Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
Anya20 spune:
Buna seara tuturor!
Dupa cum v-am povestit, noi am avut petrecerea pt. botez sambata. Totul a fost minunat, am avut 85 de invitati si chiar ne-am distrat.
Si cum nimic nu este perfect, am avut si o mare problema. Anya a urlat incontinuu cateva ore. Toata lumea imi spunea ca este deocheata, si desi eu nu credeam pana acum in chestiile astea, am ajuns la concluzia ca exista. Nu m-am speriat niciodata asa de tare. Plangea neconsolat, cu lacrimile siroind pe obrajori, cu ochii rosii si umflati. Nici macar nu ma privea. Au descantat-o toate cunoscatoarele (mame, bunici), dar s-a calmat foarte greu. Nu-mi venea sa cred ca e copilul meu. Ea care era asa cuminte si zambitoare...Cred ca a suferit ingrozitor. Acum imi este foarte frica si suflu si-n iaurt. Cred ca trebuie sa invat si eu sa descant.
Cam asta am facut noi in we.
Va citesc din urma si revin.
Alina si Anya
Carmi spune:
Mimsi, Marinela, multumim !
Marinela, ti l-am admirat si eu pe Iaris, foarte expresiv si are o gurita frumoasa fok !!!
Fabiano e din ce in ce mai agitat, acum incearca tati sa-l potoleasca, nu a mai facut niciodata asa...ce se zice de deochi, Tatal Nostru? Nu credeam eu pana acum in chestii d-astea...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
codruta_grg spune:
Felicitari fetelor (BiuMil si Anya) pentru botez!
Petra doarme si a cascat prin somn de vreo 2 ori. Cum se poate asa ceva?
Daca face febra, poate sa aiba mainile sau obrazul reci? Ca o simt mai calda pe frunte, dar in rest nu. Daca are febra, e toata calda?
Carmi, fa ceva, stinge chibrite!!
Noi suntem tare cuminti si cand mergem in vizita si cand vine cineva.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">asa mari suntem
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
b_irina_c spune:
Vera am facut consiliu de familie si acceptam
! Sotul a zis sa veniti in vizita sa discutam
. Asa ca draga cuscra te asteptam pe la noi.
Si mie mi se pare ca seamana cu mine ca deh, e al meu. Si ta-su ca se benocleaza pe aici ![]()
BiuMil felicitari pentru botez. Sa-ti traiasca mica crestina!
Mie bunica mea mi-a zis ca la bbi se zice Tatal nostru de 3 ori, apoi schimbi locul copilului. Daca a dormit intre timp trebuie sa zici cu ochii inchisi. Descantecul cica e pt oameni mari... Zic si eu ce zic altii...
Am incercat sa "pozez" ninsoarea. Ca asa cum a zis Ioana, ninge ca'n povesti. Oare de nu a fost de Craciun asa?!?
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Codruta cand a avut Vlad febra si varful nasului era fierbinte
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
nanadana spune:
buna seara
Biumil si Anya sa va traiasca crestinii