Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
codruta_grg spune:
Ioana, nu-mi vine sa cred cand o vad pe Miruna ce par mare are. Si nici cand o vad cum "coboara" din bouncer si cum sta in 4 labe. E o scumpa, scumpa.....
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
godzila spune:
Doamne Marinela,Spune-i postasului ala tampit sa ti duca direct la administratia blocului pentru plata intretinerii...macar sa sti unde sunt.
Ioana, Miruna e o adevarata .
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
godzila spune:
Carmi l-am vazut pe zambaretul tau e foarte dragut
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
miflore spune:
Aura, da, pot sa-ti dau gluconatul, mie nu-mi trebuie; am cautat analizele fetii si suna cam asa: calciu ionic 4,88 (limite 4,2-5,2); calciu seric 11,25 (limite 8,4-10,8); asta i-a iesit prea mare d-aia nu-i mai dau vigantolleten; hemoglobina 11,5 (limite 10,3-14,1); sideremie: 116,1 (limite 37-145);cam astea; nici Anei nu i-a iesit hemoglobina prea mare dar e bine in limite iar fierul sideremia e foarte bine;
cum ne intalnim? eu am drum maine sau poimaine pe la Lujerului, vreau sa vizionez magazinul ala mare de lustre de langa Sir; pe tine cum te coafeaza o intalnire, pe unde?
Atentie, ACUM ANA FACE KK!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
diafera spune:
Colectia de vara baietei este gata . Fotomodel Luxin Gabriel :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diaferamvi/album?.dir=/47e6&.src=ph
nanadana spune:
Marlen profesor se face Alexandru
Carmi zbaret mare este Fabiano,mama mama ce coada o sa ai la usa de fete
Fetelor am si o rugaminte la voi ;am auzit ca sa dat o noua lege in tara cu romani care ies ,ca pot sa stea mai mult decit trei luni ??este adevarat?ca eu stiu ca peste tot in lume unde intri mai mult de trei luni nu poti sa stai ca turist;nu de alta dar este tata la mine si daca este asa nu il las sa plece acuma ci mai incolo,ca tare imi este de ajutor
poze
DanaAntoine
diafera spune:
Miflore, pai sa stii ca si pe mine m-ar intresa sa vizionez acel magazin de lustre. Iti trimit nr meu de tel. sa stabilim exact la ce ora sa ne intalnim .
Ioana75 spune:
Multumim de laude.
Dana, eu am inteles ca e zvon nefondat ala cu > 3 luni.
Aura, ce frumusel e Gabi! Recunosc hainutele din cora.
Ok LiaMia.
marinela, eu credeam ca toate hainele ii sint foaaaarte mari, si cind colo, ii vin fix.
Fetelor din Bucuresti, unde pot suna sa intreb in ce stadiu e dosarul meu? Multumesc frumos!!!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
nanadana, din pacate pentru celelelalte fete, bebe Fabiano a lui Carmi este promis lui Petra....
Si eu am auzit ca se poate sta mai mult de 3 luni.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
locca spune:
Mama, ce ninge.
Am reusit sa-l conving pe micul dictator sa se culce asa ca am avut ceva timp de vizionat poze (nu care cumva sa fac ceva intru trezirea neuronilor, nuuuu ) ... Miruna e tare scumpica si are o pleata cum n-am mai vazut, Fabiano zambeste topitor (spune-mi si mie, Carmi, secretul ca al meu cum vede aparatul cum devine cel mai serios strumf), am vazut-o si pe Ioana a lui Nicole, si pe Luxin, pe Alexandru, Stefania ... toti sunt frumosi foc.
M-a trecut un fior cand am vazut-o pe Miruna cum se cobora din bouncer, chiar am visat azi noapte ca il gaseam pe Matei in picioare in pat.
Eu cum aflu cand vin banii? ca noi nu stam acum la adresa de pe buletin si de multe ori am patit-o cu postasul. Cred ca o sa sun la posta sa vad daca a trecut sau nu.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)