Mamici de martie_aprilie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tcelen draga, a trebuit sa mai treci si prin asta, ei, acum sper ca ai incheiat ciclul emotiilor!

Catrinel, zici ca de unde atata pesimist la sot, pai trebuie sa contrabalanseze cu optimismul meu nebun, nu? oricum nu se prinde de mine.

Loriana, deja mamica pe vineri? Du-te linistita si sa vii cu o bebelina sanatoasa si o poveste frumoasa despre marea intalnire.

Alinalex, coastele ma dor si pe mine, si nu dorm decat f greu si in reprize, dar ce sa facem de dragul mogaldetzelor...
Ai pus punct la sfarsit si nu merge, incearca asa:
http://photos.yahoo.com/ph/alinaschmidt_74/myphotos
la care tb sa adaugi inainte [url=
] poze [/url] dupa
dar pui ghilimele intre = si http si la sfirsit, intre myphotos si ]
si iese asa:
poze

32+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

uite asa merge:
http://photos.yahoo.com/ph/alinaschmidt_74/my_photos
in loc la ce link aveai tu

32+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Alina asta este link-ul corect de la pozele tale. Recunosc si eu am avut ceva probleme pana m-am prins cum sa fac. Eu copiam adresa de la alte fete si in loc de id-ul lor il treceam pe al meu. Asa am reusit!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinaschmidt_74/my_photos

O sa ma uit imediat pe poze!

Fetele am vorbit cu farmacistul despre crema antihemoroizi. Mi-a spus ca nu e indicata in perioada sarcinii si nici in perioada alaptarii deoarece contine o substanta (predinson) ce creaza malformatii ale oaselor. Pentru aceste perioade mi-a recomandat Hemostop - a zis ca e ceva naturist. Oricum eu o sa va dau reteta imediat ce o obtin, dar sa o folositi numai dupa nastere si incazul in care nu alaptati.

Pispi o sa ajungem si noi la vara la munte. As vrea tare mult sa merg la Plaiu Foii in Piatra Craiului...e o cabanuta faina acolo. Voi unde ati fost?

Catrinel la mine are efect sarea de baie marina...ma si relaxeaza ca are miros de trandafiri si scap si de umflaturi...numai apa sa nu fie prea fierbinte daca faceti baie...sa nu afecteze burtikul

Ciuf am citit despre Henna-esecul tau...bine ca n-am apucat sa ma prostesc si eu...am mai luat eu un sampon colorant de la Yves Rocher si i l-am pasat imediat mamei mele care se mira ca i se decoloreaza asa rau parul :) Abia saptamana trecuta s-a lamurit misterul!

Pup burticile si toti bebicii si bebitele,
33w 1d

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Ama,Pispirica,

Mihaser,.Sa iti dea si tie Dumnezeu un bebe frumos si sanatos si istet! Si da,ai dreptate,e tare cuminte Vladut.Sunt o norocoasa.

Dianad,eu ma chinui de vreo luna sa ajung sa imi fac analiza aia pentru streptococ...Abia abia mi-am facut analizele de sange si urina.Si vreau sa mai merg o data la Iosup pentru o eco amanuntita ca mi-e cam frica;am burtica micuta si vreau sa fiu sigura ca e totul bine. Ma mai gandesc daca ma duc sa fac streptococul ala...Nu am nici un chef,dar...Eu voi face cezariana si anestezia va fi generala.Sunt prea fricoasa ca sa accept altceva.Bafta tuturor fricoaselor! Sa trecem cu bine peste marele HOP si bebelusii sa fie sanatosi!

Pupici!

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Dianad, am fost la medicover plevnei.Mi-a luat o asistenta, cu un betigas mai lung asa, parca. Rezultatul in 7 zile.Am fost dimineata, fara programare. in 10 min eram deja plecata de acolo.
La 28 de sapt era alta asistenta care s-a ajutat de niste fiare (linguri) ca sa poata sa ia mai bine. Nu am avut durere sau sangerare sau ceva .
Pentru nastere sa vedem ce zice dr. de ochi , ca deja mi-au crescut dioptriile, de nu mai vad cu lentilele scrisu la tv.
Treaba este ca de vreo sapt nu mai ma doare deloc intre picioare, nici macar cand ma intorc de pe dreapta pe stanga. Oare inseamna ca ligamentele nu se mai dilata?
ceela , 37+

poze 36
BB

Mergi la inceput

Alina, ai reusit?

Mihaser, vad ca si tu ai fost pe faza

Ama_kaly, tot am vrut sa-ti zic ca nu gasesc caciulite de-alea cum ai luat tu la bb, simple, fara bordura care se rasuceste, si cu snur. Mi se par mult mai comode pt bb.

32+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru felicitarile pentru fratele meu!
Sunt tare mandra de el mai ales ca eu l-am crescut.

O seara buna tuturor!

34+

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

YUPIIIIIIIIII!!!!!!!
KIM, merci. Din cauza punctului de la sfarsit nu mergea!
MIHASER merci!
E clar, ultimul neuron a predat! Fie iertat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinaschmidt_74/my photos

Mergi la inceput

Alina,super pozutele! Le-am admirat si eu.

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

SERJ,FELICITARI PENTRU NASTEREA fetitei AMBRA!!!Va doresc multa sanatate la amindoua!!

Tina,ce camera super ai aranjat pt bb!!
Eu a trebuit sa-mi schimb planurile cu 180 de grade si sa-i pun patutul in dormitorul nostru fiindca voi avea cezariana si probabil nu ma voi putea ridica cu usurinta in primele saptamini din 2 in 2 ore sa-l alaptez in camera lui...

Nshiro,sa stii ca eu incepusem sa ma agit in ultimul moment cind dupa examenul ecografic de la 37 de sapt bb era tot in pozitie pelviana si doctorita nu mi-a oferit sansa unei nasteri normale desi bb este micut,intr-o pelviana favorabila,eu am bazinul larg si am nascut vaginal 1 bb mai mare decit va fi asta!!

Daca nu se intoarce pina in sapt a-36-a si ti-ai dori INTR-ADEVAR o nastere naturala as zice sa mai discuti si cu alti doctori CU EXPERIENTA,sa-ti masoare bazinul,sa evalueze pozitia lui bb si a placentei,cantitatea lichidului amniotic si circumferinta capului lui bb si...chiar sa incerce o versiune externa.NU stiu cum se procedeaza in Japonia dar poate nu strica sa-i intrebi daca acolo exista asemenea altervative,sa ceri statisticile spitalului respectiv la nasterile pelviene,si sa le explici cum vezi tu ca straina situatia...

Si inca ceva,Rocsana:mie mi s-a spus ca e o MARE diferenta in a naste prin cezariana sau vaginal in saptamia a-38-a!Uneori bb poate face Respiratory distress syndrom daca e nascut FARA MOTIVE BINE INTEMEIATE prin cezariana inainte de sapt a 39-a!Poate ca vorbesti tu acolo cu doctorii aia japonezi si ii intrebi ?

Eu de-abia azi am primit statisticile spitalului in care voi naste si se pare ca nu au experienta suficienta in nasterile pelviene vaginale,altfel as fi incercat sa nasc natural din toate motivele mai sus enumerate...

Loriana,nastere usoara!
Ceela,poate vom naste in zile apropiate?

Tcelen,si eu am avut mastita la al doilea copil si am facut febra de 39 si ceva de grade!Sa nu-ti vina sa crezi,dar...in ciuda antibioticului m-au sfatuit SA ALAPTEZ si bb nu a avut nimic!!Aici astia spun ca este RECOMANDABIL sa alaptezi!M-a durut asa de tare ca-mi dadeau lacrimile automat,nu ma puteam intoarce in pat in nici o pozitie,la fiecare miscare muream de durere!Insanatosire rapida!!

De-abia astazi am primit programarea pt.cezariana pe 20 februarie si m-am simtit parca mi-ar fi picat cerul pe mine fiindca sunt obligata sa fac operatia numai din lipsa de experienta suficienta a cadrelor medicale la nasterile pelviene!

Mi-as fi dorit asa de mult sa nasc de martisor,dar...nu a fost sa fie!

Desi mai am o saptamina,sa stiti ca de-abia azi mi-am facut bagajul de spital!Sunt nebuna,nu-i asa?

Numai bine si multa sanatate tuturor
Mariana-->1976
Monica-->1998
Matei-->2001
bb-->20.02.2006

Mergi la inceput