Bebelusi de mai-iunie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 4
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI FILIP STEFAN, DARIA IRENE, PATRICK RYAN si BIANCA! Sa cresteti mari si sanatosi. Sa aveti parte numai de bucurii 

Elisor, Florentina sa dea Domnul ca totul sa fie bine. Suntem alaturi de voi si asteptam vesti bune.

Noi am scapat de suzeta de 4 zile
. Pina la 6 luni si ceva, adica cat a supt Dragos nu a suportat suzeta. O scuipa de parca cine stie ce-i bagam in gura. Dupa aceea incepuse sa-i placa dar mai mult in joaca. O baga in gura cu inelul, mai rodea putin la ea dar de un timp adormea numai cu ea in gura, cand se trezea si-o baga singur in gura si mi-am zis ca ar cam fi timpul s-o uite ( daca tot n-a fost adeptul ei de la inceput)...macar cat pot. Vreeo 2 zile a fost mai greu dar acum sta uitata intr-un dulap in bucatarie...in caz de avarie. Sper sa nu fiu nevoita sa mai aplez la ea
cu toate ca o sa-mi fie foarte greu acum cand si-au anuntat prezenta dintii de sus. In schimb roade acum o cheie veche pe care am legat-o cu un snur, am fiert-o, spalat-o si para dezinfectat. Asta de la babe invatatura. Cica isi sparge singur gingiile mai repede si fara dureri. Morfoleste la ea toata ziua si se pare ca da si rezultate.
A si inca ceva...l-am tuns pe Dragos. De fapt mai mult i-am luat cu foarfeca putin din breton ca prea-i intra in ochi.
Vreauuuuu si eu pe YM......filipas_simona@yahoo.com 

Ma duc sa-i fac un ceai manzului si sa-l culc si sper sa mai pot intra ca nu stiu ce naiba are internetul asta ca tare greu merge.
Simona
de
Dragos Octavian
Poze
loreen spune:
Monu la temperatura corpului...
Interesant mod de gandire al dr. ...aici e o vreme asa frumoasa si nu vrea drosofila sa stea in carucior sa-i arat viata la-naltime...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
nefertari, noi folosim lactate milli
ym: adina_hrincu@yahoo.com
cand facem o conferinta?
Ridicarea la perete.(4poze)
loreen spune:
Hai sa ma dau bubulina-gospodina,nu ajung la nivelul lu' Beatrice da' macar incerc si sunt mandra de celulita mea intretinuta cu manutele mele...
Aici este tortul de crema de zahar ars
aici este tiramisu

si
aici este canneloni...
...iar aici drosofila...
ID-meu este majestic_1995
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
galinarodica spune:
GUSTA BAFTA MULTA. O sa fie bine o sa vezi!
Momu mai usor cu antibioticile, mai da-i miere ca e eficienta si cu curentul nu cred ca e de la asta, dar stii ceva daca ai prin casa resturi de materiale fa suluri lungi cat usa si cu un diametru de 10 cm umplele cu melana sau lana si le faci si niste gaici 2-3 (daca stii sa crosetezi si asa le poti face sulurile)si bate niste cuisoare pe usa de care agati sulurile asaincat acestea sa se taraie pe jos cand inchizi si deschizi usile si nu mai e curent, poti pune asa ceva si intre geamuri. Daca imi dai o adresa de e-mail iti trimit neste schitze.
Nefertari este un magazin Barza ep vacaresti, au si site www.barza_ro.com parca si au tot felul de carucioare si mai sport si mai ieftine si de o gramada de feluri; acu depinde si unde locuiesti tu.
Loreen Serban are programul cum vrea el. Adica nu-l fortez cand ii e foame spune appa ca si cand ii e sete asa ca tre sa ghicesc eu ce si cum. De dormit doarme tot cand vrea el; daca incerc sa-l mai tin treaz ca sa ma tin de un program adoarme ca betivii in fund sprijinit de barele de la patut, mai nou vrea sa incerce sa doarma in picioare precum calul....
Simona apropo de suzi, Serban suge suge aratatorul si mijlociul de la mana stanga, doar cand adoarme, in somn sau cand ne e somnic sau suntem suparati asa ca mami a incercat sa-i dea suzi. O prostie ca de fapt se joaca cu ea..adica zgarie peretele ca-i place zgomotul si cand si cand ii roade inelul. Am incercat sa-i dau pe unghiutzele de la degetele respective cu un lac de unghii special anti subt si efectul: le suge mai abitir asa ca am renuntat desi trage de ele de te trezeste din somn si daca i le scoti face ca dopul de la sampanie.
mikka spune:
Loreen, tortul ala arata beeeton!
Drosofila cum ai gatit-o? ![]()
Fetelor, e posibil sa se constipe de la kiwi? Ii place tare mult, dar in zilele cind i-am dat s-a cam constipat.
&Ioana
Danelutza spune:
Mikka si eu tot Pampers folosesc, dar vad ca uleiul de corp nu-i priieste de la nici o firma.
Babygirl nici eu nu-i fac Isabellei baie in fiecare zi, de fapt de cind am nascut-o nu i-am facut in fiecare zi, acum ii fac o singura data pe saptamina iar vara ii fac mai des ca e cald.
Monu sanatate maxima Alexiei.
Loreen gustoase bucatele, dar riceta unde-i mama ca eu nu vaz ![]()
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
galinarodica spune:
Hei uitasem. Mai sta cineva prin Berceni City? Ca paote ne dam de-o intalneala cu bebeii.
Margott spune:
Loreen pup dulcica ta fetitza!
ID fabianiuliana@yahoo.com
http://community.webshots.com/user/arcultro