Mamici de martie_aprilie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Lumy ,nu sunt la Badea, am fost pe la ea ,pot sa spun ca e doctoritza foarte atenta si buna in meseria pe care o are ..dar am decis sa merg la Tudorache .Vad ca ai 36 sapt ,multe inainte ,nici tu nu mai ai mult

pup toate fetele
38 + 3zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onsami spune:

mama, ce fete harnice! nu mai au rabdare deloc!
serj, sa va traiasca fata, sa fie sanatoasa, norococasa si frumoasa!!
de fiecare data cand deschid forumul, eu ma uit sa vad daca au mai nascut mamici, si ma apuca niste emotii!! astazi imi completez si eu bagajul de spital dar parca mi-e teama sa-l fac, ca sa nu cobesc!
onsami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna Dimineata fetelooooooor!

Pai cum vine asta? Lipsesc un we si gata mai apare un bebe? Acum chiar ca m-am decis sa ma apuc sa-mi fac si eu bagajul ca vad ca nu mai tine smecheria. Asadar:

SERJ MULTE MULTE FELICITARI, SA VA TRAIASCA SA FIE SANATOASA SI MANCACIOASA SI SA AIBE PARTE NUMAI DE CE E BUN IN VIATA DURDULICA AMBRA.
ITI UREZ SA TE FACI BINE CAT MAI REPEDE SA-TI REVII DUPA CEZARIANA SI NU IN ULTIMUL RAND SA TE LASE IN PACE TENSIUNEA. PUPICI MULTI SI MULTE URARI DE BINE.

_
Anamaria 32+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Tare scurt e we asta. ce pacat nu s-a inventat we de 5 zile si zile lucratoare 2, ca era mai frumos nu? Fetelor am fost la munte. A fost superb. Am avut o vreme extraordinara. Soare si ninsoare. Promit sa pun pozele cat de curand.

Tina catelul ala al tau nu mai e pe acolo, imi pare rau ca-ti dau vesti proaste. Si nici tante care se ocupa cu curatenia pe acolo pe vremuri nu mai e, cica a dat bir cu fugitii si e o tante mai noua care nu stie nimik. In schimb sa stii ca e un alt catel acolo la fel de frumos si de jucaus. O sa ti-l prezint in poze. E un frumos si un smecher. Si ca sa vezi ce ne-a facut catelul...

Au iesit baietii sambata seara sa fac un gratar si catelul le-a furat un bat pe care isi pusese-ra ciuperci la copt si la final le-a furat si toata painea prajita. Ca urmare au mai stat inca vreun sfert de ora sa mai prajeasca inca o data paine. M-am amuzat tare de tot cand i-am vazut pleostiti si cerand paine ca le-a luat-o catelul cel destept care s-a urcat pe masa si s-a servit singurel din painea lor prajita. E frumos foc catelul si evident ca si destept.

Iti spun eu Tina ca daca o sa-l vezi si pe asta o sa-l indragesti ca e un scump si un jucaus.

Hai ca te pup

_
Anamaria 32+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anairda si eu am aceeasi frica: daca nu o sa-mi dau seama ca au inceput contractiile? Ca dr meu mi-a zis ca daca am contractii la 30-40 de minute sa vin la Iasi sa ma interneze; dar daca eu nu o sa stiu ca ce si cum?

Maria bine ai revenit Iti tin pumnii sa fie asa cum vrei tu. Felicitari pt grasunica

Pispi ma bucur ca te-ai distrat la munte

Hai sa va spun si un banc

O blonda zboara cu avionul asezata la business class cu bilet de
economic class.
Stewardessa ii spune sa treaca la locul care i se cuvine in comformitate cu biletul, reactia tipei la fiecare insistenta, invariabil:
- Sunt blonda, frumoasa, sexy si calatoresc la business class la Melbourne.
Stewardessa apeleaza la ajutorul copilotului... acelasi raspuns:
- Sunt blonda, frumoasa, sexy si calatoresc la business class la Melbourne.
E cazul sa intervina pilotul care are experienta unei sotii blonde, ii spune ceva pasagerei cu probleme la care aceasta sare ca arsa si trece repede la economic class.
Stewardessa si copilotul uluiti de reusita pilotului:
- Dar ce i-ai spus?
- Ca business class nu merge la Melbourne.

Laura cu 34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pupam burticile!

Fetelor, emotiile sunt tot mai mari....si cand mai citesc cate una din asta neasteptata....chiar ca ma cutremurrrrr.....

SERJ - FELICITARI PENTRU BEBELINA !!! SA FIE SANATOASA SI FRUMOASA SI SA AIBA MULT NOROC, IAR TU SA AI LAPTIC!
SI DATA VIITOARE, ANUNTA-NE SI PE NOI DIN TIMP, CA DACA MAI FAC DOUA CA TINE GLUME DE-ASTEA, MURIM PE CAPETE DE EMOTII.....

Catrinel - am 33 de saptamani, si ma tot gandesc ... daca se intampla maine ce ma fac????? Nu te speria, eu sunt paranoia intruchipata de ceva vreme... Dar joi merg la doctor si ma linisteste el!

Irina - daca te referi la Aciclovir tablete nici sa nu te gandesti sa le iei. Despre crema nu stiu ce sa zic, dar tablete am primit eu de la dermatolor inainte sa aflu de bebe, si le-am predat medicului de familie, care era sa faca stop cardiac crezand ca mi le-a dat acum. Deci sunt super naspa in sarcina si alaptare.

Tinuta - la baba nebuna (adica io!!!) nu-i dai parola, ca io ti-am trimis sms si cu +, si cu 00, dar nici un raspuns...

Mai fetelor...intelepciunea mea chinezeasca zice ca ne apropiem de nastere tot mai tare... Pana acu cateva zile, eram destul de curajoasa, dar acum, am un morcovel, ca ala de pe plansele de la gradinita, cand ne aratau educatoarele leguminoasele...
Voua va e frica de nastere sau eu sunt singura descreierata de pe aici, ca daca-i asa, ma duc la doftoru de nebuni sa-mi dea tratament...

Hai ca pup fetele si mai vorbim...

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

miorlau, dragi mamici

mare activitate pe forum in lipsa mea- ceea ce e bine, avem mamici active...cat mai pot,,,; la mine cele mai placute activitati sunt cele care nu presupun deplasare sau consum de neuroni si cu toate acestea, vineri am dus bebe de 34 de saptamani la culturalizat ...la teatru, Nottara cu scaune incomode pentru burticoase, dar cu o piesa destul de amuzanta cu Constantin Cotimanis...mentionez ca bebe a dormit tot timpul spectacolului..sau era f atenta

raportez ca eu am intrat intr-un fel de transa relativ linistita, unoeori nici nu mai simt morcovu' ala stiti voi care si am facut o intelegere cu bebelina sa mai stea in burty pana in luna martie...si pe urma, discutam ..acuma sa vedem cat de ascultatoare e puica

dupa-masa completam trusoul de bebe desi eu inca am mari dileme in privinta imbracatului unui pui de om, si a ordinii in care trbuie sa ii asezi hainutele ..pe el sau pe ea ...cred ca m-am dilit

am adaugat in albumul comun de pe yahoo 2 poze burticoase de la 34 de saptamani insa sper sa le creasca numarul, oricum, f f f frumoase cele care au aparut pana acum

pupaturi si hug-uri, imi face cu ochiul o bombonica Heidi, sferica, molicica, de ciocolata fina, care se topeste in gura, cu o aluna in mijloc, crocanta si delicioasa..., ce sa fac, ce sa fac

Noemi 34+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Sa revin, ca tare n-am chef de servici. Bleah. Bleah bleah….
I-am zis sotului ca nasc fetele si ca e cazul sa ne apucam si noi de bagajel. Asa ca a ramas ca diseara facem listuta sa vedem ce si cum si de maine mergem la cumparaturi. Ca vad ca nu mai tine treaba. Si mai ales ca noi am fost mai mereu asa un pic inconstienti , cred ca ar cam fi timpul sa ne trezim asa ca incepem cumparaturile.

Ai vazut Andreea G nu am gasit catelul Tinei dar am rasfatat un altul.

Ile e haios foc filmuletul ala cu bebe.

Cat pentru popou fac si eu ce pot. Umblu cu servetelele la mine si cu cremuta si ma ung cat pot de des. O scot eu la capat si cu asta. sechs mai bine zwei sau sieben mistoc tare faza

Aoleooooooooooooo Lady Hawk ce bine ca m-ai pupezat ca-ti purtam de grija, ca eu habauca cum sunt nu stiam ca esti in amenajari si de aia te vaz mai rarut. Pup vulturita cea bortzoshica.

Cameliada am niste supozitoare carpicon care contin ceara si nush ce de brad. Merg si pe ele, dar nu prea le suport. Mistoaca faza cu freza jumulita.

Catrinel tzashneshte melcul? Mie azi un coleg mi-a zis ca ma misc ca o broasca testoata. Eh tot pe acolo.

Tecla de-acum il astepti pe bebe in orice moment asa-i? Bafta multa. Brrrrrr

Tania vrem pozici cu elefantici.

Ameluta nici mie nu-mi cade parul asa de rau de cand sunt gravi si tare bine ar fi sa ramana asa si dupa ce nastem.

Laura Ioana o singura urare am. Sa ne pupe undeva hemoroizii astia nu? Da ai draq chiar o fac, nenorocitii…

Biuta cum spuneam am facut poze cu alt catel. La mine marea majoritate a miscarilor sunt jos la ovare si in partea stanga unde este funduletul. Rarut sub coaste cand isi mai intinde piciorusele. Asa ca sa nu-ti faci griji daca misca mai mult intr-o parte decat in alta. Depinde de cum e pozitionat.

Dea felicitari pentru grasunica ta. Ce bine ar fi sa o luati acasa. Aveti grija de printesica sa creasca mare si sa fie sanatoasa.

Delia bravo, ma bucur ca a venit mami tau si nu mai esti singurica. Si zi asa v-ati plimbat cu limuzina. Mistoc.

Anairda sa-ti traiasca bebelina grasunica si ce nume frumoase are. si ai grija numai sta asa, daca simti ca scurgerea nu e in regula. Da o fuga pana la doctor ca asa e cel mai sigur. N-o lasa asa.

Doublemom am si eu carpicon supozitoare, dar asa de rau ce m-a durut in cand le-am pus ca am zis ca pana nu mai dau un pic inapoi nu mai pun, ca ma doare rau. trei fete cucuiete

Mihaser asteptam reteta ta.

Andra simona nu esti singura. Si eu traiesc aceeasi stare de inconstienta.

Ceela mie doctorul mi-a zis ca nu conteaza in mod deosebit cat e de lasata burtica, important este colul, care trebuie sa fie lung si inchis, sau macar pe acolo. Eu am o burtica foarte joasa si m-a asigurat ca nu-s probleme atata timp cat colul e lung si inchis.

Maria 28 felicitari pentru bebelina grasunica si multa bafta. Nastere usoara! Sa ne tii la curent.

Ciuf stai linistita ca si eu devorez dulciuri in prostie. Nu ma pot abtine. Dar nu ne-ai mai zis nimik de Luca, ce mai face?

Aida o tare bine sun adulciurile alea ale tale. Yamy

Nshiro arata-mi mie o graviduta care stie ce vrea. E speriata oricum asa ca stai linistita. Mergi pe mana doctorului. Important este sa fie bebelina bine. Ce conteaza acum daca e nastere normala sau cezariana, asta e, cum e mai bine asa faci, adica cum ti se recomanda de catre doctor, nu? Eu asa zic. Si sa vezi ce gagica mistoaca si inalta o sa ai. Si sa-ti traisca soacra. Sa pui pozici sa vedem si noi achizitiile da?

Va pupicesc pe toate si va doresc o saptamana cat mai scurta si mai usoara.

_
Anamaria 32+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

nshiro multumesc mult. Si asta nu e tot, si cumnata mea (sotia fratelui, suntem 4 frati) urmeaza sa nasca in iunie-iulie. Mama mea este acum in alerta cu sora mea cea mica, apoi ar urma sa vina aici sa ma ajute pe mine si la intoarcere pe cumnata mea...As fi vrut tare mult sa fi fost acasa si sa stam impreuna urmatorii 2 ani...din pacate eu voi fi aici.

Ileana 31+
Poze cu noi
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

fetelor...nu pot sa intru pe adresa noastra de mail...plus ca nu stiu unde ati pus voi poze... Si eu o iau razna....

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput