Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

codruta, acum intelegi de ce s-a mirat maica-mea ca ai tuns-o pe Petra.

Azi nu-i mai dau supa, ca fac prea multa treaba intr-o zi, sa nu ma surmenez.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana cum stiam deja Miruna e superba (pacat ca e promisa ). Si ce stie ea sa se dea jos din bouncer. Eu cred ca la 9 luni va merge in picioare. Am zis!!
I-am aratat si sotului pozele cu pleata fetei si a zis ca "nu se poate, e trucata poza". El a vazut doar bbi cu chelie ca al nostru .

M-am uitat la multe poze, dar nu mai stiu pe cine sa laud... Fabiano e cel mai mara zambaret. E tare simpatic . Si pe Gabriel l-am vazut cu colectia de vara (daca tot au venit banii poate apuc si eu la Cora, dar tare e greu fara masina ). Si nu mai stiu la cine m-am mai uitat la poze, oricum toti bbii nostrii sunt superbi .

Rferitor la cele trei luni in afara asa stiam de cand am fost ultima data la Lux (nov-dec 2004). Puteai sa stai maxim 3 luni odata, apoi trebuia sa stai o luna in tara (ma refer la europa, fara vize) si apoi puteai iar pleca, dar nu mai mult de 6 luni pe an (dar nu bag mana foc ca asa e asta cu 6).

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da Ioana, ca si mama s-a mirat de parul Mirunei. Prima reactie a mamei mele: "nu-i parul ei"...
Carmi sunt mandra de ginerele meu. E un scump

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta cuscra, Irina, Nanadana, Vera, multumim pt. laude! Petra trebuie sa aiba cavaler pe masura, nu?
Nanadana, chestia cu ´mai mult de 3 luni´nu e adevarata,
uite-te pe TVRI la ´Job international´, au spus de nenumarate ori (vb
de aia de la ´Pasapoarte´)ca daca s-au returnat pasapoartele celor care au depasit 3 luni, asta nu inseamna ca legea s-a schimbat. Legea a ramas la fel, din pacate. 3 luni, 6 pauza....samd...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cine nu ne crede ca pleata mirunei e adevarata - va invitam pe la noi!

Ca si cum n-ar avea fata suficiente chestii nashpa (dinti, diversificare) am mai mincat si eu fasole cu muraturi. Sa vezi distractie la noapte.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Fetelor, eu povestesc pe msg cu o fata tare dragutza din Constanta Simonique. Ea are un baietel mario nascut in august si ar vrea sa intre la noi in gasca, dar ii este rusine sa scrie. Se gandeste ca poate nu o primim daca a nascut in august. Am zis cum nu?!
O asteptam sa scrie, si hai fetelor sa o incurajam

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Fumoasa colectia lui Gabriel Aura!Avem si noi sosetele verzi la fel.

Codruta
noi nu am primit fier...dar noi papam laptic praf care are mult fier adaugat. Deci i-a facut 2 intepaturi ..cand ma gandesc ca si pe noi ne asteapta acelasi lucru in martie ...

Bine ai venit Simonique !

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Marlena, mie nu de intepaturi mi-a fost groaza ci de reactiile de dupa. Sper sa nu faca!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta de ce 2, mai bine zis care? Noua ne-a facut una singura . Care e faza? Ca o mananc cu fulgi cu tot pe doctoreasa mea .

Simonique normal ca te primim, nu suntem asa exclusiviste . Curaj!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna fetele si multumesc Codruta de introducere!
Eu sunt Simona si am un baietel Mario Alexandru nascut pe 22 august 2005. Intr-adevar citesc forumul vostru pentru ca se pare ca problemele mele se aseamana mai mult cu ale voastre poate si pentru faptul ca pana acum 3 zile am alaptat exclusiv.
Daca ma puteti adopta si pe mine va multumesc anticipat, dak nu, nu e nici o problema, am sa va urmaresc din umbra
Scuze pt eventuale greseli sau idei asezate vraiste dar stau cu bb in brate...

Simonique si bb Mario

Mergi la inceput