Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 5
irinadum spune:
Giova la multi ani , sanatate si tot ce iti doresti pentru tine si familia ta si de ce nu repede o surioara pentru Marco. Si ea sa vina fara colici
.
Irina
monica70 spune:
GIOVA la multi ani!
MIHAELA bine ai venit printre mamici,sa ne mai scri!
MIRA e super SELIN! Cum de are doar 3 kg,ca pare tare grasuta????
ALINA felicitari pentru implinirea unei luni de catre AYAN! Care-i tare frumusel si cu caciulita. Vad ca faci instructie cu socrosenia,nu ti-e mila de ea?
DENISA iar ai trecut la shoping? ![]()
IRINA bafta cu vaccinul ala.sper ca n-o sa aiba nici o reactie,ca-i flacau voinic! Cat despre hainutze,ai noroc ca nu-i maica-ta langa tine! Ca a mea e de groaza! Umbla cu caciuliza in maini dupa noi,eu i-o dau jos fetei, ea i-o pune! Si totusi in primele 4 saptamani am tinut-o doar cu caciulita si erau cca 23-24 de grade nonstop. Acum i-o pun doar noaptea si dupa baie si in casa am lasat cam 21-22 de grade.Noi o "calim" treptat,dar oricum e mai friguroasa ca mine,dupa cum tremura cateodata. Dar sa vezi ce stresata e mami dupa baie,nici nu pot s-o imbrac pe Diana, ca tot ma incurca,se arunca sa puna hainele pe ea sa nu raceasca,ieri am zis ca ma stric de ras: i-a pus o caciulita invers...si se mira de ce e cu urechile afara 
![]()
Si acum cand in sfarsit DIANA se delecteaza cu o amarata de suzeta din latex,mami ma critica ca intai i-am luat "o prostie din aia moderna" adica o suzeta din silicon,turtita pe care,fie vorba intre noi o trantea cat colo cu niste nervi mama-mama! Asta moale e buna si sa vedeti ce mortala e ca am nimerit-o in culorile rosu-galben si albastru si acum o strig "FUNARICA" de la FUNAR
Si trage de ea cu o forta,mam mir ca mai poate.Azi a tras de ea doua ore,cat am fost plecata la doctor.
Apropo de asta,a fost destul de ok controlul,a zis ca-s bine,mi-a si dat reteta de anticonceptionale.O sa ma gandesc daca le iau,sau folosim preservativul sau...il pun pe Ghita sa-si mai faca odata spermograma,poate o fi scazut iar productia si dau banii degeaba ![]()
Deci URSULINA zilele astea o comitem,nu? Sa te astept pana joi? ![]()
DENISA si BEE sa mor eu daca pricep de ce le mai dati voi fetelor si lapte praf,daca aveti lapte
sau eu sunt mama denaturata
ca eu nu calculez cat bea,ba o mai si intrerup din actiune,cand depaseste juma de ora si mai mult se lalaie prin somn,decat suge. Sper ca n-o fi subnutrita,mai ales ca arunca afara la greu chiar si in jet.Ma gandesc ca daca arunca atat si mai si ia cat de cat in greutate,plus ca suge des, o fi suficient lapte pe acolo! Si tampoanele sunt mai tot timpul ude leoarca. Sa nu ma
prea tare!
DENISA,tie ti-au dat aia de la "lactatie" sau cum le zici,indicatii sa-i dai completare,sau tu te-ai hotarat singura?
UAU, m-a prins ora 1 si-s moarta de somn,dar la ora 2 e reluare la LOST,am pierdut ultimul episod plus trei reluari al lui,asta e ultima,dar nu stiu daca rezist.Dar daca DIANA a adormit la 12,probabil ca la 3-4 se trezeste,nu prea stiu cum sa fac.Cred ca merg totusi in pat o ora,pe urma vad eu daca nu adorm tun ![]()
Noapte buna! Presupun ca dormiti,majoritatea!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
IRINA ce se intampla,a revenit schimbul 2? sau te-am ratat la mustatza? ![]()
Si am uitat sa-ti zic,pozele alea au iesit asa,pentru ca erau fotografii normale...fotografiate dupa aia, cu aparatul digital,ca de unde sa am eu asa ceva in '94 la nunta? Si probabil era hartia mai de calitate la alea de la nunta de se vad mai bine,ca la astealalte ai vazut ce-a iesit! Eu le-am facut ca sa aveti macar o idee...cum eram inainte si cum eram gravida.Mi-a facut prietena-mea poze digitale si cand eram gravida,dar a reusit sa le stearga si n-a mai apucat sa revina,ca a aparut Diana inaintea ei ![]()
Cred ca incepe LOST si eu sunt tot pe net 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Denisam spune:
Monica- pai dc ea maninca 800ml zilnic si eu mulsa nu scot decat 400-450ml si nu agsesc tampoanele ude nici dupa 7 ore de nemuls( sunt sanii f.grei dar nu curg asa ca la alteel dintre voi
), e clar ca nu am productzia asa buan ca tine, desi Dragos ma striga Holstein, nu is ca alea, pe bune. Am pus-o azi pe fomista la san si ce crezi ca a facut la unul a tras 5 min si al celallat duap 2 min l-a dat afara la greu, degeaba insist , pierd timpul, ea se enerveaza si mai bine ma mulg si apoi cand nu ajunge ii dau formula compeltare, is cam 2-3 mese din formula si restul de la mine pe zi, asa ca asta este filozofia cu laptele meu, acuma nu mai iau nici pastiel naturiste de crestere a productziei si sunt doar cu ceaiuriel, asa ca asta e, daca o alapetzpina la 3 luni sunt multumita.Va pupam pe amindoua
Fug acuma sa apuc sa mai fac si eu ceva ca abia s-a linistit dupa 1h de colici Emma.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
pisoi3 spune:
Fetelor, mi-a facut azi figura bebe al meu, toata ziua mi-a urlat ca disperatul de colici. Denisa, cred ca aveai tu dreptate cu alea 4 saptamani, ca azi a facut 4 saptamani si a sarbatorit prin urlete de durere. Nu a dormit toata ziua decat o ora si jumatate si a adormit in seara asta la 12 noaptea, macar de ar dormi, ca sunt chiauna de creier si ma pregatesc sa ma duc si eu sa ma culc ca nu mai pot. L-am asteptat pe sot sa vina ca a trebuit sa stea pana tarziu la servici si acum ne pregatim si noi de culcare, adica la ora 2 si 12 noaptea!
Ca a trebuit sa si mancam, ca nici unul dintre noi nu a apucat azi!
Cand il auzeam pe bebe plangand imi venea sa plec de acasa si sa ma duc unde-oi vedea cu ochii!
Si uite tot asa, sper ca maine sa fie ok, ca mergem si la pediatru.
Mihaela, sa iti traiasca bebe, sa aiba noroc si sanatate!
Bee, imi pare bine ca nu ai anemie. Restul problemelor se rezolva ele!
Gio si Alina, am vazut pozele cu bebeii, superbi amandoi! Sa va traiasca, ce sunt frumosi foc.
Mira, bine ai venit acasa. Am vazut pozele lui Selin, e frumoasa foc, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!
Acum ma striga sotul sa ne culcam, ma duc in pat, ca maine cine stie ce colici ma mai asteapta!
Pup fetele
, sa aveti o noapte frumoasa!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor ! Iaca si eu pe aici am mai recuperat la citit
ca am cam tras chiulul cu botezul nostru. Am botezat printesa mea sambata si a fost super frumos si emotionant
.A plans copilul meu mai tare ca niciodata de cand o am si asta pana a bagat-o popa in apa ca pe urma s-a mai linistit saraca , cred ca de frica ![]()
Am facut si eu molifta chiar cand am ajuns la biserica si astfel am putut participa si eu la marele eveniment si am si plans putin de emotie .Am avut si petrecere si a fost super frumos, am avut multi invitati iar Jasy a mea a fost foarte cuminte cat a durat totul, a umblat din brate in brate si cred ca i-a placut ca nu i-am mai auzit gurita deloc .Am pus poze de la botez in albumul comun si am sa pun cateva de la petrecere si in albumul de sub semnatura. In rest suntem bine, crestem frumos iar eu sunt suparata ca avem ceva probleme in familie, bunicul meu care m-a crescut este foarte grav bolnav iar asta m-a dat peste cap , sufar ingrozitor ca nu sunt acolo si ca nu am sa-l mai vad. Dar ma consolez cand i-mi strang ingerasul la piept si cand i-mi zambeste parca i-mi lumineaza sufletul si mai ales ca este un copil asa de cuminte , mancacios si nu o necajesc colicii. Am intrat sa va salut , sa vad ce mai faceti si vreau sa felicit noile mamici. Promit sa revin cu noutati cand o-m avea ca pe 28 mergem si noi la vaccin , pana atunci numai bine si
voua si bebeilor.
Oana
de

INGERASII MEI
marchplayer spune:
Buna dimineata fetelor!
Cum ati dormit? Dar bebelusii? Burticilor voi ce mai faceti?
Mai gagici deja vreti sa treceti la alte subiecte acum cand am venit si eu spuneti despre colici si kk ca sunt "fumate"? Pai eu nici n-am ajuns inca la ele! Asteptatine si pe nooooooi..dar mai bine noi nu mai facem colici si nici nu ne constipam si nici nu facem diaree si astfel nu mai "fumam" subiectele astea si va ajungem din urma
.
Giova LA MULTI ANI, sa ai o zi superba, si un an bogat care sa-ti aduca tot ce ti-ai dorit vreodata!!!
Irina bafta cu vaccinul astazi, te inteleg sa fii stresata dar stiu ca multi bebelusi "scapa" destul de usor! Nu este obligatoriu sa faca febra sau sa planga atat de mult!
Mira, sa-ti traiasca micuta Selin!
Ursino, bafta azi la medic, sper sa-ti dea liber la rupt patul![]()
Monica nici eu nu fac proba suptului in nici un fel, ii dau sa suga direct din titi si ii ia ceva timp, adica cam 20 minute din unul si apoi pana se satura din celalalt, nu folosesc deloc pompa, este si acum in cutie, n-am defacut-o, dar atat timp cat fata pare ca se satura si doarme linistita cate 2-3 ore dupa aceea stau linistita! Voua vi se intampla ca atunci cand incepeti sa-i dati sa suga dintr-un san sa curga din celalalt ca la robinet? Eu trebuie sa-mi pun tampon ca ltfel ma fac toata de lapte! Este normal?
daniela si Ioana Alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Fetelor cum petreceti ziua indragostitilor? Eu nu plec nicaieri, cica n-am voie pana nu fac molifta
, asa ca o sa sarbatorim in trei
Abia astept s-o mai cantaresc, eu nu am cantar, vine dr. de familie joi si atunci aflu si eu daca se hraneste bine!
Si eu tin fata cel mai mult timp cu caciulita, n-am ce face, am multi sfatuitori in jur! Mai ales cand o trimit pe mamaia s-o pazeasca, este ca un aparat din ala care te anunta care s-a trezit ca ea saraca nu vede, dar o pipaie si mai pune o patura pe ea ca sa nu raceasca desi sunt 23 de grade in camera! Ca sa nu mai spun ca este foarte nemultumita ca o imbrac in hainute si ca n-o infas in scutece! Cica se enerveaza si raceste copilul pana ca cacai eu s-o imbrac!
Bombonico, superba Jasmine in rochita alba, tin minte cand ai cumparat-o ca mi se parea asa de mare ca pentru un an dar vad ca i se potrivea foarte bine! Si tu erai sexoasa rau in rochita albastra! Vad ca v-ati distrat de minune!
Pisoi imi pare rau ca bebe Mark are colici si nu va da pace! Bietii bebelusi cat trebuie sa sufere ei din diverse cauze iar noi suntem atat de neputinciosi!
Denisa si eu i-as da fetei mele formula daca as sti ca nu se satura de la san, de fapt cred ca asa ar fi facut orice mamica!
Bee, pupici bebelinei si tie multa sanatate! Eu dupa ce am venit din spital era anemica si mi-a dat sa iau fier dar ma constipam din cauza lui asa ca l-am intrerupt dar am fost sfatuita de dr sa mananc bine! Asa ca nu mai uita sa mananci!
Va pupic pe toate si ma retrag langa bebelina mea, poate mai are nevoie de ceva de la "barul" portabil!
Daniela si Ioana Alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
TatianaG spune:
Giova, La multi ani!!! Iti doresc sa fii fericita si sa ai o viata plina de noroc si bucurii!!!
Si la toata lumea, o zi minunata de Sf. Valentin!
Alina, tare frumusel e Ayan! Si eu sunt de parere ca poti renunta la caciulita. Pe ai mei i-am tinut pana au ajuns la 3 kg (asa mi-a zis neonatologul, ca pana ajung la 3 kg, bebeii sunt mai sensibili). In prima luna aveam 23-24 grade, dar acum am scazut la 22, iar peste noapte coboara si la 21.
Mira, mi-a placut tare mult poza de familie! Sunteti o familie foarte frumoasa! Selin e o frumoasa cu ochisorii ei mari, sa-ti traiasca!
Bee, cu pompa manuala si eu faceam febra musculara si cred ca daca nu era cea electrica, renuntam la muls.
Catalina, mersi pt informatii. Din ce era centura aceea de s-a rupt asa usor??? Deci, mai bine ramanem la moneda.
Denisa, spune-mi si mie cum o tii imbracata pe Emma? Si la noi sunt in jur de 21-22 grade, ii imbrac cu body si salopeta. Uneori au mainile reci, nu si picioarele si ma intreb daca l-i rece (eu stau intr-un tricou si nu mi-e frig)
Irina, succes la vaccin, sa scapati usor si fara reactii adverse. Cand sunt mici trec mai usor peste vaccinuri.
Oana, sa-ti traiasca mica crestina! Multa sanatate bunicului tau!
Daniela, e normal sa curga si din celalalt san, pentru ca si el e stimulat.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
POZE NOI
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
Bee spune:
Buna dimineata fetele.
March, stai linistita ca toate subiectele mentionate de tine nu sunt chiar "fumate", ba se poate sp[une ca voi mamicile mai noi puteti profita de experienta altora! Din pacate experienta spune: colicile tot apar indiferent de regim, poti incerca oricate siropuri si bea oricate ceaiuri ca la un moment dat puiul tot urla. Si cu restul e cam la fel, cand kk e moale e moale, cand e tare, tot cu termometrul iese pana la urma si tot asa. Cat despre lapte, ca tot intreba si MOni, una e sa nu ai deloc si alta e sa nu ai destul. SI ma chinui nu gluma si in continuare. Si pastile cu plante si ceaiuri si papa si lichide si imediat se face luna si mai mult de 800 g tot n-am luat. Si in plus fata mea urla ca din gura de sarpe dupa jumate de ora de supt si avea niste picioruse de te lua mila. Si eu cica "nu ma mulg" "nu-i dau lapte praf", iar sanii erau moi pt ca asha credeam eu ca tb sa fie la un moment dat cand se regleaza productia. De unde! Lapte putin scria pe mine! 80mg a luat in 5 zile fata si urla ca nu-i iesea lapticul din sani cum tb. DE cand ii dau cica lapte praf (mai mult arunc sau beau eu, decat ea), am si eu mai mult laptic, ma mulg de cel putin 2 ori pe zi si experimentez is eu tricouri umezite la ora suptului. DEci e mai bine poate si fiindca am scapat de ideea mea fixa ca tb sa alaptez exclusiv de la san. AR fi minunat asha, dar daca n-ai de unde.....
PIsoi, ce rau imi pare de colicii lui MArk, mai ales ca el dormea bine peste noapte. Ana mea cu toti colicii noaptea doarme de rupe. Uneori sunt eu mai pretentioasa si ash vrea sa doarma mai mult de ora 5. Dar e bine si asha. De cand s-a nascut doarme pana la 5. Asa ca noi intre 5 dimineata si 7 seara, adica in 14 ore avem 5 mese, apoi intre 7 seara si 5 dimineata, mananca doar dupa baita pe la 11, dupa care doarme dusa.
Acum in timp ce eu ca o mama denaturata, stau pe net, Ana se uita la carusel si gangureste. Si spre fericirea mea da semne ca ar adormi.
.
fetele si sa aveti o zi a indragostitilor minunata.