Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
locca spune:
Buna ziua fetelor!
Multumim de urari si la multi ani si fetelor care azi implinesc nr. rotund de luni!
Io-s cu fimiu in brate. Azi e extra marait, il doare burta cred, n-a facut nici kk, pe scurt o zi de mizerie.
Ioana te inteleg perfect cu cititul, eu simt ca devin tot mai proasta, am deschis ieri stata sa rulez niste regresii si ma uitam ca vaca la poarta veche.
Gata ca tipa
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
mysweetest spune:
Tocmai i-am dat 150 piure de legume cu supita....sunt tare fericita..iarasi a zis mam-ma de 4 ori imediat dupa masa si cand am vrut sa ii mai dau supita a zis"neaaa".
Ma distreaza tare ca se straduie din rasputeri ..isi suge buzele si apoi scoate sunete ca" na, anaaa, baaa.., ga-ga-ga".
L-am tinut putin in brate si am vorbit cu el si cand l-am pus in patut a inceput sa gangureasca de parca ma certa si era tare suparat.
Ma duc sa mai vorbim .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Diana30 spune:
No nu cred ca are Miruna asa pleata.Fetelor,nu va lasati pacalite de Ioana ca i-a pus peruca si lentile de contact ca prea faini is si ochii.
Diana30 spune:
Apropo,stiti cand se definitiveaza culoarea irisului?Mihnea inca are ochii un fel de gri si am un feeling cum ca i se vor face caprui ca ai mei,desi tare-as vrea sa-i fie ca a lui tac-su,care-i are albastrii deschis.Oare sa mai sper?
Ioana75 spune:
ruxandra, si tu cu regresiile? Si sotul meu tot cu regresii. Eu le-am parasit, dar se pare ca meseria asta cu regresii e tare cautata afara, asa ca s-ar putea sa ma intorc la ele.
Ca sa zic frumos, sint dezamagita de salariile din europa. Alea din state sint mult mai mari; nu inteleg de ce nu ne suna nimeni pentru job-uri in state. Cred ca din cauza indienilor care au invadat america.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Am venit de la vaccin. A fost peste asteptari de cuminte. Nu a plans decat cand i-a bagat acul. Cand s-a linistit a urmat a 2-a intepatura. Acum urmarim reactiile de dupa (i-am bagat oricum 1/2 supozitor de paracetamol)
Irina, spor la cumparaturi. Sa nu dai banii pe tot ce vezi
Diana, cred ca pe la 8-9 luni.
Marlena, ma-ma....:)) ce misto. De abia astept si eu.
Mi-a zis dr. sa nu-i dau inca cereale cu orez daca e constipata.
Mi-a dat Fier sa ii dau 3 pic/zi pana se termina sticla. Ati primit Fe?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Carmi spune:
Ziua buna la fete si multi ani sarbatoritilor de azi !
Ioana, ti-am vazut-o pe Miruna, foarte draguta si
imi place ca zambeste mult, la fel ca Fabiano!!! Data viitoare
asteptam poze cu coditze !
Va pup, plange odorullllllllll !!!
Carmi
Foto bebe Fabiano (20.10.05)
locca spune:
daaaa, si eu cu regresiile . nu stiu ce sa zic de indieni si sua ... e o procedura destul de complicata pentru angajator ca sa obtii viza h1b de munca, e numar limitat de vize de-astea pe an etc.
azi n-a mai dormit deloc de dimineata, mai am un pic si ma urc pe pereti .
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Am uitat sa va zic ca azi Petra a inceput sa sufle in lingurita si sa imprastie mancarea. Asa ca trebuie mai multa rabdare......Am crezut ca va fi tot mai usor, dar e exact invers.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski