Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Buna seara tuturor!

Dupa cum v-am povestit, noi am avut petrecerea pt. botez sambata. Totul a fost minunat, am avut 85 de invitati si chiar ne-am distrat.
Si cum nimic nu este perfect, am avut si o mare problema. Anya a urlat incontinuu cateva ore. Toata lumea imi spunea ca este deocheata, si desi eu nu credeam pana acum in chestiile astea, am ajuns la concluzia ca exista. Nu m-am speriat niciodata asa de tare. Plangea neconsolat, cu lacrimile siroind pe obrajori, cu ochii rosii si umflati. Nici macar nu ma privea. Au descantat-o toate cunoscatoarele (mame, bunici), dar s-a calmat foarte greu. Nu-mi venea sa cred ca e copilul meu. Ea care era asa cuminte si zambitoare...Cred ca a suferit ingrozitor. Acum imi este foarte frica si suflu si-n iaurt. Cred ca trebuie sa invat si eu sa descant.

Cam asta am facut noi in we.
Va citesc din urma si revin.

Alina si Anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mimsi, Marinela, multumim !
Marinela, ti l-am admirat si eu pe Iaris, foarte expresiv si are o gurita frumoasa fok !!!
Fabiano e din ce in ce mai agitat, acum incearca tati sa-l potoleasca, nu a mai facut niciodata asa...ce se zice de deochi, Tatal Nostru? Nu credeam eu pana acum in chestii d-astea...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Bine ai venit Simonique!

Alina si Anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

BiuMil felicitari pentru botez.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari fetelor (BiuMil si Anya) pentru botez!

Petra doarme si a cascat prin somn de vreo 2 ori. Cum se poate asa ceva?
Daca face febra, poate sa aiba mainile sau obrazul reci? Ca o simt mai calda pe frunte, dar in rest nu. Daca are febra, e toata calda?
Carmi, fa ceva, stinge chibrite!!
Noi suntem tare cuminti si cand mergem in vizita si cand vine cineva.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">asa mari suntem

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vera am facut consiliu de familie si acceptam ! Sotul a zis sa veniti in vizita sa discutam . Asa ca draga cuscra te asteptam pe la noi.

Si mie mi se pare ca seamana cu mine ca deh, e al meu. Si ta-su ca se benocleaza pe aici

BiuMil felicitari pentru botez. Sa-ti traiasca mica crestina!

Mie bunica mea mi-a zis ca la bbi se zice Tatal nostru de 3 ori, apoi schimbi locul copilului. Daca a dormit intre timp trebuie sa zici cu ochii inchisi. Descantecul cica e pt oameni mari... Zic si eu ce zic altii...

Am incercat sa "pozez" ninsoarea. Ca asa cum a zis Ioana, ninge ca'n povesti. Oare de nu a fost de Craciun asa?!?

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta cand a avut Vlad febra si varful nasului era fierbinte.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna seara

Biumil si Anya sa va traiasca crestinii
Carmizi de trei "tatal nostru" si fai cruce ,eu asa fac si merge

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Irina frumos Vladut si ce ochii are ,frumoasa poza cu nisoarea