Mamici de martie_aprilie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

neata

Dragele mele, va scriu in fuga, ca abia m-am trezit nu de alta dar trebuia sa mananc ceva si ma bag iar in pat unde e cald si bine!
Afara ninge! Ura, ce mai conteaza ca eu tot in casa stau!
Aseara ne-a plimbat tati prin cartier vreo 2 ore si m-am ales cu o durere intre picioare de nu mai puteam sa merg. Acum dupa un scopantil si 2 no-spa parca e un pic mai bine. Sper sa nu fie ceva de rau ca mor! Ca doar eu am insistat sa mergem la plimbare. Ma mai linistesc un pic ca bb e destul de activa, m-a sutuit de cateva ori si ma simt tare bine.
Hai pupici. Pa

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Neatza fetele. Vad ca putine din voi s-au trezit ... eu am facut o pauza de somn pe la 1 noaptea cand v-am scris data trecuta si o pauza acuma la 5 dimi. Mai fetele mie imi curge ceva (de aia nu pot nici sa dorm), nu e roz, nu e gelatinos, nu e mult, doar asa cat sa fiu uda prin zona. Se poate rupe apa asa treptat??? Sper ca nu, nu de alta dar afara e o zapada de nu se vede masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

anairda, nu stiu, poate ar trebui sa te vada un doctor ? sau poate fetele care au mai nascut stiu mai bine sa raspunda. Ce saptamana esti ? Curaj !! (si mie imi curge ceva ciudat, dar am zis ca e o scurgere obisnuita ...)

Fetelor eu sunt tare suparata ca m-am trezit cu multe brobonite de inceput de herpes in jurul gurii !! Si am in casa si Floucinolon si Aciclovir (unguente), dar pe prospectele ambelor scrie ca nu s-au facut studii pe gravide si deci ei nu prea recomanda !!! M-am dat cu crema de galbenele, dar parca vad ca e apa de ploiae.
Parca nu as vrea sa nasc cu buboiae in jurul gurii !!
Ce ziceti, sa ma risc cu Aciclovir ?

Irina. 36+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

FELICITARI SERJ !
BINE AI VENIT, AMBRA!
O zi nu am citit, si gata surpriza. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati alaturi de toata familia. Iar noi va asteptam cu poze si povestea nasterii.

Eu am fost ieri intr-o vizita, unde era si o asistenta care nu ma cunostea, si-mi zice ca mi-a coborat burta, si cam intr-o saptamana nasc. M-a cam luat gandu, ca eu am programare pe 22 feb la control.
ceela, 37+

poze 36
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Pupici, pupici, pupici
Azi ne-am trezit foarte bine dispusi, cu chef de joaca(bebe) si cu chef de scris(eu).Ieri am fost o leguma, am zacut aproape toata ziua in pat, am fost morocanoasa, prost dispusa, posaca.Vi se intampla si voua, nu?Ei, lasa, ca scapam noi de starea asta de blegeala, vine bebe si nu ne mai permitem.Ma gandeam ca e asa minunata perioada asta, cand suntem insarcinate, lasand la o parte greturile, durerile si alte mici necazuri ce se mai abat asupra noastra.Suntem mai protejate de cei din jurul nostru(cand e acasa, sotul meu nu ma lasa sa ies pe balcon, ca e frigut si am contractii-e un dulce!!, nu ma lasa sa ma duc la bucatarie sa-mi iau apa , etc., etc.), la cumparaturi lumea te ajuta(cand mi-am cumpara adidasi, vanzatoarea a fost asa draguta ca mi i-a bagat ea in picioare, sa nu ma aplec eu si sa obosesc) si...ce sa mai zic de miscarile lui bebe! E fantastic sa simti mogaldeata cum se joaca in burtica ta.Pentru toate astea si pentru multe altele e absolut minunat sa fii insarcinata.O sa ma simt ff ciudat cand o sa nasc.Cred ca o sa ma trezesc noaptea si o sa ma intreb ce-i cu bebe de nu misca la mine in burtica.As vrea sa fac si al doilea bebe repede, repede.
Irina71 si Anairda36, mai fetelor, zapacitelor, nu e foarte frig la mine in casa, dar am mari probleme cu contractiile.Uterul meu e ffff sensibil la frig si cum am picioarele un pic reci, cum incep niste contractii de imi vine sa ma dau cu capu' de toti peretii.Ma terorizeaza contractiile astea de foarte mult timp, de la 4 luni Si de-asta incerc sa fiu cat mai bine imbracata, chiar daca simt ca ma sufoc uneori.Sunteti lamurite?Daca da,
Pupam dulce, dulce si bebelusa AMBRA si pe fericita mamica Serj.

Simona 31+ si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

kim eu nasc la sfarsitul lu' aprilie inceputu' lu' mai..si de aia sunt si aici si la mamici de mai-iunie io 29+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura nu,inca nu mi-am dat jos cercelul ca nu mi-a iesit buricul afara O sa il scot daca imi iese si cand merg la eco ca se loveste dr de el cand imi pune aia pe burta io 29+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

anairda, si la mine in ultimile saptamani secretia vaginala a devenit abundenta, de trebuia sa ma schimb de catre trei ori pe zi; daca ai colul inchis si lipsesc contractiile nu trebuie sa-ti faci griji, in ce sapt esti? ai grija de tine si sa nu faci efort, da? cand ajungi la dr. sa ne spui ce ti-a zis.
irina, draga de tine, daca ti-e frica sa folosesti un unguient (e f. bun si Zoviraxul, da' costa multicel)- eu una as folosi pt. ca este mica suprafata pe care se aplica, are doar actiune locala- foloseste leacuri babesti, cu scrumul de la un bat de chibrit, pasta de dinti, poate mai stiu si fetele alte leacuri din astea- si bea ceaiuri pt. protectie hepatica (dar sa verifici sa nu fie toxice in sarcina).
simona, si eu din luna a 6a am suferit de contractii si am avut o perioada de concediu medical, am stat acasa si ce bine a fost; incepusem sa am contractii chiar cand venise frigul si doctorita mi-a recomandat sa fac baite scurte (5 -10 min)in cada, cu apa calda dar sa-mi tin burtica in afara. si asa am facut o perioada, mai ales ca am cald in baie, asa fac si acum o data pe sapt- ma relaxeaza si daca intru cu burtica tare, se inmoaie imediat si dorm f. bine dupa aceea. nu fac rau baile in cada, doar sa nu fie fierbinti si sa te supravegheze cineva sa nu aluneci.

fetelor eu am avut toata ziua o stare de oboseala de n-am stiut de mine, si acum parca sunt ametita, am facut treaba zilele astea ca m-am simtit vioaie si ma doare spatele si ma tine intre picioare; maine merg la spital la control si daca nu ma opreste va zic ce se mai intampla

va pup pe toate si sa aveti grija de voi

cameliada mai are putin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kit spune:

irina, de ce nu incerci cu bicarbonat - spalaturi, sau sa te ungi putina miere... Poate ajuta; oricum nu are ce sa strice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Felicitari SERJ! Multa sanatate tie si lui AMBRA. Te asteptam cu detalii.
Abia astept sa nasca si sora mea, speram saptamana asta, am niste emotii pt. ea. Imi pare rau ca nu sunt acasa...
Apropo ce este cu uleiul de ricin? ca nici ea nu mai are rabdare, defapt ii este din ce in ce mai greu.

Ileana 30+
Poze cu noi
Ghindoaca

Mergi la inceput