cat de "open" poate fi o relatie???

cat de "open" poate fi o relatie??? | Autor: Misi

Link direct la acest mesaj

Buna, fetele am si eu nevoie de parerile voastre...

Am o prietena care m-a sunat sa ma intrebe eu ce parere am de urmatoarea situatie:

Ea este de 8 ani cu actualul ei sot si sunt casatoriti cam de 1 an.
Intr-o seara au avut musafiri un cuplu,un el si o ea (prieteni de-ai lor) si dimineata sotul ii spune prietenei mele:
-aseara ma gandeam ca as vrea sa i-o trag si eu odata tipei care a fost la noi ...nu stiu de ce ca nu este nici frumoasa ,dar asa simt eu ...as vrea sa o am...
Prietena mea a ramas fara cuvinte..m-a sunat si mi-a zis...

Voi de ce credeti ca ar zice asta un barbat ...sotiei lui ???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Eu cred ca un lucru e cert: ganduri din astea zburda inevitabil prin mintea oricarui barbat, insurat sau nu.
Nu inseamna neaparat ca o sa treaca si la fapte. Dar omul asta a simtit.
Insa, a impartasi partenerei aceste ganduri ar trebui sa tina de tipul relatiei.
Daca e o relatie cat de cat "open", destainuirea poate fi un semn de incredere.
Daca nu, atunci e un semn cert de lipsa de respect si de consideratie fata de sotie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

daca il cunoaste de 8 ani si totusi... aluat-o prin surprindere optiunea lui...ma indoiesc ca il cunoaste cu adevarat...sorry, daca povestea este asa cum ai descris-o, spune-i prietenei tale ca are probleme mari de tot. Vestea buna e ca se poate obisnui cu ideea!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

mie mi se pare ca lucrurile asdtea nu trebuie spuse oricat de "open" e o relatie.
Ca d-aia imi e sotz, nu amic.

Astea se discuta intre prieteni, daca nu mai poti si trebuie sa spui cuiva, in nici un caz cu barbatu' sau nevasta.

Eu i-as fi raspuns ceva la modul... "Da? Si eu m-am gindit sa i-o trag LUI. Ce zici, ii sunam sa le propunem?"

Sa vad cit de "open" poate fi.... unde se opreste jocu'.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

asa cum spunea si "kuki" este clar ca prin mintea oricarui barbat trec ganduri deastea "perverse" insa dupa mine este inadmisibil ca sa-ti "expui" problema in fatza sotiei.Asta-i lipsa de respect si de bun simt indiferent cat de open e relatia.Cel putin asa cred.Poate sunt eu mai inapoiata si gresesc.poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia76 spune:

A spus omul ce a gandit. Cand un barbat se uita la o femeie mai insinuos e clar ca asta e mesajul. Dar ce e nefiresc este ca o si vrea cum s-a exprimat el si ii mai spune si nevestei. Pai asta nu e o relatie open ci una in pragul falimentului sentimental. Cand iubesti cu adevarat vrei sa ai persoana iubita doar pentru tine in niciun caz nu-ti vin idei de relatii extraconjugale oricat de deschisi ar fi unul cu altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu cred ca faceam o crica. orice ati zice, eu cred ca mai bine nu stiu , cu toate ca sunt sigura ca si al meu are de astea.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Wow. Open, open..dar lucrurile acestea nu se spun. Acum...omul o fi simtit lucrul acela, dar totusi femeia de langa el ii este SOTIE, si nu o prietena careia i se confeseaza. Cred ca prietena ta are niste problema in casnicie...de care probabil nu stia.
Ca sa-ti raspund la intrebare punctual: un barbat care nu-si priveste sotia ca pe o femeie ci ca pe o "camarada de aventuri" ar putea spune asta. Intr-o relatie e absolut necesar sa existe comunicare...pt orice prostioara...DAR sunt lucruri pe care pur si simplu nu le spui. Macar din respect, daca iubirea a disparut din ecuatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

SunSmile Posted - 12/02/2006 : 09:06:57
"Wow. Open, open..dar lucrurile acestea nu se spun. Acum...omul o fi simtit lucrul acela, dar totusi femeia de langa el ii este SOTIE, si nu o prietena careia i se confeseaza. Cred ca prietena ta are niste problema in casnicie...de care probabil nu stia.Ca sa-ti raspund la intrebare punctual: un barbat care nu-si priveste sotia ca pe o femeie ci ca pe o "camarada de aventuri" ar putea spune asta. Intr-o relatie e absolut necesar sa existe comunicare...pt orice prostioara...DAR sunt lucruri pe care pur si simplu nu le spui. Macar din respect, daca iubirea a disparut din ecuatie!"

DE ACORD CU TINE!!!!! oricat de "prieteni" ar fi asa o chestie se pastreaza in minte, doar pt tine (eventual poate sa-i povesteasca unui prieten, dar nu SOTIEI!!!!!) . oare cum s-ar fi simtit el, dc ea i-ar fi zis "A venit un tip nou la servici, este asa de bun, ca mi-as trage-o cu el!!!!!!""
sunt sigura ca nu ar mai fi atunci asa de OPEN, eventual ar face si un scandal.......

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

io cred ca tipul vroia doar sa testeze reactiile nevestei...in rest, o relatie este atat de open pe cat de open sunt partenerii, adica imping limitele atat de departe pe cat ii tine pe amandoi...and limita e depasita, ori divorteaza ori...se chinuie unul pe altul...

Elise are dreptate, in general nu e corect sa fii atat de mojic incat sa spui asa, pe sleau "ce i-as fi tras-o aleia"...poate si in mintea ei, ca si intr-a mea, recunosc, mai zburda ganduri "eroice" cu unu si cu altu, dar sa spui chestia asta e o prostie, risti sa jignesti gratuit partenerul.

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

daca il cunoaste de 8 ani si totusi... aluat-o prin surprindere optiunea lui...ma indoiesc ca il cunoaste cu adevarat...sorry, daca povestea este asa cum ai descris-o, spune-i prietenei tale ca are probleme mari de tot. Vestea buna e ca se poate obisnui cu ideea!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mi-e teama ca ai mare dreptate!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput