Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 14
Denisam spune:
Daniela--lasa ca o sa fie bine pitica ta, dar nu inteleg de ce treb sa ii speli guritza, are stomatita sau ceva?
Astery- tine-o asa cu moralul ca va fi bine RAzvan
, o sa vezi iar cu icterul si eu stiu ca dispare dupa maxim 3 sapt, asa ne-a zis in spital, desi noi nu am facut.dar o sa se rezolve totul, ai sa vezi.
Irina- ce faci, il pazesti inca pe Mario?
Cuscra-nu te maistresa cu kk lui ANgelo si nici cu laptele, dc chair il pierzi, e ok si cu formula, ce ii intreaba cineva cand cresc dc au mincta exclusiv san sau formula, oricum formula e mai buan si are vitamine, asa ca stai linistita

Teolinda- ma bucur ca Nichoals e ok dupa vaccin sis unt de acord cu tien uc kk, copilul nu treb stimulat cu nimik, chair d cnu face 2-3 ziel, eu sper sa nu am paret de asa cevam ieri cand nu facuse Emma dupa 14h kk inca ma impacientasem ca facusem 1 sg scaun pe zi si la 12 noaptea a facutunul mare cta 2 si apoi la 3.30 cand s-a trezit noaptea inca unul mic si m-am linistit si eu si ea![]()
Noi plecam acuam lap limbare si prin magazine si sa cumapram cev apt colici, deis am avut o noapet mai buna, nu i-au trecut inca, o doare inca burtica- am citit ca ei au asa niste dureri cu colicii astia, ca organismul nostru nu ar suporta durerea, asa ca saracutzii sufera si inca un sfat, e bine sa le punem ceva cald la burtica, un prosopel sau altceva, am incercat azi si a mers, se mai linsitise.
GAta am fugit acuma, va pupam ca mai incolo treb sa ma apuc de contab, Moni tu cum stai?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
Irinel am intrebat si eu de Zymafluor pe dr dar a zis ca inca nu sunt f clare parerile despre el... si ca nu vom lua inca.
Cat despre calciu... si neonatoloaga din spital a zis sa ii dam in primele 3 luni... insa pediatra a zis ca inca nu... pana acum la 2 luni. De-acum se pare ca ii voi da in fiecare luna CA si Vit C si evident Vigantolul .
Denisa esti o fericita cat de des face Emma kk... tu iti faci probleme de 14 ore.. eu n-am curaj sa le numar pe ale lui Nicolas
.
Papanasul meu deja a simtit ca il sar cu baia in seara asta si se cam jeleste. Noroc ca il tot fura somnul..; chiar daca nu doarme mult. Se trezeste si plange din senin..; cum nu a mai plans niciodata... papa ... si pana la urma il fura somnicu.Acum a adormit la 21:00 sa vedem pana la cat...Cred ca in noaptea asta fac planton
.Abia astept sa treaca si maine sa il scot afara sa il aduc la programul normal..
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Bee spune:
Buna fetele.
EU mai pe seara apar, ca am avut zi plina cu fetitza mea draga si dulce. Mamaaaa ce kk am tras azi, dupa nu mai stiu cate zile! Unul imens. SI acum stau si ma intreb de la ce s-o fi descarcat fata mea pana la urma: de la portocalele pe care le-am mancat, de la ceiutul pe care il bea cu ffff putina lactuloza. Greu de zis. Sper sa mai repete figura. Colicii ne-au terminat total azi intre 6 si 7. Dar a zbierat non stop ingrozitor. Dupa o ora de zbierat s-a linistit, a adormit instantaneu si in 20 de minute a vrut papa. Acum doarme din nou ca un ingeras si iar o trezim pentru baie pe la 10.30
Fata mea a inceput sa se isterizeze la san. SI m-am isterizat si eu, fiindca mi-e ciuda sa nu pape ea de la san si sa ma mulg eu, daca tot am lapte. Urasc sa ma mulg! MAraki, pai sa stii ca eu ma mulg de cel putin 2 ori pe zi cate o ora. Si deja m-am saturat asha de tare. Am febra musculara la degete.DAr functioneaza. Cum scade productia bag un muls prelungit si se mai rezolva. DAr mi se intampla si mie sa mul 40 de ml in 45 de minute
. Si cum ziceam de isteria fetei. AM incercat disperata sa-i ba sanul in gura, nimic, urlete.
. DE nenum,arate ori. Ii bagam degetul in gura: ala era bun. SI mi-am amintit de mameloanele de silicon pe care le luasem haaat dupa ce-am nascut. SI merge!
. In 10 minute a luat 100 ml.
. AM lesinat de fericire.Sa mai incerc figura.
Teolinda, ma bucur c-ati scapat cu bine de vaccin. SI mie-mi tzatzaie fundul pt saptamana viitoare.
Daniela, hernie ombilicala si la noi. Asta e, sa speram ca o sa fie bine. NU te panica, ai vazut ca suntem cateva cu problema asta.
Astery, cu icterul chiar ca nu tb sa-ti faci probleme. Anei i-a trecut chiar greu, peste 3 saptamani. Stiu sigur pt ca ai mei spuneau "uite la ea ce creola e"- nu ne venea sa credem ca e tot icterica. Pe cine sa semene creola, ca noi suntem taare albi. SI dupa o vreme s-a facut alba alba la fata. Dar a durat. DE scos afara, am scos-o imediat dupa 2 saptamani.SI era frig. Acum stam lejer cate 2 ore.
fetele, ca uit ce vreau sa scriu.
andreeaC spune:
Fetelor,
De pe la ora 6 am contractii la 7 minute, suportabile.
Daca se fac din 3 in 3 , o sa ma duc la spital. Am luat no-spa dar nu trec. Se apropie...
si tineti-mi si mie pumnii.
si bb Maria 40 fix
teolinda spune:

HAI ANDREEA! Nastere usoara sa vina bebe repede! 

BEE - deci ai bagat si tu lactuloza? Maine il las si eu pe papanas sa vad ce face singur si daca nu... poimaine trec si eu pe lactuloza.
Stai linistita cu vaccinul... ca daca ii dai preventiv Nurofen si Panadol... si ii pui comprese pe intepaturi nu se intampla nimic.
maraki spune:
hai Andreeaaaa!!!!! nastere usoara cu travaliu scurt!!!!Bebelina Maria sa fie sanatosa si papaciosa

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Ursoaica spune:
Buna seara! Ce se intampla pe aici naste Andreea?
Hai Andreea! Nastere usoara si bebelina sanatoasa!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
J G spune:
HAI ANDREEA!!!
Fetelor si astazi a fost Carla de o cumintenie rara - doarme cate 4 ore, se trezeste, o las sa stea pana urla putin (daca o pun la san imediat adoarme instantaneu) si incepem rutina: suge de la un san, incepe sa picoteasca, o mai las un pic, iar maraie, o pun la al doilea san, papa si de acolo bine pana picoteste iar, ma apuc sa o schimb (nu o schimb inainte pt ca atunci cand suge face kk deci nu are sens) dupa care o mai las sa se joace pana maraie iar, o pun la un san trage de 10 ori si adoarme. Si doarme dusa iarasi 4 ore.
Nu stiu daca e ok, poate ar trebui sa o trezesc la 3 ore? Mie pediatrul mi-a zis sa-i dau papa numai la cerere si sa nu o las mai mult de 5 ore. Eu sper ca se satura cu ce papa de la mine, baniuesc ca da ca doarme bine de tot dupa aceea.
Alta chestie e ca suptul se intinde pe cel putin o ora, oare i se amesteca laptele in burtica? Nu stiu ce sa zic, sa nu ma credeti nebuna dar parca e prea cuminte!
De maine incep sa-i dau Vigantol.
Daniela da, e greu... spune-ti-mi fetelor ce inseamna hernie ombilicala? Buricul Carlei pare ok!
Janina si Carla
teolinda spune:
Ursoaica dar de tine si de Ursulina nu ne zici nimic azi?![]()
Bebelusii dorm, mamicile ati adormit langa ei sau acum ii pregatiti de nanica?
Ursoaica spune:
Citeam ce ati scris!
Am sa va zic multe dar din pacate plange Ursulina si tre sa ii dau sa pape. Va zic maine.
Dar totusi va zic ca dr mi-a dat contraceptie 

.
Noapte buna!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)