Mamici de ianuarie - februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Andreea, bafta multa si nastere usoara!!! Ne gandim la tine!

Fetele, sa va mai zic una: al meu fecior nu suporta baita!!! Ce ma fac? Moare de frig sarmanul, se invineteste tot, si urlaaaaaaa... de mi se face mie pielea gainii cand il aud si-l vad... si mai este si Varsator...
Si inca ceva: care-i treaba cu apa in urechi la baita, are voie sa intre sau nu? ca am tot auzit pareri, dar diferite, cica daca da, face otita... ma simt taaaare tampitica...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Janina las-o sa doarma acum...cat are icter si e somnolenta ca vezi tu dupa aceea ce o sa te rogi de ea sa mai se tina de programul asta. Toate am fost fericite in primele 2 sapt... cand nici nu stiam ca avem bebelashi in casa... acum sunt mai vioi ziua si nu prea mai vor sa doarma cu una cu doua.

Ursulina te asteptam cu vesti... cu mare interes.

Si eu vreau sa ajung maine la gine... daca nu o fi prea ocupat.. ca nu am timp de stat pe la usi sa astept.
Maine vreau sa dau avansul pentru aranjamentele de baloane si poate intru pe la magazine sa imi caut ceva de imbracat pt botez.

Papanasul tocmai mi-a facut febra 38,7. Si abia i-am dat Nurofen la 21:00. I-am pus sosetele cu apa si otet.. sper sa ii scada. Asadar in noaptea asta sunt de planton

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery ai grija sa nu intre apa in urechiuse la baiat, si mie imi este frica de otita.De ce spui ca moare de frig? Cate grade are apa pt. baita ?Il pui incetisor in apa, incepi cu piciorusele si il lasi incet, incet sa intre in apa, cu stanga il tii si cu dreapta pui apa pe el usor

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit de la restaurant.
a fost super, am fost la unul noiu. e frumos sa mai iesi din cand in cand in 2, dar parca lipsea ceva, parca nu eram completi, lipsea Marco. pacat ca la noi nu sunt restaurante pt. nefumatori, ca asa puteam sa-l luam si pe el.

Hai Andreea, hai Andreea!!!
Nastere usoara!!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Astery... cica nu e bine sa ii intre apa in urechi. Ai grija si sterge-l bine cu betisoarele speciale de bebei...cele cu opritor.
Daca nu ii place baita...incearca sa i-o scurtezi ... nici Nicolas nu are chef tot timpul, mai ales cu burtica in sus,...si incerc sa ma grabesc si sa il scot din baita... nu e prea bine sa ii chinuim ca raman cu repulsie si in loc sa devina o placere baita...se adanceste cosmarul.
Rabdare..si sper sa accepte curand ca e bine la baita.

Mergi la inceput

Teolinda sper ca Nicolas sa doarma bine la noapte si sa-i scada febraO sa treaca noaptea asta si gata, maine va fi ca si cum nu a facut vaccinul
Janine asa e cum a spus Teolinda,profita si dormi cu bebe cand nu ai treaba de facut, de la o luna in sus nu prea mai tine faza cu papat-dormit
Ursulina sant curioasa daca a durut primul contact
Cuscra imi pare rau ca nu reusim sa ne intalnim pe mess, cand scrii tu nu sant eu ....pt. Emma

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Andreea nastere usoara! Sa ne anunti si pe noi!
Teolinda sper sa n-aiba probleme papanasul tau in noaptea asta.
Giova, poate iesiti cu Marco in weekend pe la pranz intr-un restaurant, ca atunci sunt mai goale. Noi asa am facut acum vreo 3 saptamani. Din parc am mers in restaurant direct.
Astery , am auzit ca apa in urechi ar fi problema, dar noi am probat si s-a intamplat nimic. Mai cade apa in urechi la baie. CAt despre frig la baie, ar trebui sa incercati si cu apa mai calda si cu camera incalzita bine bine, s-ar putea sa-i placa mai tare.

Noi acum mergem la baitza. Noapte buna!

Mergi la inceput

Giova super tare ca ati iesit la cina Sa va fie de bine ce ati consumat Acum am vazut pozele de ieri, sant foarte frumoase, tu arati de parca nici nu ai nascut atat de curand iar Marcolino e superb!!!

Monica

Mergi la inceput

Maraki, BEE ... merci de grija...dar tot va trebui sa fac planton. Ma gandesc ca daca nu scade totusi febra...pot sa ii dau mai devreme de 6 ore Panadolul? E ciudat ca la 21:00 cand i-am dat Nurofenul avea 37,2 si in 2ore ..ia crescut la 38,7.
Mititelul el vrea sa doarma... dar s-a trezit urland de la febra. Noroc ca dupa ce i-am pus sosetele s-a culcat repede.Poate ii provoaca somnolenta si vaccinul..nu doar febra... nici nu stiu cum e mai bine.
La 24/00 ii pun iar termometrul. Mi-e mila sa il tot trezesc sa il bag in fundulet.

GIO - sa va fie de bine . Lasa ca la vara il iei pe Marco la terasa...si petreceti in 3. Ai dreptate pacat ca nu sunt locuri pt nefumatori sa putem iesi cu bebelusii la rest. Nu sunt nici locuri pt schimbat bebelusii sau de alaptat.. pe niciunde... hai ca deja avem pretentii.

Mergi la inceput

Teolinda nu stiu ce sa te sfatuiesc dar ma gandesc ca daca ar face febra nu l-as lasa asa pana ar trece cele 6 ore.Chiar ca e ciudat sa faca temperatura dupa 2 ore de la medicament!

Monica

Mergi la inceput