Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta eu am facut vaccinul de la stat (mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns)/

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Carmi si noi am patir o data asa. Eu nu cred in deochi, dar am pus pe seama lui starea Petrei de atunci.

Acum dormim, inca nu avem semne de febra. Phuuu...sper sa treaca cu bine noaptea.

Oare cum e drumul prin ungaria, germania, austria, italia? Ca pleaca dimineata sotul meu . Oare e zapada mare?

Irina, ce mare e si Valdut! Si noi incepem sa zambim tot mai des. Va asteptam in albumul de 6 luni, ca Petra iar se simte singura

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">asa mari suntem

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am uitat sa va zic datele de la 6 luni:
Avem 7700 g, 68 cm inaltime si 40 PC (oare e cam mic PC?)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">asa mari suntem

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

pentru toate fetele! Nu ma asteptam la asa primire! Intr-adevar sunteti un grup deosebit!
Am intrat asa pe fuga doar sa va multumesc si plec apoi rpd la bb - somniku de noapte...
Totusi sa va zic cate ceva despre noi: ne-am nascut pe 22 august la ora 8 seara, cu o greutate de 4,2 kg si 53 cm. Acum vreo 3 zile aveam 8,2 kg si 73 cm. Sa vedem pana sapt viitoare cand implineste 6 luni...
Pana acum 3 zile a fost alaptat exclusiv la san, iar acum urmam modelul Codrutei la diversificare si suntem la suc de morcovcare ne place foarte tare. Sau lingurita ...nu stiu exact
Dintre progresele noastre tinem sa ne laudam cu ridicat in 4 labe si mersul cu spatele... Acu cateva zile a trimis o fata un filmulet cu un bebe si papusa...asa face si bb meu
In rest nu avem progrese cu vorbitu ...cel putin nu se intelege nik, ca asa tipa si scoate zgomote in legea lui...
Hai ca v-am stresat de ajuns pt inceput, mai scriu si maine
O sa incerc sa pun si poze...

O noapte linistita va doresc!

Simonique si bb Mario (22 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Carmi, Codruta !

Eu drept sa spun cred in deochi. Eu am patit-o de 2 ori pe pielea mea. Odata mi-a fost f. rau, am ametit, mi se incetosa vederea si mi-a zis cineva de deochi, am vomat si mi-a trecut. O fi fost de la mancare, dar nu cred. A doua oara am patit-o cand predam in Cluj, printre primele dati la scoala respectiva si se tot mira una de mine. Pana sa ajung acasa, aceleasi simtome, dar nu a fost nimeni cu mine sa-mi zica de deochi asa ca am lesinat in autobuz. Am vomat si mi-a trecut (un tip binevoitor vroia sa-mi dea laptele lui, ca eram slaba rau si ce-o fi gandit omul ). Si asta singur nu fusese de la mancare... poate totusi de la altceva... nu stiu zau...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Am terminat si eu examenele si am reusit in sfarsit s avad pozele bebicilor, ca de mult doream dar nu reuseam. Fetelor, aveti o splendoare de copii, m-am minunat de fiecare in parte si azi chiar o fost o zi in care m-am bucurat de viata mai mult ca oricand. Toti sunt minunati!!Bineinteles ca nu pot sa ma abtin s-o mentionez pe Miruna si al ei par de neimaginat pt varsta asta .Ioana felicitari! ai o fata care iese din toate tiparele de pe acum, ca sa nu zic ca mi se pare foarte dezvoltata pt varsta ei, cred ca tzitzi a ta face minuni Miflore multumesc pt urari si ai dreptate, trebuie sa doboram noi si stafilococul dar deocamdata inca nu am inceput tratamentul,dar urmeaza..mi-e asa sila de antibiotic la bebesi celorlalte fete care ne-au transmis sanatate Le doresc multa rabdare fetelor care au probleme cu bebelusii, ca tare greu e si le inteleg perfect din pacate, ca si noi am avut belele en gros si stiu cum e din experienta- nopti nedormite, panica intr-un cuvant psihoza(cel putin asa a fost la mine)See u soonNorinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Buna seara! Am trecut intr-o fuga sa vad ce mai ziceti - am vazut, am vazut si poze...
Vero, www.magazinultau.ro/product_id/10401/category/Articole%20pentru%20copii/product/Tarc Royal BREVI 62_584 Magazinul Tau - Gasesti de toate dar nu orice/Tarc-Royal-BREVI-62_584.htm" target="_blank">exact asa arata si tarcul nostru.
Ioana si Diafera - tare haioase fotomodelele si lucrusoarele. Si noi am trecut sambata prin Cora dar nu am luat decat o salopetica exactasa si un treningutz (pentru 12-18 luni) pt ca nu stiu ce dimensiuni va avea la vara . Ioana, am eu impresia sau nu ai pus in album poza cu Miruna imbracata in salopetica ce i-a apartinut lui tati? Sa nu-mi spui ca nu i-ai facut poza! Mortala Miruna, are niste okisori si o pleata...
Diafera (sovaj ciuful lui BB!), eu am pacalit-o pe Alexia sa ia calciul dandu-i-l la 2 ore dupa ce a mancat (asa incat sa-i fie sete) si folosind o tetina pe post de palnie (ii puneam "palnia" in gurita si o umpleam cu seringa pe partea cealalta). Nu stiu ce gust o avea celalalt calciu din comert, dar gluconatul de calciu este putin zis groaznic si cu toate astea uneori il lua cu asa o placere...
Mysweetest, mare cititor are mama! Sa stii ca inspirata de tine i-am facut si eu poza Alexiei "citind"
Carmi - ti-am admirat zambaretzul;
Simonique - bun venit;
Biumil - sa va traiasca micul crestin;
Nanadana - de ce nu intrebi tu la consulatul Romaniei despre conditiile in care tatal tau mai poate sta? Aici se spune ca poti depasi termenul de 3 luni de sedere in EU, dar nu stiu daca s-a legiferat printr-un act normativ ceva
Hai ca mesajul l-am inceput de cca 1 h, poate intre timp ati si schimbat capitolul la ritmul pe care-l avetzi...

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Irina, Vladut al tau e tare chipes. Si are niste ochii.......imi vine sa il petesc.. Mie mi se pare ca seamana cu tine.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Carmi si a mea e agitata daca vine cineva in vizita. Noroc ca se calmeaza daca plec in camera ei. Reactioneaza negativ mai ales la persoanele intrusive sau cu mult parfum.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Va multumim muuuult de tot pentru complimente. Sinteti toate foarte foarte dragute.

Ninge ca in povesti afara, iar noi am fost cu fata in mall cu scoica, deci a nins-o direct pe haine (parinti deshtepti, ce mai). Nu mi-a luat sotul cadou, dar a avut intentia: ne-am uitat la Cellini dupa niste bijuterii. Au un ceas CK la 600 lei care imi place, dar eu am ghinioane cu ceasurile, absolut toate le stric, asa ca e pacat de bani.

mimsi, o sa pun poza si cu super-salopeta lu' tat-su; cum de ti-ai amintit de ea?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput