Mamici de martie_aprilie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AlinaAlex, deci ai creat albumul si acuma vrei sa pui pozele (adica deocamdata nu ai nici o poza in album?)
Le ai pe calculator?

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Hi again!

Ana Maria e o dulce! Multa sanatate si ei si lu` mami. Patutul arata super...cred ca sunteti in al 9 lea cer!

Pupici

Mihaela

Mergi la inceput

Tcelen, superbe poze, Anamaria e o frumoasa, ce parutz frumos are, zici ca are suvitze!! Chiar si in poza in care le plinge e o scumpa (ce bine le zice… ) felicitari pt scumpica!!!

Fetelor, va dati seama ca Dea, tcelen si Nicolle isi tin deja odoarele in brate??? Fericitele!! Basca pot sa si doarma pe burta, daca vor! Eeee?

alina alex, ai instalat "easy upload tool" pt poze?

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

SERJ felicitari, refacere rapida, sa-ti traiasca fetita, AMBRA, si sa va aduca numai bucurii Loriana, sa ai nastere usoara!Ceela, Ema si MP voi unde ati facut analiza pentru streptococul B la care v-a trimis dr T? Ati facut-o atat in sapt. 28 cat si in 36? Din ce se face analiza asta: secretii vaginale sau probe de col?Am fost vineri la el, dar fara lista si cu neuronul blocat, am uitat sa-l intreb.Dar celelalte analize:sange si urina tot in sapt. 28 si in 36? la eco la Iosup v-a mai trimis?Saptamana trecuta, luni,am fost la analize : sange, urina si secretii vaginale pt. streptococul B. Miercuri m-au sunat sa-mi spuna ca proba pentru streptococ nu e buna: ori m-am spalat eu intravaginal cu o seara inainte, ori am avut prea putina secretie. M-au programat pentru a doua zi. Imi venea sa le strang de gat: dupa ce ca fac aproape o ora pana la laborator, dupa ce ca abia m-am suit pe masa si m-a usturat operatiunea 30 de minute de la incheierea ei, sa fie nevoie s-o mai fac odata... Asta in conditiile in care nici nu ma spalasem si nici de materie prima pentru analiza nu duc lipsa. M-am prezentat a doua zi la lab. Ma ia in primire receptionera, se duce sa vorbesca in camera asistentelor care se ocupa de recoltare, iese sa ma intrebe in ce luna sunt si reapare ca o floare dupa 5 minute de discutii: ne pare rau, nu vi se poate lua proba astazi pentru ca aveti sarcina mare, trebuie sa fiti deschisa cu valvele ca sa vi se ia probe de col pe un bat si datorita riscurilor, aceasta operatiune trebuie sa fie facuta numai de medicul ginecolog. Cum ginecolog avem abia luni, va asteptam atunci.Fetelor, nu stiu cum de am ramas calma si am intrebat-o civilizat de ce nu mi-a spus asta cu o zi in urma. Cum am avut sangerari in sarcina si nu am curaj sa las pe oricne sa umble la colul meu, mai ales ca T imi spusese de secretii vaginale si nu de probe de col , le-am cerut banii inapoi.Vineri am ajuns la dr.T la consult si eco. Bebe este deja cu capul in jos -ma gandeam la nshiro care tot incearca sa-si convinga puiul sa se intoarca- iar la mine unde nu e nevoie sa ia pozitia eject ca tot cezariana fac, e baiat cuminte! Varsta ecografica este acum la fel cu varsta stiuta de mine a sarcinii: mai putin cu o saptamana decat cea data de UM (eu am avut intotdeauna cicluri mai lungi de 33 de zile). Asa ca, rog pe Tina sa schimbe DPN in 21 aprilie. Am si noi date: la 30s avea 1444 g, poate or sa apara la lista cu bebei.Dr. T nu a vrut sa-mi spuna ce fel de anestezie face fricoaselor, desi l-am intrebat de 2 ori. Am ajuns intr-o etapa in care nu stiu daca-mi doresc o anestezie generala sau una rahi cu epidurala.DianaD 31+ sau 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CATRINEL, am creat mai multe albume, am pus pozele in ele, le-am bagat la "public" , deci e totul gata, atata ca nu stiu cum sa fac sa le vedeti si voi. De ex., cum scrieti voi la sfarsit poze subliniat si intru acolo. Intelegi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Dianad, eu am facut analizele de secretii si strept. B la medicover.(670 000 lei).Si la 28 si la 36 sapt. La Iosup am fost la 14 si 20 sapt. , doar daca erau ceva pb., ma mai trimitea T.
Saptamana viitoare mergem sa vorbim despre nastere.
Azi m-am cantarit si am implinit fix +10 kg.
ceela, 37+

poze 36
BB

Mergi la inceput

alina alex, aaa, inteleg acuma.

cind esti in albumul de poze (ala general, mai bine) sa copiezi link.ul si sa ti-l pui in semnatura. Linkul trebe sa arate cam asa:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/timiscross/my_photos
te pup

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ceela, multumesc pentru raspuns. La care sediu ai fost si cine ti-a luat probele: un doc sau o asistenta si ce fel de probe au fost? In cate zile au fost gata rezultatele?Cum vei naste? Am retinut eu bine ca si pe tine te paste o cezariana? La T pe 22 te duci, nu? Tu ai luat putin: 10 kg, eu deja ma laud cu 17.DianaD 31+ sau 30+

Mergi la inceput

http://photos.yahoo.com/ph/alinaschmidt_74/myphotos.
no?

Mergi la inceput

ce n-am facut bine iara?

Mergi la inceput