Slabim mincind din 3 in 3 ore (4 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 11
allain spune:
Multam pentru informatie!Eu am tinut ceva asemanator,se minca inainte de mesele principale 1 usturoi,iti imaginezi ca dupa aceea mincam ca sparta pentru ca ma durea stomacul.Si lucru foarte curios de slabit nu am slabit ,dar nici nu m-am ingrasat,desi mincam de 10 ori mai mult ca acum.Iti doresc sa-ti reuseasca ,daca vrei sa incerci acea tinctura!Numai bine!
Eftimie C. spune:
Mihaela, daca ajungi prin vecini si ai probleme, iti dau voie
sa-l suni pe sotul meu sa te ajute.Are trecere la ...
"curcani".
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Mihaela, daca ajungi prin vecini si ai probleme, iti dau voiesa-l suni pe sotul meu sa te ajute.Are trecere la ...
"curcani".
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)

Super Carmen... 
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Eftimie C. spune:
Fetelor,
vad ca am sosit la timp sa salvez situatia si sa nu cadem pe pagina 2.Maine vine Nora si ne urecheste pe toate 
.
Hopa sus pe pagina
.
Colegul de birou mi-a oferit o fondanta mica-mica si nu a acceptat un refuz desi stie ca sunt cura de slabire.O am pe birou, o admir, ma intreb cat a trecut de cand n-am mai mancat si....ma intreb cat mai rezist
.
cred ca ma infrupt.Cate puncte o fi avand?
Carmen E. si
Eftimie C. spune:
OK, nu mai e nimeni prin zona.
Ne auzim luni la raport si sper sa ne dea vesti bune si Nora(nu ma refer la kg).
Week-end placut.
Carmen E. si
simomic spune:
Buna fetelor, am reusit sa dorm putin dar a trebuit sa ma trezesc sa fac papa asa ca am gacut un gratar de porc si cartofi la cuptor.
maine ziua de nastere a surorii mele, cea mare ,eu sunt mijlocia,asa ca m-am gandit sa-i fac o surpriza si sa-i pregatesc un tort de ananas.
Va inchipuiti ca maine o sa fie dezmat, nu ? Dar ca sa compensez o sa dansez ca o caprita toata seara.
Sunt sigura ca Nora O sa vina cu vesti bune.
Eu va
si va doresc o seara super, ma grabesc ca o astept pe sora cea mica cu bebe in vizita.
SIMOMIC
Moniland spune:
Simomic, dezmat-dezmat, dar cu masura
.
Mihaela, azi ai facut zi de iaurt? De care iaurt? Simplu sau cu musli?
Va doresc la toate un week-end placut. 
Monica
mihaela amalia spune:
Da Moni zi de iaurt am facut azi, numai ca e simplu...deja 
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Moniland spune:
Fetelor, la cat de active suntem, cand vine Nora primul lucru ce trebuie sa-l faca este sa deschida un nou capitol ![]()
Monica
teodora35 spune:
buna seara fetele.Asta seara am facut 10km cu bicicleta o 1/2 de ora am mers 10 km i am dat jos 200 calorii
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni