Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Seara buna! Ca deobicei nu pot sa va scriu decat la ore avansate obscen de mult in noapte. Va scriu ca sa stiti ca mai exist, sub o forma sau alta si ca o ducem bine. Copilul cel putin. Eu m-am bagat in mult prea multe lucruri si nu prea mai am timp sa duc nimic la capat.Norocul meu e ca dirijez totul de acasa.

Momentan sunt la capitolul 46 asa ca nu prea pot sa va raspund la nimic. Pot insa sa va inteb. Copilul meu in loc sa planga se screme, insa nu e un scremut productiv ci unul....existential. M-a scos din minti. Ati mai vazut asa ceva?

noi incepem cu suculetul saptamana asta desi sunt inca nesigura. E cam devreme, trei luni jumate...

La trei luni avea fata mea, 6.850 - greutate de patru luni asa ca noi nu o sa prea gustam cereale la diversificare. O sa fim vegetarieni...
In rest e in continuare o cumintenie de fata. Am descoperit cum sa o tin ocupata in timpul zilei. Ii leg piciorul cu o sfoara de carusel si o las sa si-l balangane singura. Am citit undeva ca ii face pe copii sa aiba mai multa incredere in ei si sa faca mai usor legatura cauza - efect. Si asa e. Toata ziua balangane din picior, chiar daca are sfoara legata sau nu, chiar daca se afla in apropiere caruselul sau nu. In plus a descoperit ca are maini si ca poata sa faca si lucruri cu ele. Dupa ultima masa inainte de a ma trezi o pun in pat langa mine, la carusel. Nu ii ajunge doar caruselul asa ca incepe sa imi dea pumni: "alooo! trezeste-t" si incepe sa imi gangureasca in cap pana binevoiesc si ma trezesc. A devenit o fiinta sociala, mai ales cu paianjenul cu care are o realtie de love and hate. Cand il iubeaste si ii povesteste cate in luna si in stele, cand il da de toti peretii.

Asta e pe scurt viata noastra. Eu mai am putin si mor daca mai trebuie sa scriu un rand la calculator insa pampersii si lapticu costa! si mai vine si botezu' asa ca trebuie sa punem la ciorapel.

Tonnia si Jadi sper din suflet sa aveti niste bebelusi mai sanatosi decat la capitolul 46 si mai mancaciosi.

Va sarut si sper sa va prind din urma ca deja gafai cam tare.

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

nu am mai scris de ceva vreme pt ca am facut calculatorul cadou, insa saptamana asta cumparam unul <nou ( acum scriu de pe laptopul unui prieten)
am reusit sa ma pun la punct cu ultimele postari...chiar daca nu am fost prea activa pana acum, sa stiti ca v am citit. Eu nu stiu cum va faceti voi timp pentru toate...ca eu abia ma descurc cu bubulina mea si cu treburile caznice...
am avut soacra in vizita pt o luna...intr-adevar, m-a mai ajutat dar mi-a si facut o gramada de nervi...de obicei nu o iau in seama dar cand e vorba de bubi...mi se urca sangele la cap´- de ex nu spala bibe bine, ramanea laptele pe peretii sticlei, sau nu le limpezea bine si ramaneau cu spuma...deschidea geamul dupa ce ii faceam baitza fetei...chestii care ma scoteau din minti!!!!!!!
si ce discutii am avut pana sa o las sa doarma cu fata...stiu sigur ca nimeni nu are grija de ea asa bine ca mine...

ea cred ca sforaia si biata fata cum tresare de la orice zgomotzel...se trezea toata noaptea din jumatate in jumatate de ora...de intrasem la idei..insa de cand a plecat soacra-mea doarme fata mea de la 21-22 pana la 7-8-9 dimineata
maine...de fapt azi e V ´s Day...cam nasol...stam cam prost cu banii asa ca nu prea am idei cu ce sa il surprind...in fine vad eu

despre Noa ce sa va spun...e bine..papa supica si morcovel...azi i am facut si mar la cuptor si din prima va spun ca e fana...ii plac si babanele dar mi-e teama cu kkutzulpapa si cereale - de la milupa i-am luat acum 8 cereale cu miere.Vreau sa iau si cereale cu fructe dar inca nu am gasit

v-am tot auzit- citit,ma rog- despre bibe cu lingurita...cum este??

sper ca zilele astea sa reusesc sa pun si eu ceva poze

despre bebeii de pe aici ce pot sa spun..decat ca sunt niste scuumpi...miruna e deja cocheta cu pleata in vant...dar nici baietii nu se lasa mai prejos...pozeaza pt colectia de vara..

ce pot sa va mai spun...mamici cu baietei...pregatiti-va ca vine o prospatura...azi maine pun si eu poze cu Nóa daca ma descurc.

va pup mamici si bebei. ca iar se facu tarziu dar macar apucai sa scriu!!

P.S nu ma judecati dupa aberatiile de mai sus...se mai intampla...din cauza stresului, al altui stres...al dietei si a salatelor de salata verde

Irina si buburuza Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Astept sa cante cocosii!
FI-mea s-a dereglat nitel cu orele si nu mi-a mancat nici 1 ml aseara asa ca am stat toata noaptea cu un oki treaz s-o observ; a mancat acum vreo juma de ora 150ml!
Aseara scrisesem un mesaj cu toate raspunsurile care s-a dus pe apa sambetei
Irina, Godzila, mercic!!!
Godzila, eu mi-am recuperat servetelele pana la urma
LiaMia, eu i-am facut analize Anei pt. ca mi se parea cam palida; si la fel a zis si pediatra, sa n-aiba cumva vreo carenta de calciu sau fier; si n-are!
Cristina, cu patucurile! Si al tau e cu usita, nu? Ca mi-aduc aminte cand ziceai ca Victoras tot intra si iese pe-acolo!
Ioana, Miruna e super!!! A mea e cheliuta ; am recunoscut hainutele de la Cora! ; si noi tot cam 2 pachete jumbo folosim pe luna, aproximativ; vreau si eu flori d-alea de la Toys R Us!!! CIne pleaca in Austria? Ioana, daca aducea sotul tau mai multe, faceai bani frumosi!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!!! Karola Anita, Teodora Sara, David si Andrei!!! 2 fetite si 2 baietei
Ioana, am uitat sa scriu in mesajul trecut si-am citit ca-i mai iese un dintisor Mirunicii; silicoanele stau pregatite gata de plecare!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

SImonique! Simonique!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Codrutza, iaca-ta si vaccinul rezolvat! Petra nu face temperatura, stiu eu!
BiuMil, sa-ti traiasca micutul crestin!!!
Aura, super Gabriel!!! Frumoasa colectie!
Tonnia, ce mai face Dinu?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ina, ce ma bucur ca Ilincuta e mai bine!!! O sa-i spun cand s-o face mare c-ati lasat-o cu fundul in apa!
Irina, frumusel foc Vladut! cu rata!!! Dar mai da-i si bietului copil ceva de mancare, mananca rate crude!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Eu n-ar trebui sa mai si dorm?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Incredibil cat ati scris!!! Voi n-aveti copii acasa?!

Ce sa va zic...Dinu a luat 100 gr in ultima saptamana, mai corect cam 75 ca masuratoarea de saptamana trecuta nu a fost prea corecta. Are 6 kg in cap. Deci, in ultmele 5 saptamani a luat 250 grame-275.
Dupa ce termin antibioticul ii schimb laptele cu Lactana 2 si incep diversificarea de la 4 luni. Cica sunt unii copii carora le merge mult mai bine cu alta haleala decat lapte. Asa ca sper...
E clar ca nu mai are cum sa-si dubleze greutatea la 4 luni. Toata lumea spune ca poate-mi seamana (eu sunt slaba) dar el era mancacios, eu asa l-am cunoscut. (cred ca e a 100-a oara cand spun ca era mancacios...). In rest, e supervioi si vesel, e vorbaret, rade in hohote, asta ma calmeaza, nu zici ca are ceva.

Simonique, bine ai venit la noi!

Ioano, frumoasa Miruna, ce sa mai...!

Sofia, extraordinara ideea cu piciorul, o sa ma gandesc si eu de ce pot sa-l leg...

Jadi, bai da cata vointa ai avut cu tigarile! Esti tare!
Spune-mi cum arata jetul de pipi la Vladut? Era mai scurt inainte de antibiotic? Al meu a inceput sa faca iar la 1 m distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Doamne cat ati putut scrie!! Si asta de aseara la 9 pana azi la 7 dimineata...Hmmm

Moki,deci 2 baieti cu acelasi nume...super. Sa vad cum ma lasa bb meu sa pun poze, sa vedem si la asemanare acum.

Jadi, multa putere sa treci peste problemele astea. Si eu la fel ziceam cand a fost Mario bolnav (rosu in gat de 2 ori pe care l-a luat de la mine)ca renunt la san, ca dak oricum se imbolnaveste ce sa ma mai chinui (Oricum nu avea legatura, ca era un virus)

Simonique si bb Mario (22 august)

Mergi la inceput