Mamici de martie_aprilie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

adar, vezi ca adresa e facuta la yahoo.co.uk, nu la yahoo.com, intri pur si simplu pe www.yahoo.co.uk la mail, useru e mamici_de_martie_aprilie2006 si parola cred ca o stii...?iar poze noi am pus la sectiune de Photos din yahoo.co.uk, adica intri cu acelasi user aici

sper sa reusesti, daca nu, eu sunt acu pe Yahoo messenger: diana_roua

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

'Neatzaaaa!

Andreea Georgiana, inseamna ca am facut bine ca am cumparat Relaxa.

Mia Ecaterina si Ana-MariaCe de fetite frumoase pentru baietelul meu!

Doublemom LA MULTI ANI!!!

Adar, am si eu intepaturi si e normal!Tina a explicat corect.

Tecla, BAFTA! sa luati nota maxima la urmatorul "examen"!

Fetelor, am castrat pisica sapt trecuta si am facut o noapte alba langa ea pt ca s-a simtit foarte rau dupa anestezie. Daca stiam ca sufera asa de mult nu o mai castram. Abia mi-am revenit si ma simt greoaie, ca si voi! Mi se umfla mainile si picioarele (dar nu foarte rau) si ce ma deranjeaza cel mei tare e faptul ca ma dor toate articulatiile degetelor si am mainile intepenite dimineata. Joi ma duc la dr si o sa intreb daca e ok. Tot saptamana asta am aflat ca am tensiunea cam mare, eu, care toata sarcina n-am avut probleme. Incepe sa scartaie organismul meu, semn ca suntem aproape de marele eveniment.
De ceva vreme sotul meu ma alinta: Bilutza, are si motive. Am pus si eu 12kg si ma sperie gandul ca de 3 saptamani ma mentin, adica o fi bine?

Regret ca nu va pot raspunde la fiecare in parte, dar trebuie sa ma apuc de invatat. Pe 24 am examen si sunt numai 1500 pagini de citit si invatat!

Oricum vineri va dau de veste daca am hotarat data nasterii.
Va pup!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Serj, FELICITARI! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa, destepata, frumoasa si nu in ultimul rand iubita de toata lumea!

Maria, nastere usoara!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Dupa un week-end in care n-am intrat deloc pe net, vad ca s-au intamplat multe lucruri si ati fost harnicute la scris.

SERJ FELICITARI PENTRU NASTEREA AMBREI. MULTA SANATATE LA AMANDOUA SI TE ASTEPTAM CAT DE CURAND SA NE SCRII DE ACASA.
ITI DORESC SA REZOLVI PROBLEMELE CU TENSIUNEA SI SA TE POTI BUCURA ALATURI DE TOATA FAMILIA

Despre mine , in afara de oboseala pe care o cam simt continuu m-am ales cu miste umflaturi la picioare de toata frumusetea. De fapt e vorba de laba piciorului si glezna care sunt aproape rotunde. Cand l-am avut luxat nu arata chiar asa de mare. Nu prea stiu ce sa fac si nici cu ce sa ma incalt. O sa incerc sa stau cu picioarele in sus poate se mai amelioreaza. daca aveti vre-un sfat va rog mult sa mi-l dati ca mi-e frica sa nu fie vre-un semn de tensiune si la medic nu pot sa ajung decat daca merg in sosete.

o sa citesc si eu acum din urma ca am ceva de recuperat.
Pupici si numai bine.
Ema 37

Mergi la inceput

dananita, dilematica treaba cu castratu eu mi-am castrat birmanzeu acu vreo 2 ani pentru ca aveam neintelegeri in ceea ce priveste teritoriul el tot incerca sa ma convinga ca e al lui, si cum altfel decat marcandu-l cum scapa de sub supraveghere, cum tzis pish pe la colturi..si era un mirooosdrept pentru care am hotarat CASTRAREA...cel mai mila mi-a fost de el pana si-a revenit din anestezie, era sinistru spre amuzant cum incerca sa se ridice si ii tot pica ,,,capsoru...atunci am zis eu ca nu vreau anestezie generala dar pe termen lung m-am convins ca e mai bine pentru el sa fie asa...fara dorinte si..fara marcat de teritorii

asta a fost un mesaj total off-topic
sa ne fie cu iertaciune

Noemi34+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna dragele mele!

Va anunt cu drag ca mai traim si ca suntem mai bine...a trecut ce a fost rau si acum mergem mai departe cu curaj. Va multumesc din suflet pentru grija pe care mi-ati purtat-o,pentru sprijinul pe care v-ati oferit sa mi-l dati,va multumesc pentru discretie si pentru ca existati! Asa cum spuneati si voi,Dumnezeu ne iubeste si nu ne lasa la greu si s-a aratat si de data asta a-mi fi aproape.
Nu am reusit sa mai citesc chiar tot ce ati scris in urma,dar am citit despre Serj.

Felicitari si sa fiti sanatoase si puternice!

Ma cam sperie gandul ca se apropie momentul zero...dar asta e,trebuie sa trecem toate prin el.Si va fi bine,nu?
De cateva zile bune ma doare mai des burtica,am contractii mai dese...nu prea mai pot dormi noaptea pentru ca imi apasa ficatul,iar despre durerile pe care le simt atunci cand da cu piciorusul in locul unde e cicatricea de la vechea cezariana nu va mai spun...Doare rau,dar suportam cu stoicism.
Bagajul de spital e gata,cu gentuta cu tot...si asteptam.Eu sper sa nu fie cazul sa ajung pe acolo mai repede decat este prevazut,dar....cine stie? Vad ca bebelusii astia se cam grabesc...Mai bine sa fim noi pregatite.
Fratiorul meu a mai luat cateva premii 1 si 2 la alte concursuri si sunt tare mandra si fericita.
Vladut e bine,se mai joaca cu Matei...adica pune urechea pe burta mea si Matei ii da cu piciorul si atunci e rasul de pe lume.
Saptamana asta sau cealalta mai mergem la o ecografie amanuntita ca sa vedem daca e totul ok.Eu nu m-am ingrasat decat cu vreo 5 kg,nici alea complete.Sper sa nu fac vreun somalez mic.
Am scapat de problema cu unghiile care mi se rupeau foarte tare si cu parul care imi cadea in cantitati industriale.Solutia?Simpla...am reinceput sa iau vitamine si sa renunt sa mai fac pe viteaza spunand ca eu nu am nevoie pentru ca ma alimentez corespunzator.SI vad ca e bine.
Ma bucur sa va regasesc pe toate bine...va urez tot ce e mai frumos pe lume voua si familiilor voastre si copilasilor vostri si o sa va mai urmaresc din umbra...Vreau sa incerc sa ma odihnesc mai mult ca sa nu ii grabesc venirea pe lume a lui Matei,pentru ca saptamanile astea m-am consumat mult si stiu ca i-am facut destul rau si i-am provocat suficient stres.
Dumnezeu sa ne ajute sa trecem peste toate cu bine!
Va imbratisez pe toate!

34+ (maine 35 fix)

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

MP, nu pot sa zic decat: welcome back si ma bucur f tare ca esti mai bine [flo

fetele, ca sa va mai inveseliti si ca sa mai lasam morcovii din..posterior, nu uitati ca:

CINE SE CULCA O DATA CU GAINILE, ........
SE CULCA SI A DOUA OARA

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Mamaariadna,ma uitam ieri in agenda si numarul tau de telefon eu nu il am.Pai se poate?CHiar tu?protectoarea mea si implinitoarea poftelor sa nu am numarul tau?Ia sa-mi dai un mail sau mesaj privat cu numarul.Te pup si felicitari pentru bebe intors!
Ama_Kaly,super burtik!Tii minte cand ziceai ca nu ai burtik deloc?
Tania2 multumesc.Ma bucur ca iti place camera lui bebe.
Cameliada,multumesc pentru datele complete.Te rog de altfel daca ai notat numarul meu de telefon sa il inlocuiesti cu cel vechi pe care imi poti da sms adica 00447811872444.
Andra Simona,normal ca te iubim si pe tine cum sa nu?
KIm,tare faza cu sotul tau!
Ceela,da-mi si mie un numar de contact,la care te pot suna sa stim de tine. si tinem pumnii!
Maria28,felicitari pentru bebelina mare si frumoasa.Da-mi un numar de telfon la care te pot contacta.Tinem pumnii!
Pispirica,bine ai venit inapoi!Eh lasa,asta e!Bine ca v-ati distrat voi si ati avut vreme frumoasa.Abia astept sa vad poze cu voi si cu cateleul.Mama Pispirica,serios cand vin in tara trebuie sa mergem odata toti la Vila asta.Am impresia ca si tu esti legata sau devii din ce in ce mai legata de ea,ca si mine!
MP,ma bucur ca totul este bine!Te

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Noe,Tina,

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

A mai trecut o saptamana si ne apropiem tot mai mult de ziua Z.Unele dintre noi se cam grabesc,mai exact bebelusii lor...si mai exact FETITELE.Asa incat se demonstreaza teoria conform careia fetitele sunt mai grabite.
Am avut un weekend lejer,am fost in vizita la niste prieteni buni,unde ne-am intalnit cu f. multi copii si cu gravidute,asa ca nu m-am plictisit deloc,intrucat am avut super subiecte de discutie.M-am jucat si cu niste catei-martisor(400 de gr. bucata,fratiori)cu care dealtfel am si facut poze(sunt in album).Sigur va vor placea.
Eu ma simt din ce in ce mai umflata,desi cantarul nu arata decat 14 kg in plus.M-am umflat tare,in special la fata si cica asa patesc gravidutele care asteapta fetite.Asa eeeeeeeee?

Adar,nu esti singura la funduletul careia atarna recolta de morcovi.Eu ma lupt si cu gradinarul si cu iepurii.Pana de curand am fost viteaza,dar acum(mai ales dupa ultimul control,cand am simtit suporturile alea unde pui picioarele reci...)m-au apucat emotiile si frica.Sper sa-mi treaca,pt. ca nici nu vreau sa discut despre cezariana.

Tina,multumim pentru actualizarea datelor si sa stii ca pana si mie imi pare rau ca nu l-a gasit Pispi pe cutu.

MP,felicitari pentru reusitele fratelui tau cel destept!Doar 5 kg????????????Pai imi vine sa plang!

Dananita,asa este,ai facut bine ca ai luat Relaza,intrucat se pare ca sunt cele mai bune.Cred ca ai un chef nebun de invatat.............

Nshiro,nu iti mai face griji ca sigur se va intoarce si puiuta ta.Mai ales acum,cand a aflat ca i se pregateste culcusul,este extrem de motivata.Sau...ar trebui sa fie... .

ANDREEA GEORGIANA +33 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput