea. Si eu ii mai suplimentez lui bebe, ca mi se pare ca nu se satura dar depinde de zile, am zile cand suge doar la san.
Daniela, si la mine cand suge bebe la un san incepe sa curga celalat, cred ca asa trebuie.
Kikiriki, eu am pompa manuala de la Nuk si degeaba o am, ca nu pot sa ma mulg si pace! Daca ar fi sa aleg acum mi-as lua una de aia electrica ca se zice ca sunt mai eficiente. Am incercat eu sa ma mulg, sotul tragea, eu urlam ca ma durea dar am renuntat repede ca nu e de mine, nu pot si pace.
Nicole, imi pare bine ca bebita ta e bine, lasa copilul sa doarma daca asa vrea ea, atata timp cat ia in greutate e ok. Mie mi-a zis dr. sa il las pe Mark sa doarma cat vrea el si sa nu il trezesc noaptea sa il hranesc. Daca vrea, se trezeste el.
Fetelor, va urez un Valentine's Day cat mai frumos, sa va iubiti cu sotiorii si sa fiti fericite!
Ma duc sa stau si eu intinsa ca ma resimt dupa ziua de ieri.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna mamici si burtici!
LA MULTI ANI, GIOVA!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de barbatii tai si sa ai parte numai de impliniri!
Noi suntem chiauni dupa o noapte alba….ma distruge cupilul cu colicii lui de cand am inceput sa mananc de toate. Irina si Denisa, parca voi m-ati intrebat de diversificare….nu am diversificat alimentatia lui bebe, eu mamanac diversificat. Razvan papa numai san, iar de saptamana viitoare incepem cu suculet de morcovi. Sper ca asta sa insemne ca sarim peste masa de noapte ca ma temina, imi vine sa-l trantesc de numa cand la masa de noapte papa din sanul drept (la care am ragade inca din maternitate) si in loc sa pape cate 10-15 minute ca de obicei, molfaie sanul cate o juma’ de ora pana imi da sangele. Parca stie ca ma doare si face asa, de smecher….Vaccinul il facem dupa 20 februarie.
Problema noastra cea mai mare e cu kk….ca nu facem decat a treia zi si atunci cu supozitor. Azi de ex. e a treia zi (nu a facut de sambata) si inca nu i-am pus supozitor dar daca pana diseara nu face o sa-i pun ca prea se chinuie si se screme. Ii tot fac ceai de musetel ca e laxativ, dar in afara de basinute, nimic! Voi cum rezolvati problema asta? La noi nu a avut nici un efect termometrul!
Azi dimineata am descoperit ca in dormitor avem mucegai, la un colt langa geam. Am crezut ca inebunesc, asa ca mi-am luat cupilul si l-am adus in camera cu calculatorul, am facut cald, iar in cele doua camere cu mucegai (care sunt de altfel camerele unde am pus termopan) am lasat deschis geamul in larg sa se aeriseasca. Asa ca am pus termopane ca sa stau la –9 grade cu geamul deschis in larg. Cristi e azi la Cluj si i-am zis sa cumpere din sellgros sau metri solutie impotirva mucegaiului…..sper sa scapam ca altfel cum mai culc eu copilul acolo?
Nu mai stiu cine zicea ca nu gaseste formularele pentru dosar, le gasiti aici: http://www.ddfssbn.netfirms.com/ iar in cazul in care nu merge linkul, cautati pe google pagina directiei muncii Bistrita-Nasaud si gasiti acolo ce van intereseaza.

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neazta!!! la pranz, dar asta e.
multumesc fetelor, sunteti toate niste dulci.
Sa aveti si voi o zi a indragostitilor ca-n povesti si bebei linistiti ca sa aveti parte de putin romantism!!!!

Marco a avut crize de colicio de la 11.30- 12.30 si de la 1.30-2, azi noapte. pe urma a dormit pana la 7, a papat si iar am dormit amandoi pana la 11, a papat. a venit buni, noroc pe noi, acum e cu el afara, sa ma pot aranja eu, ca saracutul tot plange. ce sa facem, asa e cu bebe mic si cu colici.

Irina bafta la vaccin.
Mira, Selin e o dulce sa va traiasca!!!
Denisa, Ursoaica, Bee, Anda, Monica,Ioana, Daniela, Florinini, Nico . sper ca n-am uitat pe nimeni.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

PISOI,deci si bebele tau e mucios...dar cel putin doarme bine...
IOANA,si mie mi-a aparut mucegai la geam si am sters cu clor.dar vad ca iar apare,din cauza condensului.si eu m-am mutat cu bebe mai mult in camera calculatorului,dar a aparut si acolo.cat despre colici,consoleaza-te ca nu e singurul,si al meu face la fel de urat.si cu kk la fel,nici o sansa cu termometrul.solutia;rabdare multa,nervi de otel si supozitor.mie mi-a dat de aici un praf care-l dizolv in apa si ii dau de 2 ori pe zi,dar nu ajuta f tare

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ioana, merci frumos pentru link, eu ziceam ca nu gasesc formularele.
Sper sa scape Razvanel repede de colici si sa nu mai planga.
Gio, sper ca Marco al tau sa nu mai aiba colici, ca e nasol rau, noi am trecut ieri prin cea mai urata criza de colici pe care o stiu eu de cand il avem pe bebe.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput