Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

multumim pentru aprecieri! Toti bebicii sunt fotomodeli
Simonique bine ai venit printre noi

Aura si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna fetele!
Miruna, ai o fata pe cinste! Daca aveam baietel, cred ca m-as fi duelat cu Oana pentru mana ei. Dar asa...Doamneeeee, ce pleata are! Si ce mare e! pare mult mai mare de 6 luni. Ca maine o vezi inn picioare. Si eu am impresia ca a mea nu mai creste odata!
Carmi, fotomodel sa-l faci pe Fabiano! Are stofa.
Tonniaaaaaa!!!! Ne lasi in suspans? ce mai zici?
Simona, bine ai venit la noi!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Simonique bine ai venit

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ioana, Miruna m-a lasat Nu mai spunem ca e ca o papusa, ca asta stiam deja. Dar sa se dea jos din bouncer... Esti sigura ca n-ai tinut-o in burtica vreo 11-12 luni?! Ca asa s-ar mai explica - domne', e mai mare decat ai nostriHainutzele sunt dragutze, mai ales sarafanul galben si salopetzelele 3/4 dar pacat ca sa le imbrace doar la poze; eu zic sa fugiti luna asta in Tunisia undeva ca sa apuce si fata sa le poarteHe, he stai linistita ca si noi am luat tzepe din astea cu marimea hainelor.

Aura, draga mea, si mie o sa-mi fie dor de voi cand o sa ma intorc la serviciu. Si mai ales ca noi nu avem net in retea, asa ca ciuciu YMDar daca ma iubesti, te rog sa nu-mi mai amintesti de intorsul la serviciu decat peste o luna ca ma apuca depresia. Luxin e un scump si da-mi voie sa-ti spun ca mie nu mi se pare deloc slab, nu stiu ce te apucase acum cateva saptamani. Sper ca acum ti-a venit mintea la cap

Biumil
, sa-ti traiasca micul crestin.

Simonique,bine ati venit si pupacim pe bebe Mario.

Eu sunt fericita ca bona s-a oferit sa stea maine pana pe la 20h30 seara si sotzul sa vina acasa pe la 18 asa ca vedem si noi restaurantul de Valentine's day ( Simona ca de la mesajul tau pe YM i-a venit bonei ideea. Dar sa stii ca la resto se poate manca foarte bine vita cu salata verde )

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Hello mamici si pitici!
Intru si eu asa, cat sa semnez condicutza si sa mai vizionez neste fotografii. Nu incetez sa ma minunez ce frumuseti de copii avem!
Ioana, fotomodel mare Miruna! Nu mai zic si eu de cositza si okii de peruzea... (ca oricum am facut "decat o fata" si mi-e si frica oricum sa ma pun cu Andrew) Si mai e si eleganta!

Multumim de sfaturi; am aplicat cate am reusit din ele. KKriseala ne-a mai trecut; in schimb ieri la plimbareala pe ninsoare am luat apa la carucior si de la stat cu fundu-n balta acum avem lumanari de muci sub nas Dupa ce vineri noapte am ajuns la urgenta, sambata si duminica am tinut regim (ceai de menta indulcit, supa de morcov si laptic mai pe sponci) si ne cam trecuse diareea. Azi de dimineata a ramas cu tati acasa si iar se kkriseste moale. Asa ca de data asta la recomandarea pediatrului en titre (inca, da el nu stie), am reinceput regimul cu ceai, supa de morcov si lapte diluat si speram s-o scoatem la capat de data asta. Fundicu mai e rosu dar nu ne mai deranjeaza chiar asa.

La Briusel iar a nins ieri vreme de betzie . Nu mai vine odata si primavara sa facem fotosinteza si sa ni se para si noua viata mai usoara?! (intrebare retorica, nu ma luati in seama)

Hai ca v-am pupat si va doresc seara placuta. Ne mai cetim noi...

poze Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ina tinem pumnii sa o scoateti cat mai repede la capat.

Am pus si eu poze noi in albumul de luna a 6 a (al meu). E ceva mai zambaret luna asta.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ahahaha, Irina, poza pe nume ´si m-a prins cu rata-n gura´
e bestiala !!! Foarte dragalas bebeul ! Avem si noi in dotare mama-ratza si 3 pui aferenti, insa Fabiano nu-i baga inca in seama, da creste el...
SImonique, bine ai venit la noi !
Karmenutza
Bilumil, felicitari pentru botez !
Pupici la mame si bebici,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Bine ati venit Simonique si bebe Mariosi spuneti-ne cat mai multe despre voi.
Vera, noi nu avem administrator de bloc ca suntem toti cu contracte separate la tot ce inseamna utilitati.Platim la comun doar curentul, deci iti dai seama ca ar trebui sa merg acum la toti vecinii la usa, dar cred ca am sa ma folosesc de niste cunostinte si ii fac viata iad.
Nanadana, sa-ti spun ce am inteles eu de la nasul meu care merge in Italia, ca "turist".Acum poti sa stai peste cele 3 luni, nu-ti mai ia pasaportul daca ai depasit dar te obliga sa stai 3 luni in tara.Cred ca te poti interesa pe site-ul vreunui minister, de interne, cred eu, ca sa fii sigura, sa nu-l trimiti acasa pe tatal tau daca poate sa mai stea, ca tare bine trebuie sa va fie impreuna.Cred ca-ti lipseste mult atunci cand e in tara.
Intr-adevar, numai fotomodele, unul si unul, baieteii vostri, Carmi si Diafera, sa fie sanatosi ca de frumosi....nimic de comentat, sunt superbi.Asta nu inseamna ca ceilalti sunt mai prejos.Lui Iaris nu-i place aparatul ,de altfel nici lui tati, deci nu ne laudam cu fotografii de catalog.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Am uitat, fetelor, voi credeti in deochi?
A venit azi o prietena la noi si atata l-a tot laudat pe bebe...
De cand a plecat ea, Fabiano a devenit foarte nelinistit si bazaie din orice (el, care nu e un bebe plangacios). Nici nu stiu ce sa cred,
da ma supara starea lui.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Carmi, eu nu prea cred in deochi. Dar de cate ori vine la mine o prietena anume, fii-mea plange de la inceput pana la sfarsit. O singura data am facut proba si i-am spus sa nu se mai uite la fii-mea, sa nu o mai bage in seama (ca se tot mira de ea, ce frumoasa e ). Si nu a mai plans fata.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput