Mamici de martie_aprilie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Felicitari Serj si Ambra...cred ca orice urare e prea palida sa exprime ceea ce vreau eu sa iti urez...oricum, sa fiti sanatoase, iubite si numai bucurii

Vad ca sunt cam grabite fetili - si mamici si bebici....
Cat promit solemn ca incerc sa va inveselesc...Andreea , acum pot sa ma mai supar????!!...e bine ca stiu ca am inlocuitor

Pana maine va pupic pe toate dulce-dulce-dulce.

un puiutz de moldovean

buritici burticoase si alte poze mumoase

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Moama, fetelor, ma omoara firma asta de internet: de dimineata m-am tot chinuit sa mai intru si nu ma conecta si pace la internet Si acum tare greu merge

Ama Kaly, zapacito, inca mai ai cercel in buric? Daca iti mai creste un pic burtica va sari cercelusul ca din prastie Foarte frumoase pozicile, esti o graviduta superfaina (nici burtica mare, nici grasa, numai buna).

Mihaser asteptam cu interes reteta pt

Laura cu 34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Tinuta, mai mai ce zapauga mai sunt, am scris io chestiile astea in mesajul pierdut
bb este baietel- a vazut d-na doctor o putulica de toata frumusetea- si se va numi Tudor Bogdan, dar daca s-a inselat avem pregatit si un nume de fetita: Teodora

speram sa ne asiste d-na dr. Iacob Ileana de la Sp. Municipal Tulcea- gata sper ca n-am uitat nimic de data asta -te pup

lumysti inca nu simt morcovul... da' sa ma vezi luni la control!

merg sa fac baita.. poate mai iese vreo picatura de laptic!!!

va pup pe toate si aveti grija de voi

cameliada mai are putin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Biuta - si eu obisnuiam sa ma prezint la dr cu o listoaie de intrebari... Cand intram pe usa cabinetului, dr. deja stia: "Iar a venit cu lista!" Asa ca acum m-am mai calmat. Nu stiu de ce iti faci probleme din cauza circulatiei sangelui spre placenta. Daca dr. nu ti-a spus ca ar fi motive de ingrijorare, poti sta linistita. Hai, fii optimista ca mai e putin si ne vom vedea bebelushii(asa ma incurajez si eu)!

Lumy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cum, Cameliada, inca nu ai morcov? Te felicit! Pe mine ma apuca tot mai tare batzaiala, mai ales cand vad ca fetele noastre chiar s-au pus pe nascut

Laura cu 34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

BUNA SEARA BURTICUTZE
Vad ca ati fost tare harnicute dar promit sa citesc din urma.
Gata au inceput sa curga bebelusii,in curand subiectele noastre se vor schimba radical.Vom incepe sa vb de schimbat scutece,colici etc etc.
Eu personal poate o sa ziceti ca sunt nebuna dar nu imi este frica sau poate nu realizez ce o sa se intample,mai e cineva ca mine sau eu sunt dusa cu capu?
SERJ-FELICITARII PT BEBELINA,,refacere rapida si multa sanatete.Te asteptam cu poze si povestioara nasterii ingerasului.
TINUTZA-da ai dreptate acum m-am uitat si am vazut ca sunt cea mai mica,da sper sa ma iubiti si asa da?.
Multipe burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Asa cum zici Delia iubita, saptamanile astea sunt cele mai grele. Da ia explica-mi si mie care e faza cu uleiu de ricin pls.
Doublemom eu am zis la nea doctoru ca ma dau cu hemorroidal asta cu aloe si nu a zis nika, da ce are cu ? Daca nu ma dau cu el ma doare si cand umblu
Laura Ioana ma cam astept sa vina in orice moment ... ca asa de tare ma apasa ca atunci cand imi vine pisu si nu fac imediat imi dau lacrimile de durere.
Vai tania nebuna esti cu sarailie :)):)):))
Mihaser da si mie pls reteta la crema de hemoroizi sa se duca mamitu meu in p-ta Maria la farmacie si sa mi-o prepare inainte de a veni incoace.
Multam Biuta . Ai numa grija cu vezica plina sa nu te doara ca pe mine ma doare rau cand nu fac pisu. Eventual stai cu ea plina pana masoara capu si dupa aia poti sa ceri sa te lase sa o golesti ca te tine cam o ora la sonograma.

in luna a 9-a !!!!! Ura si la gara (adicatelea la spital) ca mai avem putintel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Multe dintre voi mi-ati laudat doctorita, ceea ce ma face sa cred ca am dreptate sa am incredere in ea, sa ma simt pe maini sigure. Spre exemplu, azi sotul: "Ti-a scris mesaj Tina Welsh, cine e?", pai zic "Mamica de pe Dc la care tb sa raportezi ca am nascut si suntem bine, etc." la care el: "... daca va fi totul bine..." . Eu: "Pai asa speram nu? adevarul ca nici nu vreau sa ma gandesc ca poate fi altfel."

Ariadna, felicitari pt bebe intors, totul e in regula, sa inceapa galeria

Dea, vine buburuza acasa maine? sa sune trambitele

Nshiro, nota 10 pt bebelina durdulina! lasa ca se intoarce ea smechereste pe ultima suta de metri.

Anairda, wow! frumos nume Sara Michelle!

Doublemom, in legatura cu constipatia, mai folosesc si eu supozitoarele cu scopantil cand ma iau durerile noaptea dar au efect invers. Si am trecut mai mult pe pastile. Sau schimb pozitia (a miia oara), apropo, am aflat la cursul prenatal ca nu e vb de contractii daca te lasa cand schimbi pozitia.

Serj, tienm pumnii sa te pui pe picioare cat de repede si fara probleme. Pupam fatuca .

Tcelen, ce mai face Ana Maria?

Ama-kaly, tu cand nasti draga, ca te-am vazut pe la mai-iunie...?

duminica placuta
32+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Buna dimineata la gravidute si o duminica insorita!

Fetele care au nascut, am si eu o intrebare: cate kile ati dat jos dupa nastere? Ca eu la sarcina trecuta am scapat numai de 6 kile, cu tot cu copil, placenta, lichid amniotic, sange, apa din picioare si altele...restul a trebuit sa le dau jos cu greu. Iar acum am deja 15 kile luate.

Catrinel, mai stii ceva de Nicolle?

Serj, sanatate multa, sa fie bine cu tensiunea!

Va pup,
Ariadna, 37 FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

'neatza mamicutze dragutze!
Nu stiu cum ati dormit voi da eu abia m-am dat jos din pat. Si as mai fi dormit da' ma dureau soldurile de nu mai puteam sta.
Cand vad ca am trecut de la bagajele, hainutze, patuturi si carucioare la piata de zarzavat localizata in popou... ma apuca asa o jale.. Ca in ciuda durerilor, disconfortului si etc, mie imi place tare mult sa le am in burtica pe bebitze si parca imi pare rau ca se termina etapa asta... Chiar daca abia astept sa le vad si sa le pup!!
Cred ca mi s-a dus si ultimul neuron!!
anairda in tara sunt niste supozitoare care se cheama Hemorsal. De ale a zis dr. a mea ca nu am voie. Nu stiu de alte produse anti hemoroidale daca sunt ok sau nu.
kim tot la capitolul dureri in . Pai daca de la pastilele de Scobutil ma aleg cu constipatie zic io ca e de bine cand de la supozitorul Scopantil am efectul invers!!
biuta sincer de mult nu mai pot sa ma intorc in pat!! De obicei cand incerc sa ma misc imi apasa burty pe vezica si ma aleg cu o vizita la baie iar la intoarcere ma culc pe partea cealalta.
Bafta la eco!
nshiro oricat de ocupat e tati al vostru sa te tii de el sa-ti faca poze ca e mare pacat sa nu ai amintiri din perioada asta!!!
lumysti si eu mergeam cu listuta la dr. ca imi o ciuda de nu mai puteam daca uitam sa intreb ceva. Acum ca merg saptamanal la control zic eu ca nu mai am timp sa uit, da' lista tot imi fac.

Miha 34+

pozici

Mergi la inceput