Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

mimsi, o sa pun poza si cu super-salopeta lu' tat-su; cum de ti-ai amintit de ea?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

la cei 512 mega de ram ai mei... Soptzu i-a recunoscut. Ma gandeam ca nu poti sa-ti lasi soacra nesatisfacuta . M-a distrat ideea atunci si mi-a ramas in minte. Habar n-aveam ca pana la urma i-ai facut poza Mirunei, am aruncat-o'n in gluma...

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

O seara buna.

Curaj Simonique, .

IOANA : ai o fetita superba . Trebuie sa-i fac lui Andutzu o surioara urgent.

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Codruta ei i-am dat lui Andutzu supozitor novocalmin dar numai jumatate (taiat pe lung), este foarte eficient.

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mare belea cu deochiatul asta!

Codruta- bbii pot face febra, iar mainile si picioarele sa ramana reci. Cel mai bine ii pui un termometru, ca sa nu ai dubii.

Fetelor, multumim pentru urari!

Alina si Anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara fetelor!
La noi merge din ce in ce mai prost si nu stiu daca totul se datoreaza starii copilului... deja devin inutila ca de supt nu mai suge decat noaptea si ziua nu mananca mai deloc. Si ca sa fie totul perfect a facu kk azi de 5 ori si are o culoare verde si un miros de nu pot sa ma gandesc fara sa mi se faca rau.
Am sunat doctorita si i-am spus sincer ca eu ma las de alaptare de buna voie, nu astept sa se lase copilul de laptele meu. Nu stiu ce sa zic, ca seara, dupa ce toata ziua scot si bag borcanasul cu laptele muls, ii dau lapte HN pentru diaree si mananca 200 ml fara sa se opreasca.
Acum sa nu imi sariti in cap dar sincer eu nu mai rezist, in plus vad ca si cu laptele meu matern idiotenia asta de infectie tot revine.

Si ca totul nu e perfect, vine sotul in demonstratie suplimentara si se mai si ia de mine ca cica de ce nu ma culc mai devreme in timp ce in casa la mine sunt 6 persoane cu tot cu copil si o singura baie la care inca nu mi-a venit randul.

Sunt in prag de depresie si visez numai tigari dupa tigari!

Alea alea dar jalnice,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Mai fetelor,ca tare greu va mai ajunge omu' din urma...Noi am cam absentat ca am fost cam lenesi,dar am recuperat TOOOT!!

Felicitari bebeilor botezati!!

Simonique,bine ai venit!!Vreau sa-ti zic ca si bebe meu e Mario,dar celalat prenume e Alexander.Oricum,tot pe-acolo..Te asteptam cu poze sa vedem daca si seamana ..Numai ca noi suntem mai mici cu o luna.
Ioana,m-a dat gata Miruna!!E superba!
Irina,multam ca ne mai delectezi cu cate o imagine din natura!!Tare faine sunt pozele tale!

Mario e bine,imi vine sa il mananc cat de cumintel e..Acum doarme in leagan ore bune ziua,papa bine si e super jucaus..Cu "vorbitul" e cam greu,e cam lenes,scoate doar niste chiote si cam atat.In CC spune ca ar trebui sa lege ceva silabe..Sa vedem,poate-si da drumul!
Eu renunt sa-i mai dau cereale seara,se pare ca din cauza lor face kk la trei zile,deci sigur nu-i priesc..deci in continuare san si-atat,dupa care ne intoarcem in urma sa recitim retete de diversificare..

Mai fetelor,eu sarbatoresc ziua indragostitilor de Dragobete ca sotzu lucreaza maine..!Ne revansam noi!

Pupici!

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna fetelor

N-am mai scris de ceva vreme ca inca suntem in sesiune dar v-am tot citit.
Biumil si Anya sa va traiasca micii crestini.
Ioana, ai o frumusete de fata. Abia astept sa-i facem si noi lui Matei o surioara, cu codite si rochite si fundite...
LiaMia,(cred ca tu voiai), flori de plus ca ale Mirunei am gasit eu la Selgros, si erau cam 9-10 lei si mi-au placut si mie tare.

Matei a descoperit cam de o saptamana ca poate striga tare de tot si tare il amuza chestia asta. Asa ca acum toata ziua striga ca si cum s-ar certa cu cineva sau ar discuta si se distreaza de minune. Copilasii vostri striga asa cat ii tin plamanii?

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Mesaj de incurajare pentru Jadi

Draga Jadi, nu dispera! Poate fi si mai rau (halal incurajare!). Pune-ti ordine in viata si restabileste ordinea la baie. Daca e nevoie, aliniaza-i pe toti! Si ce cauta 6 oameni la tine in casa, toti o data? Ei n-au casele lor? Sau mai trimite-i la celalalt apartament sa doarma pe jos. Sau la film. Imi pare rau pt laptele tau. Poate ca daca iti pleaca nervishorii va fi mai bine inclusiv cu laptele. Te-am incurajat, macar asa un pic?

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Jadi un pic de veselie ca trec toate relele

Era asa de obosit fiu meu ca atata ne_am jucat cu el ca a adormit pe la 7 inainte de baie mie mi_a fost prea mila sa-l trezesc ,dar sa trezit el cu o foame pe la 10 seara de a ras 220ml ,prima data in viata lui cind papa mai mult odata

Sotul spala biberoanele si eu pe net
ma duc si eu la nanai va pup si ne auzim maine

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna noaptea fetele,

Ieri nu am avut timp de net asa ca de abia acum am terminat de cetit din urma. Mi-am facut ceva notite cu rasp, dar precis o sa uit cate ceva.

Oana, mersi de raspuns, dupa ce te-am intrebat pe tine chiar pe site-ul de la Medela m-am uitat. Pana la urma nu cred ca o sa cumpar o alta pompa pt max 2 luni cat as mai folosi-o, o sa ma descurc cu Avent Isis.

Hilde, felicitari ca ti-a adormit singur baietul si-ti doresc sa fie tot asa de acum incolo.

Roxisialexia, bine ai venit, mai scrie-ne despre voi.

Godzila, eu nu trezesc cupilu pt baie dar ca sa zic cinstit nu prea e cazul ca el rar adoarme intre ultimele 2 mese ale zilei si oricum in nu doarme mult peste zi. Facem baia in jur de 9pm, pe la 10pm mananca si apoi face nani pana la 6-7 a doua zi. In caz de crauneala in timpul noptii de rezolva cu suzeta.

Ege, Victor al meu ragaie foarte rar si asta de vreo luna cel putin.

Ioana, da, trebuie sa-ti spun si eu cat de dulcica este Miruna si ca pletele ei m-au lasat paf. Asa domnisoara mare si frumoasa are mama, Andrew e un baiat norocos, dar o merita ca si el e scump foc.
Iar toaletele sunt super, sa le poarte cu placere.
Am observat mai de mult ca in comert hainutzele de fete sunt mult mai frumoase decat cele de baieti, culorile sunt mai vesele si modelele mai variate.
Cand compari salariile din State cu cele din Europa tii cont ca de cele mai multe ori in State se refera la salariul brut si angajatorul nu-ti plateste nici o contributie, te descurci tu cu asig medicale, pensie, impozite si alte dari? Daca si dupa toate astea sunt mai mari acolo, atunci e chiar aiurea ca viata e mai ieftina acolo.

Diafera, deci exista si colectie de baitei, ma bucur, sunt foarte dragute hainutzele. E tare simpatic Luxin Gabriel, sa-ti traiasca.

Simonique, bine ai venit, nu ezita sa ne mai scrii.

BiuMil, Anya, felicitari pentru botez/party, sa va traiasca micii crestini.
Intrebare: unde ati facut petrecerea de dupa botez?

Norina, felicitari pt examene si multa sanatate in continuare.

Christina_m, bafta in sesiune. Si Victor tipa, mai ales cand are cate o jucarie in manutze, o molfaie dar se si cearta cu ea de zici ca mama, mama, ce l-a enervat.

Nu in ultimul rand, La Multi Ani sarbatoritilor zilei, sanatate si jucarii frumoase.

Noi am avut o duminica cam naspa ca sotzu-mi a stat mai toata ziua cocosat in pivnita sa stranga apa de acolo si la sfarsit am descoperit ca nu vine din afara ci de la noi, probabil e un dop pe evecuare. Iar eu a trebuit sa gatesc si simultan sa stau cu piticotul care a fost cam marait. Pana la urma l-am pus in bouncer si l-am luat cu mine in bucatarie si asa a rabdat vreo 40 de minute dupa care iar au inceput protestele. Asa ca seara pe la orele 23 eram in prag de criza.
Noroc ca azi am luat-o mai usor si Victor a fost mai cooperant.
Dar nenea instalatorul care a zis ca vine sa ne rezolve problema nu s-a aratat, asa ca am stat in casa toata ziua degeaba, sper sa vina maine, totusi.

Ma opresc aici ca am scris ditamai cearceaful. Va urez sa petreceti bine si sa primiti cadouri frumoase de Sf. Valentin.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput