Mamici de martie_aprilie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
ama_kaly spune:
Tina da,acum nu ma mai pot plange ca nu am burtica..am pus si doua poze la albumul comun!
nshiro o sa scot cercelul cat de curand ca oricum si pe dr o deranjeaza cand imi face eco,iar buricul prevad ca o sa iasa cat de curand!
MP bine ai revenit!!Ne bucuram ca esti mai bine si asteptam sa scrii mai des!
io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
mihaser spune:
Salutare burticilor!
Ametita putin am intrat si eu sa mai spionez burticile. Dulciurile astea mi-au taiat toata pofta de mancare. Sunt asa suparata ca nu pot sa renunt la ele. Tati a vrut aseara salata de fructe, imediat dupa ce venisem de la inghetata. Imi venea sa-l omor! Dar i-am facut pentru ca saptamana asta e ziua lui si nu pot sa-i refuz nimic.
Laura Ioana, Anairda, Pispirica am incercat ieri toata ziua sa dau de farmacistul care mi-a preparat crema, dar avea telefonul inchis. Eu pot sa iau reteta de la altcineva, dar vreau sa vorbesc in primul rand cu farmacistul sa ma asigur ca se poate folosi in perioada sarcinii sau alaptarii. Anairda mama ta vine pe 25 la tine? Eu o sa-l sun si astazi si sper ca cel tarziu maine sa va dau reteta.
Pispirica te invidiez! Ai facut foarte bine ca ai fost la munte...E ziua si a sotului meu si l-am auzit spunand ca tare mult si-ar fi dorit o iesire (la munte of course!). Din pacate el e foarte prins cu treburi, eu la fel asa ca o sa amanam un pic iesirea.
Lumysti mie mi-a spus cineva ca e obligatoriu sa-ti iei concediul de odihna ptr tot anul inainte sa nasti...insa mie mi se pare aberant...daca nasti in 4 Ian de exemplu? Atunci cum iti mai iei concediu?! Eu nu mi-am luat concediu de odihna, mi-am luat direct prenatal.
Maria nastere usoara si felicitari ptr bebelina ta!
Noe cam sadica treaba cu pisoiul, insa si-a cam meritat soarta...Cat despre teatru...fii pe pace ca eu vreau sa merg la concertul cu Iris si in sala sunt doar bancute, nu sunt scaune...daca nasc acolo o sa-l rog pe Cristi Minculescu sa il boteze...si asa vreau sa-i pun numele Cristian :)
Ema eu pentru picioare umflate am decat un singur leac...fac bai cu sare de baie marina...desi acum e recomandat dusul eu si bebica al meu suntem fani ai bailor lungi si dese...ce o iesi, om trai si om vedea...
Ciuf stai linistita ca si mie mi-a aratat cantarul frumoasa cifra 71...la inceputul sarcinii ma gandeam ca nu trebuie sa iau mai mult de 12 kg, acum ma imbarbatez ca nu am cum sa iau mai mult de 15 kg...de celu` si vergeturi nu mai vorbesc..avem din belsug
Am vazut ca voi locuiti prin Colorado...Tot pe acolo e si cumnatica mea...isi face doctoratul.
Nshiro eu i-am interzis lui tati sa cumpere Pepsi si sa bea in fata mea...trebuie sa fie cooperant si el!

Dananita bafta la examen! Aveti de invatat, nu gluma!
Mp felicitari ptr premiile castigate de fratele tau! Am vazut pozele voastre si tin sa precizez ca Vladut e tare simpatic. Sunt sigura ca e un baietel foarte cuminte!
Tina o sa trimit si eu un mail sa aflu parola ptr pozele cu burtici. Vreau sa pun si eu o poza!
33w1d
Mihaela
Catrinel_17 spune:
A nascut Serj!!!! Doamne… nu pot sa cred! Bravo, Serj, felicitari si multa fericire si sanatate!!
bebe sanatos si mincacios! Si ne-colicos! Abia astept poze cu cu Ambra!!!!!! Bravooooo Serj!!!!!!
ameluta si la mine e la fel cu parul, nu cade deloc si sta destul de bine. Dar cineva m-a fericit cu vestea ca “stai linistita, ca pica o gramada dupa nastere…” Poate n-o fi chiar la toata lumea asa… SPER!!
biuta bebelina mea misca mai mult in dreapta. S-a inghesuit acolo si nu se da dusa…
aida si io-s tot asa chitita, ca nasc frumos intre saptamanile 38-40, cum scrie la carte… Dar… suprpize-surpize!! Cine stie…. Macar a ajuns caruciorul, si am luat saltelutza la patutz. Trebuie montata comoda si spalate hainutzele… am ce face cit stau acasa, retrag intrebarea ![]()
anairda felicitari pt bebelina minunata si jucausa!! Ce dragutza trebe sa fi fooost!
Care-i faza cu lichidul care curge? Poa sa fie si amniotic, parca citisem undeva ca la cineva a inceput intai sa curga incet….
deliutz la ce-i bun uleiu’ ala de ricin? Zi si mie, pliz…. Auzi la monsieur, tine la imagine… Pai Ok, daca e in avantajul tau, profita!! ![]()
kim ce-i cu pesimismul ala la al tau sotz???
ariadna serios? S-a intors bebe? Alta info care mi-a scapat!! Bravo, felicitari, veste excelenta!
De Nicolle nu mai stiu nimica, din pacate, am zis ca nu sun, sa nu deranjez, da’ ii trimit azi un SMS.
doublemom pupici multi la burtycios!
salta, salta? Sa stii ca si mie imi pare intr-un fel rau ca se termina etapa asta cu burtica. Visasem intr-o noapte ca nascusem, si mi se parea asa ciudat ca nu mai misca nimeni la mine in burti… hmmmm… dar abia astept s-o vad pe bebelina, dragostea mea…
simona toma pune un fular mare, gros in jurul burticii. Si cind iesi pe strada. Si io am facut asa sapt trecuta, dupa ce mi-au pleznit (jur c-asa a fost!!) 2 nasturi de la palton cind m-am pus in masina. Aia de la burta, se-ntzelege.
ciuf mai incetutz cu dulciurile!! Usor de spus, da… cum a fost testul de glicemie la tine? Daca a fost OK, poti sa mai scapi ceva dulce…
laura ioana 
Oare ce mai face TweetyGeo???
adar si io am 33 de sapt, miercuri merg la dr. Ultima data aveam colul luuung si inchis, fain de tot, mi-a zis. Da io ma apuc sa fac bagajul. Si in camera bebitzei e totul cu fundul in sus…
nshiro daca tati e ocupat, fa-ti singura poze, si io mi-am facut – cu self timer (parca ceva de genul asta se cheama functiunea aia de la ap foto)
pispi deci v-ati distrat misto. Offf, ce as pleca si eu intr-un weekend undeva. Sper ca dupa ce vine bebe sa fim si noi ceva mai vioi, nu asa molesiti si lenesi. Sa bage viteza aia mica in noi. Tu de cind ramai acasa?
zmoto si pe mami a ei
andreea georgiana multzu pt glumitze!!! Ce mai face Thea?
noe wow,, ai dus bebelina la culturalizat!! Si ea era atenta, pariez!!! Ce fain!
mihaser face bine sarea marina la umflaturi? Pai sa incerc, bine ca nu am aruncat pachetul ala ce-l aveam.. 
Am primit caruciorul!!! Am si facut poza cu el, da trebe s-o descarc, si nu stiu daca am timp sa le pun azi (c-am facut si altele), poate pe dupamasa sa ajung.
Catrinel
33+
Catrinel & titza mică
Loriana27 spune:
mamicilor si burticilor!
Felicitari Serj! Multa sanatate si noroc bebitzei Ambra!
Tocmai ne-am intors de la ultimul control si am primit si vestea mult asteptata. Vineri dimineata,pe 17 febr, am programata marea intalnire cu fetita mea
Cu toate ca stiam ca imi va comunica data exacta, am fost atat de zapacita incat mi-am pierdut si ecografia, nu mai stiu ce am facut cu ea, parca eram nauca. Sunt foarte fericita dar si atat de emotionata, incat nu stiu cum am sa petrec aceste ultime zile.Ultima noapte, evident ca va fi una alba si foarte lunga, dar o voi tine in brate pe bebelina

Cameliada eu aveam dpn pe 22, deci se va intampla cu 5 zile mai devreme.Iti urez de pe acum nastere usoara, bb sa fie sanatos si tu la fel!
Catrinel17 tensiunea care m-a speriat a fost 140/90. Medicul ginecolog a considerat ca nu este nevoie de tratament avand in vedere ca a fost o exceptie si ca pe tot parcursul sarcinii am avut tensiunea destul de mica. Asta datorita si no-spa-ului care scade tensiunea, iar eu l-am luat in mod constant.
dananita acelasi lucru patesc si eu cu degetele de la maini si uneori in timpul noptii aproape ca nu le pot misca. Eu am crezut ca totul tine de un prost obicei de al meu.
Va pupicesc pe toate!
+
38w5d
Pispirica spune:
MP nu stiu ce ai patit dar ma bucur ca acum esti bine. Nu te mai supara ca nu face bine lu' bebe Matei, da? Felicitari pentru fratiorul cel destept. 
Catrinel ce-ai zice tu daca am face cum zice Tina, adica o punem de-o intalneala cu bebei cu tot la munte acolo? Ca tare e frumos. Abia astept sa pui poze sa vad si eu carutul.
Seamana cu a lui Kim? Cu statul acasa e greu de spus. Poate din luna martie dar nu stiu sigur. Sa vad si in functie d cum ma simt. Si mai ales in functie de cand reusesc sa-mi pun toate actele la punct, ca asta ma omoara.
Tina am fost acolo de 2 sau 3 ori. Si este minunat. Si de cate ori voi mai avea ocazia o sa ma mai duc, asa ca sigur o sa ne vedem pana la urma acolo. 
mihaser lasa ca o sa-ti iasa pana la urma si ajungi tu la munte. 
Loriana deci pe 17 vei fi mamica si tu? Bafta multa si felicitari de pe acum. Sa fie sanatoasa bebelina si mancacioasa. 
_
Anamaria 33+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Andreea G ce mistoci sunt pufuletii aia. Sunt inca puiuti, nu? desi nu cred sa mai creasca prea mult. 
_
Anamaria 33+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Si chiar asa Tweety Geo si de exemplu si Lili Prejbeanu n-au mai scris de multa vreme. Tina stii ceva de ele?
_
Anamaria 33+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
alinaalex spune:

hop si eu dupa cateva zile...
In primul rand, felicitari SERJ!!!

sa-ti traiesca bebelina sanatoasa si frumoasa si sa va umple de bucurii!!!
Wow, numai fete pana acum pe listutza. Incetul cu incetul incepe show-ul si la noi...Venim si cu baietzeii in viitorul f. apropiat.
Tot stau sa ma gandesc ce putin mai este...Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Sa stiti ca mie mi-a cam trecut faza de morcov, am intrat asa intr-o pasa buna, chit ca pe zi ce trece ma simt tot mai grea
. Parca abia astept momentul deja. Daca pana acum ma laudam ca totul este super usor, de cateva zile nu mai pot spune ca e chiar asa: am inceput sa fac nopti albe, adorm spre dimineatza, ma doare spatele, nu asa tare, dar ma doare destul, abia ma ridic, as sta mai mult in pat, mi-e groaza sa ies din casa, etc.,etc. Ma rog, ata ete.
Fetelor sa stiti ca si la mine bebe loveste mai mult pe partea dreapta, in special in coaste. Coastele ma dor tare...In rest, are zile in care se agita non stop, alte zile sta mai cumintzel si mai mult sughite
.
Burty e foarte tare si tuguiata, ma si sperii cand ma uit cum se tuguiaza si mai tare cand se intareste. Am deja contractii f. dese, adica mi se intareste burta, dar nu ma doare, doar ma deranjeaza. Oare o fi normal? acum 3 sapt. am fost ultima data la dr., mi-a zis atunci ca e normal sa se intareasca din ce in ce mai des pe masura ce sarcina evolueaza si mi-a zis sa mai vin peste o luna la eco si control. Asta ar fi sapt. viitoare. Sa ma duc mai repede? Mi-e cam frica de contractiile astea, dar nici n-as vrea sa intru in panica degeaba... O sa-l sun totusi, sa vad ce spune...
In rest, suntem bine, OK.
ALINA si BB
33 fix!![]()
alinaalex spune:
am uitat: mi-am facut album in yahoo si vreau sa pun pozici sa le vedeti si voi, cum le pun ??? Immm?
CATRINEL, ma ajuti?
ca tu mi-ai dat indicatii si la album...merci anticipat.
Sa nu radeti, dar chiar nu ma pricep...n-am mai facut de-astea.
tcelen spune:
SERJJJJJJJJJJJJJ!FELICITARI!!!!NU-MI VINE SA CRED!BRAVOOOO!SA VA TRAIASCA FETITA ,SA CRESCA MARE SI FRUMOASA,SANATOASA SI DESTEAPTA !
SA TE REFACI CAT MAI REPEDE !!!MULTA SANATATE LA AMANDOUA!!
nu am mai intrat de mult ptr ca am facut o mastita de toata frumusetea la ambii sani,cu febra 38 cu 2 care nu ascazut 3 zile de loc,frisoane ,greata ,ameteala,ca la o gripa de aia periculoasa,sanii erau tari si ma dureau la orice miscare!parca ma lovise trenul,am dormit aproape nonstop si Silviu a stat cu fata!acum sunt sub tratament,trebuie sa ma storc si nu am voie sa alaptez fata pana nu termin tratamentul!ea este foarte bine,a inceput sa se refaca foarte bine!
am pus poze noi cu ANA-MARIA si cu patutul ei,ce numai TINA sa aiba poze cu patutul ,ma laud si eu!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu