FIV 60
Raspunsuri - Pagina 10
kla78 spune:
offff...ce m-as face fara voi????va multumesc din suflet pt tot sprijinul vostru dar din pacate vestile sunt proaste......e extrauterina
maine dimineata merg la betaHCG apoi la 12:30 cand e gata analiza am programare iar la dr meu....in functie de valoare de la analiza maine imi va zice ce si cum va fii in continuare.......sunt la pamant cu nervii .....am ramas cu sufletul gol...banuiam eu n-are cum sa fie o sarcina pusa la locul ei dar na.....o mica speranta in suflet totusi mai aveam.....iar acum .....s-a spulberat .......simt ca se invart toate in jurul meu.....cel mai tare ma doare ca sunt singura....sotul vine acasa numai sambata.....ma enerveaza ca trec singura prin tot....
cam atat am avut de spus...am ramas si fara cuvinte si fara chef de viata...parca...
v-am pupat
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
Avalon spune:
Kla, nici nu stiu ce sa spun... asa un ghinion sa ai sarcina extrauterina dupa fiv... am ramas fara cuvinte... si abia acum s-au trezit si ei sa-ti faca betahcg, ce naiba asteptau, sa pocneasca trompa si sa faci hemoragie interna??? Uf! Mare ghinion ai avut, fetito... Iti doresc din tot sufletul sa se termine cu bine totul, sa fii teafara si sa ai putere s-o iei de la capat!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Avalon spune:
Crinuta, mersi mult, esti o scumpa, ca de obicei! Am facut-o deja pe a 3-a (inseminare) si saptamana viitoare voi avea rezultatul... ma gandeam sa fac vreo 7-8... tu cate ai facut inainte de fiv? Fiv-ul la voi a fost cu ICSI, sau n-a fost nevoie?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
denisa73 spune:
KLA, iubita,sanatate multa.Offfffffff
Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73
crinuta71 spune:
Kla nu am cuvinte, imi pare rau....
Avalon eu am facut 5 IUI inainte cu vreun an de FIV. Apoi am facut o pauza, a trebuit sa-mi revin psihic. Noi am facut FIV simplu, nu a fost nevoie de ICSI. La voi crezi ca e nevoie de ICSI?Deci tu esti la a treia IUI? Iti tin pumnii pe saptamana viitoare sa ai rezultatul pozitiv si sa nu mai ai nevoie de FIV (si sa nici nu te mai gandesti la FIV, sa speri ca vei reusi).
Liana, Luli, Andicu, Pis
Tabitha unde esti?
la toate fetele
poze
Monica-Elena spune:
Kla imi pare tare rau, dar important este ca odata s-a prins deci exista sanse.
Miru pai ai cam facut rau facand baie. Poti folosi servetelele umede ptr igiena intima sau in cel mai rau caz puteai face un dus ffff scurt 3 min max dupa cateva zile. Acum depinde de ce vrea Dumnezeu.
Nici la WC dupa Et nu trebuie sa mergeti eu am mai fost la wc de abia a doua zi dimineata.Cand vrei ceva si ti cu dintii sa se implineasca treci peste toate obstacolele.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Monica-Elena spune:
Pis cat despre pumnul d emedicamente pe care il iei stai linistita ca fiecare este dat cu un scop f bine determinat. Antibioticul te fereste de infectii, prednisonul face organismul sa nu considere embrionii corpuri straine si sa ii elimine iar restul hranesc embrionii. Si daca se prinde sa vezi atunci carca de medicamente pe care o sa o iei. Pana la 6 luni am bagat 9 utrogestan pe zi,am luat materna de la 3 saptamani pana la 9 luni, ginipral nospa si scobutil ptr contractii tot pana la 9 luni si thrombo-ass tot pana la 9 luni ptr sindromul antifosfolipidic. Si uite rezultatul globuletul meu de aur care azi s-a ridicat singur in picioare la 7 luni jumate in tarc.
cristinici spune:
Pis buna recolta (ovocite) sa peram ca si embrionii din burtica sa fie la fel de "roditori". Noi tinem pumnii si .
Kla imi pare rau , dar sper sa se rezolve fara operatie, doar cu medicamente.
Luci miru ai grija de tine.
Monica , vad ca Mihnea e un curajos a luat-o din timp cu mersul. Ce mai un ambitios
Lachi ai venit din excursie?
crinutza activa ca de obicei ma bucur ca de gandesti deja serios la un nou FIV.
Gina Saftoiu cand vrei sa faci FIV?
va pup pe toate cristinici
Moniland spune:
Kla, nu vreau sa cred ca-i adevarat . Dar cum zice Monica, e totusi un semn faptul ca s-a prins. Fii tare.
Monica, ai trecut si tu prin multe, dar cu siguranta merita, nu-i asa? Mai ales ca imediat voinicul tau o ia la fuga .
Monica
Monica-Elena spune:
Cristinici plecam si dupa fete in curand.
Monica a meritat din plin fiecare sacrificiu si daca ar fi sa o iau de la capat tot asa as face.