Bebelusi de mai-iunie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Fetelor, Timeea mi-a dat o lectie de viatza, acum vreo 2 zile cum s-a trezit a inceput sa spuna "TATA" ceea ce nu spusese pana acum si spun ca mi-a dat o lectie ptr. ca mami a trisat putin, tot ii repetam rar si apasat MAMA , chiar m-am inregistrat si pe " vocea mamei" si ea mi-a facut-o dar ca sa nu ma supar chiar in aceeasi zi la culcare a spus si MAMA in schimb a uitat sa spuna "Pa" si chiar eram mandra ca o invatasem, trebuie sa reluam exercitiile.Si la noi se intrezareste primul dintzisor, este in partea stanga jos si deocamdata este gingiutza usor crestata dar dintele nu se vede.

Nelia, multumesc pentru precizari despre Fluocinolon-unguent, si doctoritza mi-a spus sa nu-i dau mai mult de 10 zile cu el dar nu a fost nevoie decat 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Mamaaaaaa da ce limbarita v-a apucat....2 capitole noi noute.
Citesc din urma si revin

Simona deDragos Octavian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gata treaba ...

Gusta,Florentina si Elisor o ca sa fie totul bine pentru voi si fete...sa ne dati de stire...

Rodica o tin minte pentru data viitoare...

Androix cand ii vidanjez nasul drosofilei ma risc de fiecare data sa ma trezesc cu autoritatea tutelara la usa din cauza urletelor insa pentru o cauza nobila ce nu face omul...si toata operatiunea se desfasoara cu copilul tintuit in scaunul de masina ca sa am loc de manevra...iar medicamente inafara de paracetamol si numai daca-i cazul nu-i dau...eventual niste colargol pentru a evita sa se infecteze continutul nanaului...

Monu da dupa ce si-a dat seama ca alergia-i de la galbenus si nu de la altceva?!Cu restul ce sa-i faci,astia sunt...nu pot lupta cu mai multe chestii odata...ori le ies dintii si atunci sunt fragili,ori invers...dar se fac ei mari...un mare si gras de la noi sa va faceti bine repejor...

Nefertari si voua va transmitem urarile noastre de sanatate...asa ca sa ma omori definitiv...cam cate kg aveti?!

Corni eu nici nu mai incerc deocamdata sa o invat ceva pentru ca pur si simplu nu vrea...nici nu sta si nici nu vrea...se uita la mine ca la vaci turbate ...mama nu mai zice deloc,tata cand si cand...iar singurul cuvant care-l asociaza cu imaginea este "fash" in loc de pis cand vede pisica...

Mikka cu masa de pranz nu avem probleme...dimineata si la gustarea de seara ca fructe nu vrea,branza nu,smantana nu,iaurt doar danonino,cereale cand si cand...pai in ritmul asta o sa ajunga la 2 mese de mancare pe zi ca laptele este facultativ la ea...

Maysa ...

Andreea nu te vad bine cu Thomas voinicul...cat de curand te apuci de jogging...

Drosofila dupa ce ca nu are efuziuni sentimentale fata de fiinta care i-a dat viata,nici respect nu afiseaza pentru neuronii mei bolnavi de nervi si mai nou daca tot are dinti si sus si jos ii freaca unii de altii in urechile mele...morrrrr

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Loreen, alea erau sugestiile pt masa de la ora 5 sau cat o fi... Eu ii dau cam asa: 260 ml lapte la trezire, pe la 8; ceva fructe cu branza sau biscuiti la 10; supa la 14; 'felul 2' la 18; 360 ml cereale la 21. La 18.00 ii dau ce ti-am scris acolo, pilaf, gris etc. Pina acum vreo saptamina nu ii dadeam nimic la 10, si ii dadeam fructele seara dar nu lua deloc in greutate si am intors-o...

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Loreen - cred ca natura mama ma razbuna pentru greutatile indurate cu Alex in privinta meselor . Pai ii deschideam gura printr-o metoda foarte neortodoxa (exista in barbie un punct pe care daca-l prinzi ii deschizi gura si daca ar avea-o lipita cu superglue ! ) si indesam la el ca la curcani, ca nu era prezent decat la primele 3 lingurite dupa care isi pierdea interesul .

Am uitat sa va spun - parul dragei mele copile creste intr-un ritm alarmant - le zic floace ca e rar si moale iar la spate , unde isi freaca mai mereu capul e tocit rau de tot .I-am cumparat niste clame de par dar vezi sa nu stea in "claia"aia care nu se aranjeaza de nici o culoare .
Poate reusesc sa pun niscaiva poze fiindca trebuie sa recunosc ca la capitolul asta chiar m-am lasat pe tanjeala.

Mai e cineva care ia SUPLIMENT ??? Ati primit vreo veste dupa depunerea dosarului ???

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Andreea da eu sunt cea cu cazatura in sarcina.La 16 saptamani cand am cazut de pe scari dar nu mai stiu cate.Acuma a fost in baie cu un covor ud dar asa imi trebuie ca tare mai sunt zabauga.

Eu am sa va dau de veste de la medic .Numai ca ora 3 aici e 4 in Romania.

Daca ati vedea ce harnica sunt de dimineata imi vine sa ma scuip singura sa nu ma deochi.Mara s-a gandit sa faca un pic de nani iar eu frec parchetul parca ar avea rapan pe el.Fetelor eu cred ca sunt un caz pierdut.

Loreen eu ii mai dau seara lapte cu biscuiti,gris cu lapte sau un fel de budincuta .Alta idee nu am ca si Mara ma cam trateaza cu un mare sictir cand e vorba de mancare.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_bb spune:

Buna ziua la pitici si mamici.
Incerc pentru a nspea mia oara sa trimit poze.
http://community.webshots.com/user/Andrav1909

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mikka saru'mana de sugestii...Delia oricum nu apreciaza talentul meu culinar,nu din cauza lipsei de gust,forma si fond ci pur si simplu asa-i ea setata...azi a refuzat sistematic mesele,basca isi mai trage si niste soamne-n gat la niste ore care coincid cu masa si uite asa se duce naibii tot programul meu...ca ea avea dimineata la trezire lapte,apoi 10,30-11 mic dejun,14-14,30 pranz+lapte,la 18-18,30 cina si dupa baie lapte
Vroiam sa-i fac niste budinca de mere cu orez cum a facut Nelia...
dar cred ca ma razgandesc pentru ca nu am chef sa mananc toata tava de una singura ca datile trecute...

Nefertari adevarul e ca functioneaza legea compensatiei...la mine Bianca a fost perfecta...

Mi-a iesit o chestie acuma la pranz de-mi vine sa ma pup singura... am pus drosofila in patut si am stat putin langa ea pana a adormit ...singura fara brate,balansoare,sssttt...pacat ca este ceva accidental

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

moama fetelor! ati vazut ce e afara? in Buc ninge ca-n povesti. cel putin la mine in cartier asa e.
loreen, a declarat-o alergica la galbenus ca asta a mancat ieri. fata nu prea mananca oua si cred ca ma mosteneste pt ca mie nu imi pica bine. cat despre alergie am dubii. ca eu stiu ca te umplii de bube, in special pe burta, cel putin asa sunt eu. e ciudat ca bb are doar pe manutze bubele rosii. s-ar putea sa fie alergie de contact. eu una am dat-o cu fluocinolon.
serul otic - cat de cald tre sa fie? eu l-am incalzit pe calorifer.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, astia-s talimbi rau! Eu am facut dosar pentru stimulent si eu azi m-am trezit la usa cu postasul cu indemnizatia de 8 milioane! Ce naiba fac acum? Ca i-as cheltui dar ma trezesc ca ma pun astia sa-i dau inapoi. Bine, mie nu mi-a fost foarte clar de la inceput daca iau stimulent sau indemnizatie, ca aveam cazul acela particular. Culmea ar fi sa imi vina si stimulentul mainie-poimaine!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput