Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Alina, tabelul e in lucru la Irina sau la Giova.
DEnisa, pai atunci nu ma mai plang. Ana suge la sani (de obicei doar la unul) in medie cam jumate de ora si suge cam 100-120 ml. Restul il completez cand cu lapte muls, cand cu lapte praf. EU sunt constienta ca nu curge de la mine cum tb, mai ales cand nu am lapte ca lumea si de aia se enerveaza, dar vad ca de vreo 4 zile e mai bine. Azi i-am dat lapte praf doar la 2 mese si a supt putin.
Cat despre dormitul cu bb, noi nu dormim cu ea. LA inceput, prima saptamana, am dormit de cateva ori, dar acum am renuntat, ca oricum sta in brate la noi pana adoarme, dar somnul si al nostru si al ei e mai bun daca dormim in paturi separate. Dimineata, uneori o iau eu sau Radu in pat, atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa nu ne e frica cu el intre noi. nici nu ma trezesc noaptea sa-l verific. el sta nemiscat la locul lui, noi la al nostru.
Dar acum sunt fericita!!! Doarme in patut pe burtica.
Irina tie trebuie sa-ti multumesc, si la mama, ca si ea m-a batut la cap sa-l pun pe burtica. doarme de 3 ore asa.sa vad daca se trezeste la papa si mai trebuie si baita. daca nu, sarim peste ea in seara asta.
Bee, scaunelul meu e tip scoica, este de la 0-13 kg, si se pozitioneaza invers in masina.al meu e la fel cu caruciorul, ca se poate si atasa la el.
Mi se pare ca sta cam chircit in el, ori nu i-am gasit eu pozitia buna la bebe. dar cand ma gandesc ca trebuie sa stea 3 ore si ceva pana in Alba mor. il voi mai lua si in brate sa se intinda saracul.

Sunt fericita ca am primit de la Chicco, cu scaunelul si abtibild de pus la masina cu BABY ON BORD.
Era dispe ca nu am gasit decat foarte urate si nu am vrut sa-mi cumpar. dar asta e chiar misto.

Mihaelacri ne bucuram ca tu si fetita sunteti bine, mai asteptam vesti si poze.
imediat te trec pe lista.

pe maine. o noapte cat mai buna va doresc sa aveti.
la toate

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DENISA, o sa incerc sa-l tin si eu fara caciulita daca voi ziceti asa! Sper ca nu l-am sensibilizat.
IRINA, am vazut pozele cu Mario! E un scump! Si iti seamana tie clar!
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Irina, pozele se vad dar nu sunt in album si la mail, vezi ca le-am pus si in albumul meu de la semnatura.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mira acum am vazut pozele. E superba Selin . Sa iti traiasca. Poaza de familie m_a dat gata. Nu vazusem pozele pentru ca ma uitasem imediat ce ai postat si cred ca nu apucasei sa le bagi.
Si al meu scaunel e ca a lui Giova si tot asa e pana la 13 kg insa sincer mi se pare ciudat pentru ca acum parca e carcit in el si mai incolo pare incomod pentru stat in fund dar o sa vedem noi.
Giova ma bucur ca Marco doarme bine pe burta . Si eu il mai las ziua ca noaptea inca imi e frica cu toate ca isi tine bine capul si il intoarce cum are chef. Dar ziua mai profit ca doarme pe burta si doarm emai mult ca nu mai poate da din maini si picioare deci nu mai tresare si deci nu se mai trezeste asa repede.
Alina incearca sa il lasi fara caciulita dc ai 25 de grade. Aici caciulitele alea care se leaga in fata sunt interzise se parepe motiv ca cine stie cum se sucesc noaptea si se sugruma. Si eu cautam de nebuna si ma miram ca nu gasesc. Sa stii ca si la mine sunt tot 25 si mai tot timpul il las doar in body , doar dc mi se pare mie ca are piciorusele reci ii mai dau ceva. Am incercat asa pt ca am o nepotica care a fost mereu bin eimbracata si ferita si nu iti spun ce sensibila era si de atunci am ramas cu obsesia asta de a lasa copilul sa se caleasca un pic , bineinteles in limita bunului simt. Numai mama cand il vede pe webcam face crize ca zice ca suntem tampiti ca tinem copilul fara nimic. Intr_o zi m_a intrebat dc avem probleme cu banii. Eu i_am zis ca nu . La care ea: si de ce mama naibii nu ii cumperi copilului haine si il tii dezbracat?.
Vai se apropie maine mi se face pielea gaina mai ales ca am citit pe ambele vaccinuri ca pot da reactii adverse gen voma , planset l agreu , noapte agitata sau febra chiar peste 40.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara fetelor!
Denisa, iaca ce sa fac ... am plimbat fata 2 ore (apropo ninge superb), acum fac papa, si in aceasta secunda iti scriu tie si va trimit tie si printesei voastre.
Moni . Scleroza nu-mi permite sa-mi amintesc ce vroiam sa-ti zic.
Tatiana pai cu vecina de sub mine ma inteleg si eu perfect. Eu cu idioata de sub vecina de sub mine am probleme. Dar i-am zis ca daca mai face figuri imi spal balconul (apa care curge pe scurgere se loveste de scurgerea vecinei de sub mine si se imprastie pe geamurile ei ).

Giova iti urez astazi pt maine un calduros LA MULTI ANI!, multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor. Maine nu stiu daca mai apuc sa intru.

Fetelor maine vorbesc cu preotul cand sa vina miercuri pt molifta si imi face slujba si la casa.
Iar miercuri ma duc la dr.
Deci daca imi da verde ... de joi rupem patul !

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoaica vezi dc ai de gand sa rupi patul sa nu tii copilul intre voi . Nici macar in camera . Nu de alta dar sa nu se sperie prea tare . Sau poate ii place ce vede. Ia sa ne povestesti.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pai Irina si unde sa o tin in bucatarie sau in balcon? A ba nu in baie sau pe hol.
Dar sigur o sa am grija sa pun o draperie ca sa nu vina aia de la protectia copilului si sa ne acuze ca vede prostii!
Sper ca lumea care citeste nu ma ia in serios!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursulina-pupicei tzie si Raisei!Ai grija cu balconul, dar cred ca va fi pazita fata joi de pisoii tai in bucatarie cel mai bine!
Irina
- pupicei, nu et gandi la ce emai rau!Fug s ahranesc dulcineea si sa ma mulg, am fost un pci al shoppingcu ea si i-am laut vreo 5-6 costumase de la reduceri pt 3 si 6 luni, sunt combinatzii de rochizte cu bluzite si blugi cu tricoase, si 2 body- f. haioase, plus formula si pampersi si am lasat iara o groaza de bani, dar maine facem 4sapt si era pacat dc eau asa reduse.
GIOVA- LA MULTI ANI pt Maine, sa FII SANATOASA SI BAFTOASA!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Am adormit fata si m-am mai uitat si eu pe net.
MIra, tare dragutza Selin. Si daca David si Daria seamana cu tatal lor, cred ca cea mica e sigur a ta.
DEnisa, sa poarte Emma sanatoasa ce i-ai cumparat. Noi deja ar trebui sa ne orientam de lucruri pt Botez.
Ursoaica, sper sa nu traumatizati prea rau bebitza. E cam devreme sa incepetzi cu educatia..
Giova, daca fetele nu prea se mai inghesuie pe net la ora asta si la noi e deja trecut de 12.30, itzi urez si eu deja pentru ziua de azi LA MULTI ANI!Toate cele bune, sanatate si tot ce-ti doresti tu.

Noapte buna!

Mergi la inceput