Bebelusi de mai-iunie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
andreeaatan spune:
Am uitat sa va zic ca restul Cic-urilor se vor plati numai dupa 28-29 februarie. Shit!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
corni spune:
Loreen, sunt super delicioase toate dar drosofila este cea mai
.Hai mai dar de ce ii zici asa![]()
Ai dat retetele anterior ca sa caut si eu in urma , tiramisu ala mi-a facut sa-mi curga oaresce
lucas spune:
MEYYYYYYYYYYY LOREEEEEEEEEEEEN voi ma supuneti la cazne mari!!! dar eu rezist!! nu ma dedau la astfel de ispite!!!!uite cum rezist ![]()
![]()

si tort si tiramisu si paste..............si beatriced face niste chestii ..........da e bine ca am invatat sa ling screenul.
micorint spune:
Buna! si La multi ani sarbatoritilor care-si mai adauga o lunisoara astazi!
Loreen, arata super creatiile tale culinare
si mai ales drosofila la jacuzzi. Da' de unde si pana unde 'drosofila'? La ce te-ai gandit cand i-ai zis asa? Ca nu arata deloc a musculitza, are nista falcute!
Iaurturi: Nefertari, eu ii dau danonino, cremoso de la danone si din cand in cand Milli sau Prodlacta. Danonino ii place in mod deosebit, restul... la cum e ea de mofturoasa, doar daca are o zi mai buna mananca tot, altfel ajung la cos. Aaaa, si cereale ii pun pur si simplu in iaurt si amestec, se dizolva f bine (Humana- diverse sau Milupa cu biscuiti.
Baie: noi facem zilnic, doar cu mici exceptii, gen tati intarzie sau nu-i acasa. Nici eu nu pot singura, Maria se invarte pe toate partile, vrea sa se ridice in picioare, e o adevarata lupta acolo, rar sta cuminte in caditza. Dar i-am facut zilnic si mai ales acum cand sta numai pe jos, ma simt eu mai bine sa stiu ca am spalat-o
.Doar pe cap o spal la cateva zile ca are ditamai claia si se usuca mai greu.
Monu, sanatate micutzei!
Androix, pt chestii usoare gen mucisori, tuse, un pic de rosu-n gat, pedi a noastra ne da nurofen/calpol, ser fiziologic sau colargol in nas si cam atat... eventual niste karvol pe perna daca are nusucul infundat.
Noi inca folosim suzi la greu dar nu ma stresez pt asta. Zic merci ca nu-si suge degetul, cu Alex am avut aceata problema si a fost mult mai rau.
Mihaela cu Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)
Poze Maria Cristina 8-9 luni
Poze cu copiii mei
loreen spune:
Mikka las' ca nici cu al tau nu mi-a fost rusine deloc...dorsofila se serveste in suc propriu...
Danelutza riceta sau ricotta cum mama naibii ii zice dpdv al meu este o mare porcheria...am bagat-o inauntru la canneloni
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
OlgaTarziu spune:
Salut fetele!
Iaca apar si eu cu o frecventa de zile mari. Nu am mai intrat ca am fost terminata si fizic si psihic si am zis ca si asa nu ma poate ajuta nimeni, deci nu are rost sa ma plang si sa ma agit ca si asa doar cel sus si bun ma va ajuta.
Tony e un marait de zile mari, are doi dinti si sus si mai ies doi. Noptile sunt de tot rahatul, zilele sunt super agitate. A inceput sa se catere peste tot, pe masa, dulapioare si trage totul afara iar eu stau dupa el sa nu-si sparga dintii ca nu de alta dar am lucrat la ei cam greu.
Astept analizele lui Tony cu sufletul la gura si ma rog sa nu fie nimic aiurea. Asa ca Elisor, Curaj si nu uita ca nu esti singura si cu voia lui vom trece peste tot. Daca trebuie tratamente, terapii dar e speranta sa fie totul bine la un moment dat.
Eu dupa cum v-a spus cred Newmami am cam tras cu sanatatea. Nu ca as fi mai bine cu mult dar psihic sunt mai linistita.
Intre timp a fost si ziua mea, de cacat nu alta. Nici cei din familie nu si-au amintit sa-mi zica ceva. Nu ca as fi asteptat dar intotdeauna am foat atenta cu toti. Dar cred ca voi schimba foaia. Am invatat ca suntem singuri indiferent ca e o ocazie fericita sau avem necazuri.
Mai avem 12 zile si ne mutam asa ca va imaginati cum arata casa noastra- plin de cutii, haos si agitatie. Habar nu am cum vom face, ce vom face cu Tony, cand o sa am timp sa aranjez totul.
In schimb si o veste faina- venim in tara in 6 mai asa ca de pe acum ma bucur. Cu toate ca-mi imaginez ce face Tonila in 9 ore de zbor. O sa treaca.
Va las acum si va pup si sper sa mai gasesc la un moment dat timp sa intru.
Olga
Si maine e o zi
loreen spune:
Corni reteta cu tortul de crema de zahar ars este pusa de Mikka ,restul sunt productii proprii asa ca nu le cauta...daca vrei le scriu in word si pe ti le trimit pe messenger...
Lucas mama fii tare linge ecranul la felul I si tastatura la desert da' nu ceda ...ca eu una lesin dupa inca un tiramisu mic... mic... mic...
Simona l-am vazut pe micutul invingator Elian...o minunatie...vai ce mic a fost
Drosofila asa-mi vine sa-i zic,nu stiu de ce...
Mai MOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRR de nervi...asta mica scarsneste din dinti intr-o veselie si ma zgarie efectiv pe creier...cum s-o fac sa termine?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Margott spune:
Loreen da-i o jucarie sa o roada!
Zic si eu sa nu tac.
Fetelor din Buc vedeti cum ninge afara?
Stiam eu ca nu trece febr fara ninsoare...
http://community.webshots.com/user/arcultro
patriciaRO spune:
Loreen, mai ce de bunatati! Asa ceva... nu s-a mai pomenit! Tiramisu ala arata demential... Nu mai zis de drospophila! Cu se mananca?![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Unde ninge fetele?? CA in Baneasa n-a cazut nici un fulg.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei