Mamici de martie_aprilie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
Maria28 spune:
Buna mamici si burtici 
,
Laura
,cum am promis uite ca am intrat sa va dau vesti .Mai am un pic si nasc ...doctora spune ca a mea bebita e mareeee ...ma speriat ce mai ,a spus ca daca pana miercuri nu nasc ,sa merg la cabinet ,probabil vrea sa imi induca nasterea ,ca altfel scrie cezariana pe mine
,cine stie ...oricum va mai tin la curent .De scapat de durerile de burta in partea de jos ,nici gand ,mai tare parca ,e bebe care apasa ,ce sa mai fac ...am si niste arsuri de moorr ,nu am avut decat 3 zile prin luna a 7 -a si acum sa am din nou
da astea sunt mult mai rele
.
La echograf doctorita nu a stiut sa spuna cat are bebitza mea ca aparatu masoara pana la 3.300 gr si a mea a depasit cu mult ,a mai spus ca nu am apa multa si ca mai mult bebe e la mine ...sper sa nu fie de rau
Una peste alta am bagaju pregatit ,nu mai am rabdare sa scap de dureri ,stres si sa imi tin odoru in brate .
Le felicit pe proaspetele mamici si le doresc mult laptic pentru bebici ...la restul fetelor le doresc nasteri usoare ,copilasi frumosi si sanatosi .
VA PUP CU DRAG
38+ 2 zile
lumysti spune:
Maria 28 - felicitari pt bebica grasunica! Lasa ca e bine sa fie mai maricica decat mai micuta, ca e mai puternica! Iti doresc nastere usoara si te asteptam cu vesti noi!
Lumy
36 fix
lumysti spune:
Maria28 - am vazut ca esti din BV ca si mine. La ce dr. esti, cumva la Badea V.?
Lumy
36 fix
aida_o spune:
Phuai de mine, ca grea noapte am mai avut
! m-a durut spatele, si nici o pozitie nu mi-a priit... acum sunt moarta de oboseala.
Maria, nastere usoara si nu te mai stressa atit. Important e ca bebelina sa fie sanatoasa, si tu la fel. Hai ca mai e putin
.
Anairda, mergi musai la un spital (stiu ca aveti nameti, dar na, ce sa faci acum?). Si eu stau cu aceeasi frica, ma gindesc cum o sa-mi dau seama cind mi se va rupe apa, si cum sa fac sa nu confund asta cu scurgerile normale. Pina la urma, cea mai inteleapta decizie e sa mergi la urgenta, decit sa stai sa iti dai cu presupusul. Spune-ne si noua cum a fost
.
30 fix
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
ciuf spune:
Maria28, felicitari pentru grasunica. Asteptam vesti bune de la tine. Sa ne tii la curent.
Anairda, pentru linistea ta suna la cabinet sau da o fuga pana la urgenta. Tu stii cum a patit Dea. La urgenta printr-o simpla proba iti face testul imediat si iti spune daca e lichid amniotic sau nu. Nu te juca cu asa ceva, asteptand raspunsuri de la noi. Nu suntem calificate.
Pup si ma rog sa fie totul bine.
Fetelor, ce ma fac, ca is innebunita dupa dulciuri??? Scapati-ma de viciul asta. Incotro o apuc... Grasa sunt, cu vergeturi pe burta DA, greoaie nu mai vorbesc, ma misc precum ursul Baloo.
Cu Luca pofteam la saraturi. Iar acum nu vad in fata ochilor decat dulciuri. Daca nu am nimic in casa, dau atacul la borcanul cu gem. Inca nu am ajuns sa halesc o lingurita de zahar numai ca sa imi potolesc pofta, dar cred ca nu mai este mult pana la pasul ala.
Noi avuseram parte de un we linistit, cu mers pe la piscina, gradina zoo si frecat menta prin casa.
Eu ma simt din ce in ce mai obosita si foarte molesita, fara putere.
Si cand ma gandesc ca mai am inca 2 luni, oyoyoy, ce ma fac...
Pup gasca,
Ciuf (30+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
aida_o spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Fetelor, ce ma fac, ca is innebunita dupa dulciuri??? Scapati-ma de viciul asta.
ciufulici, ma crezi ca EXACT asta ii scriam acum unei prietene? taman ce am bagat la stomac o cana care fuse plina cu inghetata, in care aruncasem niste stafide cu ciocolata :)) de dimineata, am papat un cinnabon (pentru cine nu stie, un fel de melcisori cu scortisoara si acoperiti cu un fel de crusta de zahar) si alune imbracate-n ciocolata. nu stiu cum e la tine, dar eu am ce am cu ciocolata...30 fix
anairda36 spune:
Irina si eu sunt tot in sapt.36, parerea mea este ca acuma nu are ce sa-i faca rau lui bebe o crema.
Ceela si mie mi-a coborat burtica de 2 saptamani si inca nu am nascut. Tie ce ti-a zis? Cam cu cate saptamani inainte coboara?
M-am lamurit Simonica :) foarte bine faci, protejeaza-te.
Cameliada doar marti ma duc la medic, asta daca nu ma apuca intre timp cine stie ce .... contractii am de o luna si ceva dar colul vineri la eco era inca bine mersi inchis.
Apai aida_o draga pana acu a fost povestea cu morcovu de frica nasterii acu am snopu de morcovi ca nu o sa-mi dau seama cand intru in travaliu 
Ciuf iubita multam de sfat, asa m-am gandit si eu dar intre timp zona s-a uscat si vad ca nu mai am probleme iar bebelina se joaca linistita, asa ca ma gandesc ca a fost vaginal discharge ca si data trecuta. Oricum din cate am vb azi cu toata lumea, am inteles ca totusi curgerea trebuie sa fie mai abundenta si ar trebui eliminat dopul gelatinos, ceea ce la mine nu da nici un semn.
36
nshiro spune:
SERJ FELICITARI! Sa-ti traiasca bebe Ambra, sa fie sanatoasa tun, papacioasa si neplangacioasa!!!!! Sa va aduca numai bucurii! Iar tu sa revii repede repede, printre noi sa ne tii la curent cu poze si cum evolueaza micuta.
Tcelen, Ana Maria e bine? Tu cum te descurci? Sper ca nu sunt probleme.
Dea, a venit Mia acasa? E totul OK?
Simona Toma, nu vreau sa te sperii dar sa stii ca si eu o simt cum sughita undeva jos (miscarile alea ritmice si regulate) desi ea e cu capusorul in sus. Chiar nu stiu ce o fi.... Acum vreo cateva saptamani ma bucuram in speranta ca s-a intors, dar de unde... Oricum eu iti urez succes si sper ca tu sa ai dreptate si sa se fi inselat doctorul, sau sa se fi intors bebe intre timp.
Mihaser, eu tre sa recunosc ca atunci cand scap la pepsi sau cola nu ma mai poate opri nimeni... Rabd cateva saptamani nu pun gura si cand imi apare in fata ochilor, nu ma las pana nu-mi fac plinul.... vreo 3, 4 pahare.....Nu ma pot abtine si pace! Mai ales cu gheata si cu lamaie, as fi in stare sa beau si cu nasul, ca porcul! Si la noi tati face observatie de fiecare data, zicand ca o sa iasa copilul negru... dar cine-l baga in seama...
Doublemom tare mandra burtica mai ai! Si caciulitele sunt o minunatie. Chiar ai talent!
Pispirica, daca bebelina nu se intoarce, cezariana, da... Acum eu sincer nu mai stiu ce vreau... daca e cezariana e cu doua saptamani mai devreme, si taaaare ma incanta acest gand.... plus ca mami al meu s-a mai bucurat mult cand a auzit ca s-ar putea sa fac cezariana, ceea ce m-a pus pe ganduri caci pana acum ma incuraja foarte tare cand ii vorbeam de temerile mele cu nasterea naturala... Cat despre tipa inalta, adica fiie-mea... sa speram, sa speram
.... Cum a fost la munte? Se vede ca 7 e o cifra predestinata... Un loto ceva, un cazino la Vegas si cine stie.... Asteptam poza cu burti goala!
Cameliada si Loriana, succes la doctor! Va tin pumnii si am emotii pentru voi!
Andreea Georgiana ma bucur pentru vestile bune! Se pare ca bebe Thea nu numai ca e frumoasa dar e si o fetita ascultatoare, care nu-i face probleme lu mami...
Ile super clipul! Zici ca bebe e gimnast?! Tin pumnii sa se pozitioneze corect! Eu dorm cu sticla de apa la pat, ca sa nu mai fie nevoie sa ajung la bucatarie... la baie ma descurc cu ochii inchisi de trei ori pe noapte!
Cat chiar am vazut la stiri cum s-a prabusit supermarketul ala! Multa sanatate Dariei! Deci asa, papa zapada.... Felicitari pentru numai cele 10 kilograme! Iar pozele tale de cand erai mica sunt superbe! Mi-au trezit niste amintiri.... Exact asa ma tundea si pe mine mama.... Foarte foarte frumoase!
Lady Hawk, spor la treburi si succes sa terminati la timp! Iar tu ai grija sa nu te extenuezi prea tare!
Tecla iti tinem pumnii sa nasti la termen si fara probleme.
Tania sa ne spui ce ai facut la doctor si cum e pozitionat bebe! Cica nu e bine sa umbli la sfarcuri caci poate da contractii (e semn ca bebe suge si atunci uterul incepe sa se stranga - ca dupa nastere cand incetul cu incetul revine la marimea normala). Nici mie nu-mi curge nimic si sunt tare nerabdatoare...
Ameluta, eu tot timpul mi-am pus problema ce ma fac daca vine mai repede, asa ca mi-am pregatit bagajul de spital de la 7 luni... Cat despre despre dus, pot sa spun ca la mine e baie si o fac seara de seara... asa de bine ma relaxez si dorm....
Delia foarte emotionanta intalnirea cu mami. Ce face? S-a adaptat? Ii place? Sper ca nu ne vei neglija de acum incolo!
Anairda, pai eu la eco de fiecare data cu vezica goala, caci ma pune sa fac pipi inainte pt analize la zahar si proteine in urina.... in fine..." cate bordeie, atatea obiceie"... FELICITARI pentru bebelina grasulina! Ai ales un nume foarte frumos! Cat despre scurgeri, sper sa nu fie nici o problema.
Ama kaly foarte frumoase lucrusoarele lui Seby si burtica, dar eu cred ca ar fi bine sa dai cercelusul jos, caci pielea se intinde putin cate putin si e pericol sa nu se rupa.... lasa ca desfunzi tu gaura dupa .....
Cameliada felicitari pentru prima picatura de lapte! Si eu o astept cu maaare nerabdare!!!!!!!! Foarte frumos numele Tudor- Bogdan.
Irina, pasta de dinti sa usuce! Si mie mi-a aparut de cateva ori in timpul sarcinii. Lasa ca trece intr-o saptamana. Primele doua zile sunt mai nasoale, ca doare....
Ceela eu am inteles ca burtica coaboara cam cu doua saptamani inainte.... dar cine stie....
Ileana Marius nastere usoara surorii tale! Ce bine ca verisorii vor fi de o varsta!
Maria, te-ai gandit sa mai dai si pe la noi? Sa ne tii la curent si nastere usoara! Sa ai o bebita sanatoasa si frumaosa!
Ciuf lasa ca slabesti tu dupa, nu te abtine acum daca nu poti, ca stresezi fata! Soacra-mea zice sa mananc orice mi-e pofta si cat mi-e pofta, caci copilul cere exact ce si cat are nevoie... Bine ca eu tot ma mai abtin asa cum pot... da si cand dau iama... stiu ca ma satur! Mai ales daca zici ca esti molesita, da-i inainte cu ciocolata, lasa ca slabesti tu dupa, cum ai slabit si la Luca. Zaharul este foarte important. Uite de ex, eu desi mananc dulciuri zi de zi si am mancat de la inceputul sarcinii nu mi-a iesit niciodata in urina, pe cand atunci cand am stat in spital (cu pietrele la rinichi) si timp de 4 zile nu am putut manca nimic, de la perfuzii mi-a iesit zahar in urina, deci trag eu concluzia ca aia m-au hranit cu o cantitate mult mai mare de glucoza decat consum eu zilnic in mod obisnuit.
MP esti OK? De ce nu mai dai nici un semn? Hai nu serios acum, ce s-a intamplat atat de grav? Tot nu a trecut?
Fetele in sfarsit ieri am dat si eu iama in magazine. Am cumparat cam tot ce trebuie pentru bebe (hainute, cosmeticale, lapte, biberoane etc...), am adus-o pe socrela, care s-a oferit marinimoasa sa plateasca ea
, la sapa de lemn. Atat de multe s-au adunat... si inca nu mi-am pus mintea sa cumpar toate minunile.... Au mai ramas scaunul de masina si caruciorul, care sunt sarcina lui tati, deci eu m-am cam spalat pe maini... Am sa pun pozici in viitorul apropiat!
rocsana si bebe chan
Cat spune:
'Neata burticute si mamicute!
Am vorbit ieri cu Serj, inca nu ii dau drumul acasa din cauza problemelor cu tensiunea. Din pacate Cristina are tensiune oscilanta si trebuie sa se stabilizeze, bebelina Ambra e bine si e foarte cumintica.
Mai vorbesc astazi cu ea si va tin la curent!
Speram sa vina repede acasa!
,
Pozele noastre
Nuka mika
Catrinel
36+ si
Daria Maria