FIV 60

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Kla,
iubita ce faci? Azi e ziua de control? Da-ne o veste buna...plsssss
Si daca te vor belmeji din nou pseudodoctoreii aia, vor muri de mana mea, auzi??? in cazul asta in care astia vor da ortu popii' iti ordon sa te duci la un cab privat unde sa faci un echo bun si sa-ti monitorizeze betahcg ul - indiferent de costuri!!!

iti tin pumnii fata draga, sa fii bine!

................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci_miru spune:

Buna fetele! Va rog sa ma linistiti pt ca eu nu mai pot sa fiu linistita acum. Tocmai am vorbit cu una dintra fetele cu care am facut Fiv-ul si mi-a spus ca nu trebuia sa fac baie...Cum sa stau sa nu fac baie.. Deci prostia mea cea mare este ca am facut baie in cada cu apa nu prea fierbinte dar..totusi cada..Am gresit? Am facut ceva ireparabil? Medicul nu mi-a spus nimic in acest sens.

Va pupic, Miru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

klaaaaaaaaaaaaaaa venisiii?????????? hai ..ca io te astept...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kla vrem vesti bune. Vino cu ele.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Pis felicitari
Kla ma rog sa fie totul bine si te astept cu vesti bune.
Iliuta si Liana

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis ai 4 embrioni? E super! Plus cei congelati. Dar aceia vor fi pentru bebe numarul doi sau trei, depinde cati se vor prinde acum (poate se prind acum chiar )....Iti tin pumnii sa fie bine si sa reusesti! Sunt sigura ca vei reusi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

quote:
Originally posted by Avalon

Crinuta, multumesc de intrebare, am hotarat ca voi incepe tratamentul pt fiv in septembrie (incepeam mai devreme, dar in august la giulesti toata echipa e in concediu)... Ca si la voi este vorba de infertilitate inexplicabila, adica la mine totul este bine, sotul are o usoara oligospermie si ne-am gandit sa epuizam mai intai un numar de inseminari (ca sa fim impacati ca am facut tot ce se putea face) si apoi sa trecem la 'categoria grea'. Intr-un acces de disperare la un moment dat ma gandeam sa-l fac in primavara, dar apoi m-am calmat si m-am inarmat cu rabdare... si apoi nu vreau sa fac totul in pripa...

Da, Avalon mai bine sa incercati inainte de FIV si niste IUI. Si eu am facut cateva IUI si abia dupa aceea am trecut la FIV. Poate ca nu vei mai avea nevoie de FIV, cine stie. Cand incepi IUI?
Kla iti doresc succes azi si sa vii cu vesti bune!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Klaaaa nu te vaz... ai venit de la dr. ? cum e?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

luci miro io zic ca daca apa nu a fost fierbinte..nu'i bai..tin pumnii..

Klaaaaaaaaa ma dor genunchiii ma mai lasi mult asa???
Pis
crinutzooo si pe tine fatooo te
Avaloaneeee tie nici nu trebe sa'ti mai spun ca doar stiii de ce apar io...sau nu??
luli sunt aci tot cu 'cioace"

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

da... Liana dar tot nu ne-ai povestit cum a fost la bal...

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput