Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 2
Bee spune:
Alina, sa-ti traiasca Ayan. E tare dragalas si mare. SI-mi plac blugii aia smecheri.
DEnisa, eu stiam de colici ca pe la 6 saptamani e maximum de intensitate, apoi scad. PAi noi la 6 saptamani nu prea mai aveam, acum ne-au apucat din nou. SI vad ca nu au nici o legatura cu ceea ce mananc eu. Am mancat si portocale si mere si nu a avut colici. De cateva zile are oricum.
. CAt despre 3-6 ore treaza ziua, as vrea eu sa fie doar atat. Ana are zile cand intre 5 dimineata si 7 seara doarme doar 2 ore cat o scot afara!
Andreea, noi am pus totul pe o invitatie "tip nunta", cat despre decoratii.........Vrei sa ma alerge sotzul? Noi facem nunta din salarii, asa ca sarim peste amanunte gen decoratii. Asta nu ca nu-mi doream si eu: huse pe scaune, sau ghirlande pe stalpi la restaurant.
. In schimb am luat rochita de mireasa pe masura de proaspata mamica.
Unde-ati disparut fetelor? Cred ca dormiti cot la cot cu bebeii. SI pe a mea a lovit-o vremea in freza (ninge minunat si a fost apasator toata ziua). Doarme de rupe, ca niciodata. Sa inteleg ca ma asteapta noapte alba? PAna acum o singura data s-a trezit la 4 in loc de 5 dimineata, in rest e ceas: la 5 fosneste.
BEe si Ana Teodora
Giova spune:
Denisa, Bee va multumesc de sfaturi!!!
la cele 2
.
Alina la multi ani pt. Ayan!!! Sa ne anunti greutatea si cm, ca sa-i treaca Irina in frumosul tabel.
Andreea, Bee face ambele chestii intr-o zi.Noi facem cununia religioasa in aug. dar cand ma gandesc ce cheltuieli avem, mai bine faceam si noi 2 in 1. si scapam.
Am pus poze de sambata si de azi, aici:
poze noi
Nu am facut mai multe, ca nu prea mai merge aparatul. l-a luat Cklau pe santier si la scapat de la etajul 6 la 2. Asa ca pana ii aduce sefii altul, pe care il voi folosi si eu la bebe, fac mai putine poze.
Cele facute cu camera video nu iasa bine, nu-mi plac.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Giova spune:
Alina acum am vazut sdi eu pozele.
pai ce sa mai dai jos, ca arati super asa. vrei sa devii o slabanoaga? lasa putina carne pe tine.
Ayan e un dulce si cu blugii aia de smecheras..... e mare si frumos. sa va traiasca.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
miraklucker spune:
acum o sa pun si niste poze la semnatura. Trimit cateva si in albumul de pe contul comu^n.
Giova, ca sa treci in lista DNP meu era 20 feb deci am nascut la 38 sapt fix, si 2.940 gr, apgar 10. Maica-mea asa i-a zis la telefon la sora-mea 3 kg dar nu au fost exact.
Am o fetita tareee cuminte, pana acum. Se trezeste la 3, 4 ore sau chiar mai mult suge si adoarme la loc.
Acum doua nopti a dormit de la 1.30 la 8 dimineata!!!
. Cat o s-o tina nu stiu!!
Incep sa va citesc de unde am ramas!!!
Mira
38+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
utocatalina spune:
Fetelor eu tot nu am calc. si scriu de pe un laptop dar maine il duce Dan la serviciu si iar ramin fara...azi am facut si noi 6 sapt...am facut niste poze dar nu prea am cum sa le pun...azi am fost la controlul de 6 sapt...doctorul a zis ca totul este perfect si mi-a dat sa iau niste anticonceptionale pe parcursul alaptarii...Dan zice sa folosim prezervativul dar vom vedea...apropo am fost la doctor cu Bia si a fost tare incintat de ea...sapt. trecuta miercuri Bia avea 4550 ...apropo cu colicii stam mai bine, deci e ok..in alta ordine de idei de maine incep exercitiile fizice..sunt cam dezlinata in idei, dar asta e..Tatiana si Nico..centura ombilicala e un mare cih..a costat 300.000 aproape si am rupt-o in prima zi...continuam cu leucoplast...va pupic si cum am calc ne auzim mai des..
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
andreeaC spune:
Bee - am intrebat de decoratii asa, sa vad cum ar fi mai bine - tip nunta sau tip botez, ca oricum dupa cum se arata lucrurile parca vad ca nu ne permitem. Si pana la urma cred ca e mai bine fara - doar aranjamente florale facute de noi, ca sa impacam si botezul si nunta.
Giova - la inceput si eu le doream separat, nu vroiam sa le amestec. Dar nu am apucat sa fac cununia religioasa repede, imediat dupa civila, apoi au aparut pb cu sarcina (spital, tratament, repaus etc) si apoi s-a xcasatorit fratele sotului si mi-a sarit familia lui in cap. ca cica nu e bine 2 frati in acelasi an. asa ca...Acum ne-am hotarat sa le facem asa 2 in 1 si din motive finaciare, dar mai ales din lipsa de energie de organizat astfel de evenimente. botezul e musai, nu? apoi s-o mai iau de la capat cu nunta. nuu
le fac eu sa iasa frumoase si asa.
si bb Maria 39 ++
Denisam spune:
Alina- sa va traiasca Ayan- dar unde sunt ultimeel poze cu blugii celebrii,ca in album in contul nostru, sub Ayan, nu sutn decat cele mai vechi..
Andreea si Bee- sa vetzi parte de o nunta si un botez superbe!

Mira- ma bucur ca ai asa o fetitza cuminte, sa o tina mult asa
Merg sa ii dau sa pape si sa fur 1h de somn dc reusesc, va pupam, o zi buna fara colici si probleme!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
andreeaC spune:
Fetelor,
Azi bb al meu s-a agitat mai mult decat de obicei. Pana acum eu n-am avut nici un simptom (dureri, dop, lichid)din cele citite in relatarile voastre. Dar acu, de ceva vreme simt niste intepaturi jos. Se poate sa fie primele semne? ![]()
si bb MAria 39 ++
alina80 spune:
DANA, felicitari pentru Sansana! Sa fie sanatoasa si frumoasa la fel ca si Oana!
BEE, va doresc un botez reusit! Sa iasa totul asa cum planuiti!
Ma bucur mult ca va place iubitul meu Ayan!
DENISA, pozele sunt pe link-ul pe care il atasez eu mereu la mesaj.
Fetelor, toti bebelinii nostri sunt frumosi! Pe bune! Am facut toate numai copii frumosi! Chiar ma uitam pe site-ul nostru facut de DANA, sunt superbi toti bebelinii!
CATA, sper sa fie ok cu buricul Biei in curand!
Fug sa vad ce face Ayan.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
alina80 spune:
GIOVA, merci de aprecieri! Miercuri vine asistenta sa-l cantareasca si sa-l masoare pe Ayan. Va zic atunci datele pentru tabelas.
Am uitat sa va zic ca la noi patutul este in plus. Adica Ayan doarme cu noi in pat. A dormit in prima noapte in patutul lui si am fost tare stresata ca nu il vedeam. Acum dormim cu o veioza aprinsa si cu Ayan intre noi. Credeam ca Gabi n-o sa fie deacord, dar mi-a zis ca si el vrea sa dormim cu Ayan. Stiu ca n-o sa mai vrea sa doarma singur mai tarziu, dar vedem noi cum facem! Chiar nu pot sa-l las singur in patut!
Si cu Cleo, cu pisica, vad ca este totul ok. Nu se apropie de Ayan, chiar ii este frica de el cand plange.
Il astept pe Gabi sa papam.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos