Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina exact asa am patit si noi cu Marco. doarme la mijloc, intre noi. azi-noapte m-am saturat ca s-a tot marait si am stins veioza. si a dormit tun.
Maine vine mama si vrea sa mi-l reinvete in patut. mama ce jale va fi aici.si sa-l culce pe burtica, ca cica la cum varsa el, e mai bine asa, sa nu se innece.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacri spune:

Buna fetelor! Imi pare rau ca nu am mai putut scrie, dar sa stiti ca v-am citit tot timpul. Trebuie sa va anunt ca am nascut pe 24 ianuarie la ora 5.00 o minune de fetita de 3.400 kg, 52 cm, scor Apgar 9. Pentru povestea nasterii si alte amanunte intru mai tarziu pentru ca s-a trezit printesa mea si este putin agitata de la colici. Felicitari celorlalte mamici, sa va traiasca copilasii, iar gravidutelor, va doresc nasteri usoare si bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacri spune:

Am uitat sa va spun ca am avut unele probleme cu calculatorulsi nu ma mai puteam loga. Abia acum am rezolvat si a trebuit sa ma inregistrez din nou cu alt nume si alta adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mamici si burticutze buna seara la toate.
Nu mai stiu cu cine sa incep ca am uitat ce ati spus fiecare.
Monica am retinut ca Di isi face de cap incontinuare cum vrea ea si deci implicit are un caracter puternic. M_am uitat pe pozele voastre si m_am amuzat teribil cand am vazut ca pozele tale cand erai gravida se vad in ceata de unde am tras concluzia ca ne_ai lasat doar sa banuim sau sa ne punem niste ochelari funduri de sifon ca sa vedem ceva. Pe cand alea cand erai miss se vad perfect. Deci te_ai jucat cu dioptriile noastre. Ce imi mai face nora?
Denisa stai calma cuzugravitul si mai bine odihneste-te mai ales dc domnisoara are colici , ca astia nu trec cu una cu doua.
Maraki tu ce mai faci? Socrosenia am vazut ca se dezminte si mai arunca cate un scuipat. Vezi dc nu vrei sa o scuipi si tu? Robert ce mai face ? Dar Roxana nu ne_ai mai zis nimic de ea. Ce zice de fratiorul mic?
Alina e frumos tare Ayan si ma bucur ca sunteti ok. Acum as vrea sa te intreb ceva si sa te rog sa nu te superi sa sa mi_o iei in nume de rau. Am vazut ca Ayan in toate pozele are caciulita. E frig la voi sau asa s_a nimerit cand i_ai facut pozele?
Teolinda vad ca pana si la apritii pe forum ne potrivim cand nu intri tu nu intru nicu eu. Ce face fratelo? Eu maine il duc pe al meu la vaccin. Sper sa fie bine ca am de facut si marketurile.
Andreea eu anul trecu t am fost nasa si finii mei au facut botezul si nunta in aceeasi zi. Botezul dimineata si nunta dupa maiaza si seara restaurantul si a fost normal deci nu meniu separat ci meniu de nunta normal.Nastere usoara.
Bee cand faceti nunta si cand arati rochia sa vedem si noi? Ana e o scumpete.
Mira sa iti traiasca fetita. Am incercat sa vad poze dar nu am reusit.
Astery sper ca esti bine si ca Razvanel e in forma .
Ioana si al tau Razvanel sper ca e ok . Am uitat sa te intreb de vaccin dc ai facut.
Fetelor nu mai stiu care si cu ce a zis dar va pup pe toate. Sa imi tineti pumnii ca maine merg la vaccin si am un morcov de zile mari. Intru eu sa va spun care si cum. Am mai pus si eu cateva poze ratacite.

Irina si MARIO( 18.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Gata m-am trezit, bag si eu ceva de mincare si apoi mergem la plimbare si la shopping un pic, ne trebuei si formula pt 'fomista' noastra
Irina- pupicei si tie si la grasunel, nu te mai stresa cu vaccinul, o sa fie bine, aici mie mi-a spus deja sa ii dau tylenol de copii cu juma de ora inainte sa merg la vaccinat cu ea, probabil ca sa previan efecteel secundare, stii tu ca pot fi amraitzi si intorsi cu fundul in sus, dar om vedea.Noi se pare ca nu scapam de nimic, dar mergem inainte, nu
Alina- am avzut pozele, faine, acelasi lcuru vroiam s aet intreb si eu de Ayan cu caciulitza-pupicei!
Giova- dar nu va e frica mai noaptea cu el intre voi, si nu te streseaza respiratzia si sa il verifici la fiecare juma de ora?Eu am tot citit si vreau s ama tzin sa stea la ea inc amera, e adevarat ca dc sunt singura si nu vrea si nu vrea sa se linisteasca o mai pun pe burtica mea unde se nimereste, dr f. rar in afara camera ei.

Maraki, Ursulina, Astery- ce facetzi dragelor?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mihaelacri sa-ti traiasca scumpetea. Si daca tot ti-ai rezolvat problemele cu PC-ul te asteptam sa schimbam impresii despre colici, kk si alte belele si bucurii.
Irina, sper sa treceti fara probleme peste vaccin. Tinem pumnii.
Denisa, cat lapte praf ii dai Emmei pe zi? Si cat mananca in total? Ana mea mananca 700-750 g/zi din care 60-100 lapte praf.
Cata, deci zici ca centura aia nu e de nici un folos. DAr cum atzi rupt-o? DE laleucoplast nu se irita pe burtica? Mie mi-e cam frica sa-i pun. Si-n CApraru scrie cu sau fara banutz si leucoplast cam tot aia e: hernia trece in majoritatea cazurior de la sine.
AndreeaC, am inteles ce ziceai de decoratiuni. Cred ca pana la urma vom avea doar multe baloane. Si asa nasterea si lucrurile pt bebitza ne-au uscat primele doua luni ale anului, asa ca suntem stransi cu banii si probabil asa veti fi si voi. SI sincer eu nu m-am gandit la nimic pana nu mi-am vazut fata sanatoasa. ABia dupa 10 ianuarie ne-am apucat de planuit.
Giova, imi place tare mult scaunul tau de masina. Pana la ce varsta e folosibil? Potzi sa pui si bb asa mic in el (nu pare tip scoica)? Poate fi montat si invers fata de directia de mers a masinii? Intreb multe ca si noi avem nevoie, dar inca meditez cam ce ar trebui sa iau!
Teolinda, ati facut vaccinul? CE vaccin i-ati facut? Si cum a fost cu efectele secundare de care ne temem toti?

Eu sunt taaare fericita ca ninge.

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

IRINA, DENISA, ma bucur mult ca va place de Ayan!
Nu e frig la noi in casa, sunt cam 25 de grade. Asa ne-a zis dr. pediatru sa il tinem cu caciulita pe cap. Credeti ca nu e bine? Ca nu m-ar mira, mi-a dat numai sfaturi exagerate dr. asta. Ea zice ca e curent si sa nu raceasca. Noi am desfiintat cateva usi prin casa si e adevarat ca e putin curent. Voi ce ziceti?
GIOVA, ce bine ca nu numai eu dorm cu bebelinul in pat! Ma simteam un pic slaba ca l-am luat in pat cu noi, dar daca noi trei ne simtim bine cred ca asta e tot ce conteaza. Mi-a zis o prietena ca daca l-al bagat in pat il mai scot de acolo la zece ani ca sa doarma singur, dar ce sa fac? Imi place sa il simt langa mine.
ANDREEA, nastere usoara deocamdata! Iti urez eu mai incolo sa iasa frumos si botezul si nunta!
Fug sa-i calc lui Gabi o bluza.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Bee- pai tu stai bine la cat ii dai de la tine, eu mai mult de 400-450ml nu am si ea manica 800 clar, ca nu are masa sub 110-120 for sure, mai baga si 130 uneori dar si face cel putin 3 kk mari pe zi.La mine e ca nu trage mai mult de 5 min la fiecare san, deci ciu-ciu stimulare corecta, iar ce e cu pompa e putin si nu se compara cuce te stimuleaza bebe, eu scot cu mina mea cat scot cu pompa deja si curge pe cate 2-3 canale chiar cand ma mulg eu si ca timp imi ia cu 5 min mai mult decat pompa pt.aceeasi cantitate
Scaun de masina ca a lui Giova- eu stiu ca merge pina la 1 an, dupa 1 an oricum iti treb unul mai mare si se pozitioneaza invers in masina adica dc tu intorci capul de la volan vezi pe bebe dar acuma pina la 12 luni trebuie pus invers si e normal, dc plinge nu treb sa-ti distraga atentzia de la condus!( asa e aici cel putin pt sigurantza copilului)

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

IRINA, iti tin pumnii sa nu planga prea tare Mario la vaccin! Eu am plans mai tare ca Ayan cand i-a facut vaccinul in spital.
Unde vad si eu tabelul cu greutatea pe care a luat-o fiecare bebelin?
Acum chiar ca fug sa ma apuc de treaba!
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Alina- da mi separeexagerat la 25C cu caciula, in casa, la noi sunt maxim 22, noaptea la ea sunt 20-21C si nu ii pun caciula, nu treb sa ii fie prea cald copilului, asa mi-au spus si asistentele si medicii pediatrii, plus alt mamici. eu zic si stiu ca dupa 2 luni mai ai sanse mari sa il dezvetzi de patul vostru- stiu 2 cazuri, dar dupa 3 luni cand se maresc e f, f. greu si cica nu le e bine nic lor cand cresc sa doarma cu tine dpdv al respiratziei!ecizia e a v-stra! Bafta!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput