Slabim mincind din 3 in 3 ore (4 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 10
simomic spune:
Buna dimineata fetelor abia de am ajuns acasa si m-am gandit sa va salut.
Karin sper sa ai parte de schi ca dupa cum spun cei de la meteo o sa se cam incalzeasca .
Teodora draga stiu despre ce fel de supe vorbesti,noi am avut o multime cu noi vara trecut in concediu,nu pot sa-ti spun nimic sigur dar nu cred sa te ingrase asa ceva.
Interesanta combinatie rozmarin si ceai verde cred ca e bun o sa-l incerc si eu.
Deocamdata va pup dulce, merg sa fac nani ca sunt rupta de somn.
SIMOMIC
allain spune:
Buna fetele!Am vazut ca vorbiti de tinctura de soc,fetelor nu luati daca conduceti masina,contine alcool!De fapt,am intrat sa va spun ca am facut-o lata saptamina aceasta si cred ca am sa ocup topul rusinica cu brio
Sa incerc de azi sa-mi revin:D - 1portocala;P- salata cu piept de gaina fiert; S-1 pahar de lapte cu cereale.Va pup si numai bine!![]()
Eftimie C. spune:
Neata, sunt la
alaturi de voi.
Mihaela, sorry.Am copiat ce ai scris tu, dar n-am apucat sa citesc.Cred ca voi apela la metoda de preparare acasa.
Karin, m-am obisnuit cu anumite alimente si cand vad ca dau si rezultate, le consum mai des.Merg pe meniuri din daneza, dar modificate.Oricum, luni cred ca voi inregistra o stationare.
Teo, supele instant contin multe E-uri si nu sunt adepta lor.Vezi cate calorii au trecute pe cutie si iti faci un calcul daca e bine sau nu sa le consumi.
Simomic, iti doresc somn dulcic
.
Nora, suntem alaturi de tine
.
Fetelor ieri la
mi-a luat mulajul pentru masea, dar miercuri bagam stiftul.Desi doctora e tanara si simpatica, eu tot ma tem de ea ca de
.
Meniu:
D: paine prajita-4p
P: branza cu smantana si mamaliguta -10p
C: cartofi fierti -2p + pipt de pui la gratar -5p
Total: 21p permise
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
allain spune:
Sorry,rectific meniul,azi e vineri si tin post,P -orez cu legume si salata;S -probabil ceva fructe.Acela era meniul pentru miine ,eu in general il fac pe toata saptamina.
mihaela amalia spune:
'Neata fetelor!!!
Buna atentionare Allain...uite ca nu ma gandisem la asta...sper cat am sa fac cura aia cu tinctura sa nu am de facut un drum mai lung, ca oricum astia din oras de la mine(ma refer la "curcani"
), ma cunosc pe mine si sotu' si nu ne opresc, e mai rau daca m-ar opri altii....Si daca stau bine si ma gandesc in 2 ani si jum de cand am carnet nu m-a oprit nimeni niciodata
...si sper sa nu se intample prea curand
Meniul meu de azi: iaurt, iaurt, iaurt ...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
allain spune:
Fetelor,cu tinctura,reclama este mama comertului!Sper ca la voi sa functioneze,la mine nu a functionat decit efectul euforic de la alcool.Numai bine!
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by allain
Fetelor,cu tinctura,reclama este mama comertului!Sper ca la voi sa functioneze,la mine nu a functionat decit efectul euforic de la alcool.Numai bine!
Allain la tinctura asta de usturoi nu am vazut nicaieri reclama...pur si simplu am vazut pe un site efectele pe care le-ar putea produce asupra organismului si modul de preparare.Nu am vazut ca vre-o firma sa ii faca reclama pentru a fi cumparat.Si multi care au tinut dieta daneza au recomandat ca la doua saptamani dupa terminarea regimului sa se tina cura asta cu tinctura...Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun
si bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
allain spune:
Scuzee,Mihaela,am crezut ca vorbesti de tinctura de soc!Am vazut pe o pagina anterioara ca principiul de preparare este asemanator cu cel al tincturii de soc.Atentie ,daca o luati pe nemincate,25 picaturi sunt 2,5ml banuiesc ca va trebui sa o diluati cu multa apa!Si inca ceva vroiam sa va intreb ,daca luati aceasta tinctura mai tineti si oarece regim alimentar sau mincati orice?
mihaela amalia spune:
Se mananca in continuare la fel ca si pana atunci...
Si cica picaturile astea se pot pune in lapte ca sa mai taie din miros...
si bb
Site Amalia
ioana2004 spune:
Buna ziua ...
vad ca merge tare cu acea tinctura....
Apucati-va fetelor...eu zic ca e destul de buna...fiindca am incercat si eu mai de mult ceva tot asemanator dar pentru a diminua pofta de mincare si eu o foloseam pentru a slabi...
Mihaela draga sa stii ca n-am reusit sa fac chestia aia cu urocultura...vrei sa mai multe informatii despre lucrul asta...?

IOANA 2006(1an si 2 luni)