Slabim mincind din 3 in 3 ore (4 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 9
Eftimie C. spune:
WOW, Mihaela, azi esti o Enciclopedie.Multumim de ponturi.Tinctura se gaseste la Plafar?Sau la farmacii?Cam ce pret are?
Va salut din mers pentru ca
la dentist
.Azi imi baga un stift.Doare?Oricum ma tem de injectia pentru anestezie
.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
WOW, Mihaela, azi esti o Enciclopedie.Multumim de ponturi.Tinctura se gaseste la Plafar?Sau la farmacii?Cam ce pret are?
Va salut din mers pentru cala dentist
.
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Carmen mi se pare ca se gaseste si pe la farmacii...dar vezi ca am dat reteta (modul de preparare in casa, chiar de tine), e pe pagina care tocmai a trecut
Iti tin pumnii
pe cand te duci la dentist, ca si mie mi-e urat
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Va salut din mers pentru cala dentist
.
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Carmen mi se pare ca se gaseste si pe la farmacii...dar vezi ca am dat reteta (modul de preparare in casa, chiar de tine), e pe pagina care tocmai a trecut
Iti tin pumnii
pe cand te duci la dentist, ca si mie mi-e urat
si bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Moniland spune:
Simomic, te-am vazut. Ce ochi frumosi si interesanti ai...
Carmen stii si tu ce nu face omul sa fie frumos...![]()

Monica
simomic spune:
Buna fetelor
acum amajuns acasa dela mama care sta la aprox. 100 mde mine, m-am bucurat ca a ajuns si sora mea cea mica cu nepotica care e
si e o dulcica. Acum savurez putina apa cu lamaie ( apa e minerala ) sper ca e buna si asta.
Carmen iti doresc mult curaj, nu stiu daca e cineva caruia sa-i placa la dentist![]()
O sa-l trezesc pe Sori ca vreau sa
si am si ceva
apoi dupa ce pleaca el la 18 incerc sa mai dorm putin ca merg la noapte la lucru si trebuie sa ne impartim sectoarele ca vreau sa dau si cu aspiratorul.
Moni multumesc pentru compliment.
Ca de obicei va
si ne mai vedem noi.
SIMOMIC![]()
karin10 spune:
In sfirsit ajung si eu in fata calculatorului, multumesc mult pentru mesaje le-am citit si bagat la tartacuta, iar dupa ce imi adorm mindrucile pot sa citesc pe indelete.
Carmen mi se pare mie sau meniurile tale seamana mult de la o zi la alta?
Stau si ma gindesc ce soti buni avem daca sunt de acord sa faca si ei foame alaturi de noi sau sa manince "pasune" cum spunea una din fete.
Abia astept sa mai intru pe poze s-o vad si pe Simonic si lasa Adi ca recuperam noi
, eu de exemplu am avut deja doua chefuri si miine vrem sa urcam la o cabana sa schiem ca anul asta n-am vazut pirtia, dar acum suntem mari
avem deja sapte luni.
O sa-mi fie dor de voi pina luni dar sper sa mai apuc miine dimineata macar sa-mi beau cafeaua la servici cu voi.Sunt imprastiata dar ma grabesc ca se miriie piti.
varga
mihaela amalia spune:
Heiiiiiiiii ce-i cu linistea asta pe aici

Nu este acceptabil asa ceva.
Fetelorrrrrrrrr unde suntetiiiiiiii?????
si bb
Site Amalia
mihaela amalia spune:
Upssss, scuze nu te vazusem Karin![]()
Super daca va duceti la munte weekendul asta, mai ales ca ninge ca-n povesti.Distractie placuta!!!!!
si bb
Site Amalia
Moniland spune:
Karin, super misto ca faci o iesire la munte.
Eu tocmai m-am asezat in fata calculatorului, mi-am facut un ceai. A, apropos de ceai e rozmarin cu ceai verde de la Fares, bea cineva asa ceva? E super bun, si cald, dar si la vara cu gheata
. Ma gandesc ca poate mai ajuta .
Si de abia astept sa-mi vina sotul ratacit, de la ski din Austria. Dupa o saptamana imi este foarte dor de el si probabil in seara asta cad in butoi.
Monica
teodora35 spune:
neata fetele ca de obicei imi beau cafeaua si mai scriu si eu 2 -3 cuvinte aici ca sa tinem subiectul in top (sa nu ne certe nora cind se intoarce ca nu am avut grija de el
).Vroiam sa va intreb ceva aveti cumva idee daca supa instant ingrasa la noi in Bucuresti a aparut o supa de la rolton(de pui,ciuperci,si vita) are fidea si se pun cam 300g apa fiarta o lasi 5 minute si poti sa o maninci imi place tare mult gustul mai ales cea de puisi acum nu as vrea sa fac abuz si sa pun la loc ceea ce am dat jos.
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni