Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, m-ai prins. In legatura cu okii, in carte am citit ca dupa 6 luni; de la alti parinti stiu ca si dupa un an s-a schimbat culoarea. Si la noi e posibil sa se transforme in caprui, mi-a explicat sotul ca gena cu oki caprui e mai puternica decit aia cu oki albastri, si deci are mai multe sanse sa cistige.
Ok ruxandra, nu mai dau vina pe indieni.
carmi, m-am uitat la Fabiano-zambaretzu'. Fotomodel, nu alta.

I se vede fetii si al 2-lea dinte de jos, cel tirziu miine o sa-i sparga gingia; trebuie sa ma inarbez cu rabdare si calgel. Sotul vrea sa investim intr-o suzeta pt ros, de la mothercare, nu mai stiu exact pretul, 20-30 lei; a luat-o cineva, merita banii?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Ioana e tare dragalasa Miruna.Ce par lung are!Cred ca va puteti duce impreuna la coafor.
Marlena super pozele cu Alexandru.Da ce concentrat era.Parca e in sesiune si invata .Ai un baiat f. ocupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am si si eu pauza de 5 minute si am intrat sa va zic ca am primit indemnizatia... taman bine ca vreau sa imi cumpar niste lustre .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

m-am intors si eu de-afara. l-a nins un pic pe florin dar a dormit asa ca nu l-a deranjat catusi de cat :)

codruta- rabdare mare cu masa, ca altfel... la mine si-a bagat degetele in castron deocamdata. nu stie inca sa faca stropitoarea cand nu-i place ceva: sa vezi atunci

ioana - cu florile ramane pe data viitoare: facem comanda sotzului, asta daca ne accepta!

mysweetest, spor la vorba!

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

quote:
Originally posted by mysweetest

Tocmai i-am dat 150 piure de legume cu supita....sunt tare fericita..iarasi a zis mam-ma de 4 ori imediat dupa masa si cand am vrut sa ii mai dau supita a zis"neaaa".
Ma distreaza tare ca se straduie din rasputeri ..isi suge buzele si apoi scoate sunete ca" na, anaaa, baaa.., ga-ga-ga".
L-am tinut putin in brate si am vorbit cu el si cand l-am pus in patut a inceput sa gangureasca de parca ma certa si era tare suparat.

Ma duc sa mai vorbim .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Exact asa ma cearta si a mea cand o las singura. O figura

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana, superba Miruna! Intr-adevar e cel mai pletos bebelush din gasca! Felicitari si pentru primul suc!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Multumim, Ioana, pentru aprecieri ! O sa punem foto noi,
toate cu gura pana la urechi...ca mai nou, cand vede ca iau aparatul foto, hop zambetul!
Il legatura cu okii si culoarea lor, lui Fabiano i s-au innegrit asa, de la o zi la alta, foarte repede, acum nu mai sunt deloc urme de albastru. Era de asteptat, ca nu avea cu cine sa semene cu okii deschisi la culoare. Acum doarme fericit....dupa supozitor, iar a urlat ca din gura de sarpe si iar n-am putut rezista...traiasca glicerina !!!! Azi ii aduce tati lapte pt. bebei cu probleme de digestie, sa vedem daca ala are vreun efect.
Fetele care aveti deja scaunele pt. bebei, de care ma sfatuiti sa iau?
Care sunt mai stabile sau ce ar trebui sa aiba sa fie mai bune?
Pup fetele,

Carmi

Foto bebe Fabiano (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Intr-adevar, faini ochii Mirunei si ce zambet........o dulceata de fata.Ioana, hainutele astea o sa-i mai vina la vara?Ca mie mi se pare ca-i vin acum foarte bine iar pana la soare si timp frumos mai avem..muuuult.
Apropos de postasi tampiti, ca tot am vazut undeva discutia, al nostru imi lasa cei 23RON la vecini.Acum nu mi-au ajuns, nu stiu la cine i-a lasat, asa ca trebuie sa astept sa-mi bata cineva la usa.Poate a facut la fel cu CIC-ul.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Cristell, multumesc, esti o dragutza... chiar as vrea..insa suntem prea indepartate ina de alta; si Miflore mi-a promis, ea e ft aproape de mine si cred ca am sa primesc oferta ei daca mai este inca valabila .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Daca vreti sa ma vedeti cum zambesc cand imi face mami foto,
uitati-va in albumul ´Zambaretzu´´, a pus mami poze noi.

bebe Fabiano

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput