Bebelusi de mai-iunie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Workout cu Thomas cu tot-il bag direct la weightlifting daca nu se potoleste, sa-si consume energia.

Rodica-toata stima si respectul. Bravo.

Sa va zic ce o sa pap eu la amiaza, pentru ca nu am chef de gatit si las puiu' la cuptor cu legume pentru baieti. 200 broccoli cu 30 gr tofu, cu 2 oua fierte -amestecati intr-o salatoaie si cu 100 iaurt in varf si cu 2 feliute paine neagra. Deja imi cug balele. 400 calorii, dar 40 grame de proteina dintr-un sut.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Elisor, tare ma bucur ca ai ales sa mai postezi. Poate asa, usor, vei reusi sa treci mai usor peste momentele astea de grea incercare. Chiar iti face bine sa vorbesti despre altceva! Si cu doctorita ta, nu o mai lua in seama! Stiu ca atunci cind e vorba de puiul tau ai tendinta sa fi hiperatenta la toate detaliile, dar mai da-o-ncolo, ca n-o fi ea cea mai tare! Si chiar daca este, tot nu are dreptul sa te bage in mormant doar cu o strambatura de nas! Gandeste-te ca sunt atatea cazuri disperate care s-au incheiat cu bine chiar daca doctorii nu le dadeau nici o sansa... Uite de ex. cazul Simonei. Asa ca Doamne Doamne nu doarme! Uite, azi e ziua Biancai, si o sa primeasca drept cadou de la noi muuulte, si de Sus numai vesti bune!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Salutare mamici si bebici!
Noi am lipsit la apelul pe care l-ati facut in weekend, dar intr-un fel am lipsit motivat pentru ca am fost bolnaviori.
Acum sintem bine si, ca sa nu fiti suparate pe noi, va aratam citeva pozici noi. Prima este cu dintucul, ca ramasesem datori si apoi va aratam ce am invatat noi de citeva zile sa facem pozici noi
O zi buna si deocamdata intru la recuperari cu cititul ca ati fost foarte vorbarete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Pentru Maya si Mara bafta la control,le doresc ca rezultatul analizelor sa fie super-ok.

Elisor,eu am senzatia ca tu te-ai speriat foarte tare de spusele doctoritzei si nu ai facut decat sa amplifici de fapt banuielile care te macinau de o buna perioada de timp. Nu ai inca un diagnostic cert ,asa ca nu trebuie sa disperi.Cei drept suntem mame si ne speriem de orice cand este vorba de copilul nostru.
Nu vreau sa te conving sa ne spui ce ti-a zis doctoritza aia dar noi poate banuim lucruri mai grave decat sunt de fapt in realitate si mai mult te sensibilizam.Din cate te-am cunoscut virtual esti o persoana tare si nu trebuie sa te lasi influentata de parerea unui singur doctor. Cate diagnostice nu sau dat total aiurea si s-a dovedit cantrariul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Imi cer scuze daca au fost mesaje pt mine si nu raspund acum. Nu pot tine acum pasul cu voi. Ema e inca cu muculeti, e f agitata pt cei 2 dinti de sus care stau sa iasa, iar eu nu mai apuc nici sa-i fac de mancare daca nu e cineva cu noi. Am apucat sa citesc despre baia copilului si am citit ce scria Elisor.

Elisor, nu stiu ce sa-ti spun acum, dar am sa ma rog pt tine ca sa va fie viata din nou linistita! Curaj si forta. Si nu te instraina...

Baia: Nici noi nu-i mai facem zilnic pt ca pur si simplu nu pot singura. E f.greu cu un bb ca Ema, singura. Asa ca ii facem o zi ba, una da, iar cand e Mihai acasa eu fac baie cu Ema in cada mare. Fac eu dus inainte, umplu apoi cada,iar Mihai mi-o aduce.Pana ne balacim, sotulpregateste prosoapele,cremele,laptele,etc.

Trezirea. De o sapt. se trezeste la 6-7 si gata,nu mai doarme. Pana acum bea laptele si mai dormea cu mine o ora.Gata! Se catara pe mine,ma trage de toate si mai nou se ridica pe perete. (Vezi mai jos)

Andreeaatan,voinic,Thomas al tau!!! Noi venim in vara acasa.Poate ne vedem..

Ridicarea la perete.(4poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna dimeneatza pe la pranz. Fetelor multam de incurajari si oferta, dar eu is berbeaca si bag fain frumos barbia in piept si cu capul inainte le rezolv eu pi tate...Ma mai ajuta maman cad vine de la birou, iar eu si cu bebe si cu munca. Eu am o mica firma de media si publicitate. Cat doarme bebe mai un banner, mai o sigla ca sa faca mami bani pt Butzache. Acum e mai nasol ca in perioada asta nu prea is comenzi, dar ne descurcam noi. Am tot cautat sa gasesc ceva de facut la domiciliu dar nu am gasit. Am niste promisiuni pt o campanie de PR, dar vad ca se cam lasa asteptati aia desi batusem palma cu ei...dar traim in Romanica asa ca neseriozitatea nu ma mai surprinde. Dar gata cu miorlaiala sa trecem la altceva.
Loreen era vorba de ulei de floarea soarelui crud, sa stea tot timpul acoperita zona afectata. Intr-o zi 2 iti trece sigur. Poti incerca si cu eli de catina sau crema de catina si galbenele daca iti e scarba de ulei.
Serbanica are si el muci verzi si grosi...nu tuse nu febra. Nu-i place faza cu pusul de ser, dar de scos cu aspiratorul nazal ma lasa. De altfel si eu am parte de aceeasi muci verzi pe care ii urasc ca o tinem laga ori ia el de la mine ori eu de la el da o tinem asa de 1 saptamana.
Noi la 10-11 mancam budinca ba de gris, ba de orez, branza de veci cu banana sau mar, mar cu biscuti si evident suculet Tedi dupa care suntem innebuniti mai ales daca e din ala cu zmeura. Eu nu-i dau nimic cu zahar si nici fructoza eu ii dau miere naturala si sa stiti ca desi aman a avut mai acum 1 luna gripa din aia gheboasa bebe nu a luat si el daca nu o pupiceste pe bua urla. Cand vine bua de la birou musai sa o pupacesca si sa o traga de freza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

tocmai ne-a intors de la dr. fata are de dimineatza febra pana in 38 si niste bube rosii pe mana. concluzia - bunele cica de la galbenusul de ou (alergie). ne chinuim cu gingia ca mai sparge un dinte. febra s-ar putea sa fie din mai multe cauze - dintii si/sau raceala. a racit din nou, stand in casa tuseste, rosu in gat si este otica, adica e umflata la urechi. avem de luat sumamed si picaturi pt urechi, debridat pt kk moale si calpol. vad ca la noi e la moda sa racim in fiecare luna si sa luam antibiotice. mor de ciuda. si cred ca si stiu de la ce e. la noi trece vantul pe sub usi / geamuri si alte cele si o trage curentul. mai ales ca ea refuza caciula in cap si este pe jos tot timpul. imi vine sa imi dau palme!

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am revenit.

Mara s-a trezit la 9:30 lucru ciudat.Ca ea la 8 era ceas chiar uneori si de la 7.Asa ca am si controlat-o daca mai si respira.Mama cu gargauni ce sunt.Cand vad cate progrese fac copii vostri imi vine sa plang si sa imi pun semne de intrebare daca nu e ceva in neregula cu Mara mea.Ea nici in 4 labe nu merge.Nici nu se ridica,de intors ce sa zic mi-a aratat odata ca poate si numai atat.Of iar ma apuc de plans.

Sa va zic ce am mai facut,ca sa treaca timpul dar parca sta in loc,am spalat un covor si cand sa-l ridic am cazut cu tot cu el deci spinarea mea a luat deja un masaj de gresie,a fost super,acuma numai am un singur loc unde ma doare si cred ca curand am sa fiu si un pic vanata.Asa imi trebuie daca nu ma mai astampar.

Ma duc sa imi continui treba ca poate imi mai vine mintea la cap,daca nu sigur sunt caz pierdut pentru societata.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Baby girl, sigur ca ne vedem.

Gusta - nu mai gandi asa. Ai grija cu cazaturiel astea, eu tin minte ca ai cazul pe scara cand erai graviduta odata... esti clienta veche.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Fetelor lasati-o mai moale ca o sa nenorociti server-ul bietilor oameni !!! Am renuntat deja la ideea de a mai citi din urma ca n-as mai pleca de la serviciu .

Sper ca toata lumea e bine sanatoasa . Din cate citesc - raceli peste raceli . Ne inscriem si noi cu o raceala tare urata cu febra 40 vreo 3 zile de am zis ca nu mai scapam , cu bai reci , impachetari . Noroc ca eram obisnuita de Alex . Acum totul e in regula cu exceptia nasului care ne da de furca .
Progrese nu avem - a trecut la stadiul de maimuta - adica stand in fund se lasa pe maini in fata si salta ca o capra . E grasa nevoie mare si inghite tot ce-i bagi sub nas . Inca n-am renuntat la Similac - 2 portii de 150 pe zi . Evit sa-i dau cereale si biscuiti ca atunci chiar n-o s-o misc decat cu macaraua .
E nebunie mare - in fiecare dimineata o transferam la bunica - ne-a rupt spatele si mainile .
I-am cumparat tarc in speranta ca incepe sa se miste - asteptam rezultate !
Sa nu ma intrebati cate kg are ca asa sunt tentata sa exagerez de as zice 20
Acum ne orientam la un carucior sport - care sa se inchida ca o umbrela - deocamdata n-am gasit nimic - aveti vreo idee ?
Si mai intreb o data - ce fel de iaurt folositi ?

ELISOOR - desi sunt un pic pe dinafara ti-as propune sa vii tu sa vezi pe fata mea ! Sus moralul !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput