FIV 60
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adela achim spune:
Kla,imi pare tare rau pentru vestea asta ...Poate asa a fost sa fie,nu stiu Dumnezeu stie mai bine de ce...Trebuie sa mergi inaite,si sa speri ca intr-o zi iti vei tine in brate
mult dorit..Doamne ajuta!!!!Te
Pis si Luci miru tinem pumnii....
Va pe toate
ADELA
iliuta spune:
Kla, nu cred ca are rost sa-ti mai zic nimic. Ca sa stiu cum te simti ar trebui sa trec si eu prin ce treci tu...........
Nu uita ca tu pt. mine esti o luptatoare, si cred din tot sufletul ca intr-o zi vei reusi.Sunt alaturi de tine.
Mihaela
Dasha spune:
Klaimi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin toate astea.Sa stii ca si eu sunt alaturi de tine
si ma rog
sa te intareasca Dumnezeu samergi inainte.Hai,iubita ,capul sus si nu te da batuta
.
Never say never!
saftoiu_gina spune:
KLA imi pare nespus de rau.Stiu prin ce treci,aceasta experienta am avut-o si eu anul trecut ,ai grija ,ca daca dr-ii s-au miscat asa greu in ati da verdictul sa nu se miste greu si pina rezolva situatia.Poate se rezolva cu medicamente sau laparoscopic.KLA vezi sa nu te mai plimbe pe drumuri,trebuie rezolvata repede si FII TARE.Cind o sa mergi acolo sa stii ca n-o sa fii singura ,noi toate de aici o sa ne gindim la tine si o sa fim aproape de tine.
CRISTINICI eu incep FIV-ul luna aceasta pe 28 .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
Kla,
Stiu prin ce treci, eu am avut trei astfel de experientze neplacute.
Sunt asa de dezamagita pentru ce ti s-a intamplat si pentru felul in care au gestionat medicii aia situatia.... Chiar indignata, pot sa zic.
Si cand ma gandesc ca acum doua-trei sapt(in 24 ian la FIV 56)cand povesteam ce mi s-a intamplat, mi se parea atat de delicat sa o fac de teama sa nu crezi ca sunt "cobe"!?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67098&whichpage=5
Dupa mine, si nu e prima data cand o spun, de atunci trebuia facuta dozarea betahcg si pana acum cu metotrexat erai bine merci.
Sper sa nu fie nici acum tarziu (mai ales ca nu ai dureri) si sa reusesti sa-ti tratezi conservator trompa.
Iti tin pumnii si imi pare sincer rau. Vreau sa stii ca eu dupa a treia exp ca a ta, m-am ridicat si am mers mai departe. Important este sa crezi in tine si in dorinta voastra de a avea un bebic sanatos!
................................................
Nimic nu-i intamplator!
kla78 spune:
ALINUK nu esto "cobe"..din potriva iti multumesc ca ai povestit experienta ta cu extrauterinele.....iti doresc o sarcina usoara ,fara probleme si un bebe sau doi sanatosi,frumosi si mancacios/i
va multumesc la toate din suflet...chiar nu stiu ce as fi facut fara voi....ma simt trista tare dar cand va citesc si vad cata sustinere am din partea voastra ma mai linistesc ....in toti anii astia de tratamente sincer va spun ca n-am simtit golul din suflet care-l am acum....si nu stiu de ce...?...de fiecare data cand vedeam ca nu resusec parca aveam o dorinta tot mai mare in mine de a merge mai departe...dar acum e altfel...poate testele astea ale mele pozitive...ma uit mereu la ele...si am 9 care sunt cu 2 liniute....sau poate ma doare ca stiti si voi cum e sa faci atatea injectii apoi punctia(care m-a durut de am crezut ca mor)...apoi asteptarea...au fost prea multe ....si acum sa dau gres?!am facut totul pt o extrauterina?...daca stiam nu faceam ....acum a inceput sa ma si doara in patea stanga......am fost la analiza iar acum la 12:30 merg la dr meu sa vedem rezultatul...eu sper sa nu ajung la operatie...am deja 2 clasice cu niste cicatrici fff urate si chiar ma gandeam sa merg sa-mi fac o estetica ca nu-mi plac...si uite acum .....
ILIUTA,LULI,MONICA,DASHA,DODO,LIANA,ADELA,MONILAND,CRISTINICI,CRINUTA,DENISA,AVALON VA PUP SI VA MULTUMESC INCA O DATA!(sper ca n-am uitat pe nimeni)
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
medamaya1 spune:
Kla, nici nu stiu ce sa-ti spun, imi pare tare rau ca tii sa intimplat asa ceva,dar trebuie sa fii tare si sa mergi inainte. Ai grija de tinepe toata lumea MEDA
Dasha spune:
'Neatza fetelor,
Ce faceti? Ce noutati mai aveti? Eu sunt tristutzaca m-am saturat de medicii astia...
.La inceput imi daduse impresia de un doctor OK dar acum a vazut rezultatele si mi-a dat trimitere la alt medic
si tot asa...ma paseaza de la unul la altul ca pe o minge. Uffa ...m-am saturat
.Oricum a spus ca sfatul sau este sa merg in Ro sau Spania pentru FIV.Spunea ca spaniolii au rezultatele cele mai bune dar ca si romanii sunt binepregatiti.Am inteles ca in Italia refuza sa faca FIV la persoane cu FSH mare pentru ca sunt sanse mici de reusita(fara donatie care la ei este interzisa) si se gandesc la reputatia centrului.Asa ca ...
este mult mai simplu pentru ei sa spuna ca nu se poate face nimic si sa te trimita in alta parte.Si timpul trece....
Klamulta bafta azi!
Iliuta tu ce mai faci? Esti bine?Nu ammai vorbit de mult ca nu prea am mai stat pe net.Nu aveam dispozitia necesara.Dupa ziua de marti mi-a pierit cheful de toate.....
Gina mult succes si tie.
Liana tu cum o mai duci?
Va pup pe toate si va urez o zi buna.
Never say never!