Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si am si eu o rugaminte la voi...
mailurile pentru tablou, povesti si tabel, le vreau pe mailul meu. mailul comun il verific cam rarut. daca il verifica cineva si vede acolo poze pt tablou sau alte date, sa-mi dea si mie forward la mail pe adresa mea.
ancaloredana, de-asta a durat atat cu poza ta, ca nu stiam ca ai trimis acolo.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cristina asa e, nici eu nu mai stiu ce a fost.
Cat despre scos afara, asa o sa fac si eu, adica o sa mai zabovesc pe scara blocului putin.
bb_alinus eu ziceam ca o sa calesc bbul, si cand colo uite ce am facut.
Fetelor, oare cate greseli vom mai face ca mamici al primului copil? Mie deja mi-e groaza.
Camelia si eu zic -- ca ar fi bine sa mai astepti macar o luna. Plus ca e in post, nu?
Stiu ca unii mai fac si in post botezul, dar daca e o slujba religioasa, nu e mai bine sa respecti cat de cat canoanele ei? Ptr ca la masa ar fi bine sa pui numai produse de post, daca o faci pe 4 martie.
Teo multumim! !

Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

am si eu o intrebare: Doru mi-a luat de la farmacie o cutie de glucoza (ca sa ii prepar mucilagiul Ilincai) de... 500 grame. CE sa fac -- cu restul? Pot sa il pun in cafea/ceai? Oare e bun ptr sanatate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Felicia nici nu iti inchipui ce rau imi pare de Ilincuta draguta!!! In mod sigur o sa se faca bine!!! Cat despre fular la gura...eu nu sunt de acord deloc! Eu zic ca e mai rau decat fara dar...fiecare face cum crede. Daca e sa raceasca...cu fular la gura raceste direct in plamani si e mai nasol dar daca sta in carut la adapost, nu vad de ce sa ii pui fular la gurita. Dar faci cum crezi ca e mai bine ca in mod sigur stii mai bine decat noi ce e mai bine pt puiuta ta!
Amparo sa iti traiasca puii si sa fie sanatosi!!! Mai da si tu un semn de viata sa stim ca esti bine!
Miraa bine ai venit intre noi!!! Sper sa iti placa de noi si sa mai intri in discutii cu noi!
Ioana 77 imi pare rau dar nu stiu daca e ok sa nu fie trecut vaccinul. Nu ti l-a trecut deloc in carnet sau nu l-a trecut la rubrica lui? Cel mai bine poti intreba la "Parintii intreaba, parintii raspund" ca acolo intra si parinti de copii mai mari care poate au mai multa experienta, si te pot ajuta mai mult.
Lavi02. Sper sa am vesti bume si dupa cantarirea de marti seara!!!

Despre mine...ce sa va zic ...va zic mai tz un pic ca acum ma duc sa ii dau papa lui bb. Revin cu amanunte despre noi!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

dordia si tie !

Ati citit asta:
Atentie! Ca sa mai eliberam baza de date am hotarat sa stergem toate mesajele private mai vechi de o luna! Acest lucru o sa se intample wekendul viitor. Ca sa nu pierdeti mesaje importante va rugam sa va salvati informatia local pe computerul dumneavoastra!

Multumim de intelegere,
Echipda desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Mai, m-ati bagat in boala cu scosul afara la bebeiEu numai de 3 zile il scot afara mai mult timp si nu i-am pus fular la gura. I-am pus un baticut la gat, dar la gura nimic, si aici a cam batut vantul.... Eu acum ce fac? Ca si asa sunt o panicoasa si jumatate....Bebe al meu nu a dat semne ca l-ar deranja aerul, si eu il duc in brate, deci nu il protejeaza nimic la fata. Dar pe de alta parte mi se pare ciudat sa ii pun fular la gura, nu ziceati ca e mai daunator aerul umed rece?
Gogolos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Neata dragi mamici!!!

FELICIA multa sanatate Ilincutai si sa se refaca repede. Se vedea pe fetisoara ei ca prea bine nu i-a fost. Lasa ca kg. le pune ea inapoi, nici o grija!!!

ANDA, nostim tare poetul tau si a lui burtica!!! Da' cat a papat atunci??????????

Ce sperietura am tras ieri dimineata: nu i-am strans prea tare snururile de la caciulita si dimineata la 4(cand a papat) era ok dar pe la 7-8 dimineata avea caciulita pe mai mult de jumatate din fata, ii acoperea si nas si gura... mi s-au racit picioarele. Bine ca n-a fost nimic rau, Doamne fereste.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FELICIA, tare rau imi pare sa aud de Ilincutza....am vazut-o saracutza cum era......da-mi pare bine ca te-ai binedispus cu kk al meu...
Vladut al meu a mai facut un kk ca ala ieri, dar nu ma mai ingrijorez acuma. Si doarme pe burta ...nu vroia sa doarma si se fataia si scheuna si l-am pus pe burta si-a adormit instant.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna fetelor,

Vreau sa mentionez ca acesta e primul mesaj care il dau de acasa !!! Minunat e sa ai net acasa, si mai minunat e sa ai si loc la calculator, e prima oara intr-o saptamana cand sunt singura pe ascaun si singura in camera cu calculatorul...Sotul meu care de 7 ani de cand locuim impreuna nu a atins decat de 2 ori tastatura a innebunit de-a dreptul... dar ma rog, cine vorbeste, eu care am inceput sa dezvolt dependenta pentru acest forum !

Am vazut ca va puneti problema alocatiei. Eu am avut aventuri cu alocatia asta, desi e o suma mai mult decat deluzorie, am tinut NEAPARAT sa o colectez pentru ca eu dau catre stat o gramajoaie de bani iar de la stat nu am vazut niciodata NIMIC, decat amenzi de parcare, ambalate frumos in plic maro...
Postasul nostru e tare dragut ( mai ales cand era alocatia 210.000 si imi dadea 200 si apoi incepea sa caute si restul de 10 ) problema e ca nu pra ii place sa se plimbe cu liftul si incepuse sa se prefaca ca eu sunt cu bb la plimbare si imi lasa un biletel sa ma duc eu la posta. Si cum biletelul nu ateriza intotdeauna in cutie, ajungeam la posta dupa ce era trimisa pardalnica de alocatie la "centru" si deci, fa tu un drum pana in mijlocul orasului dupa ea. Bine... deci card, nene! Oricum uit sa o iau cateva luni la rand si imi aduc aminte doar cand sunt reduceri substantiale la pantofi, deci...
Mai nou alocatie = cutie de logest, macar nu mai vad mutra acra a postasului in fiecare luna, gata stres !
Am auzit ca s-a si marit la 23 de lei !
Deci pot sa cumpar si o sticla de suc si un ou kinder pe langa asigurarea ca Boscu e singurul beneficiar de pomana de la stat....

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Fetelor amatoare de mers la munte, uitati-va aici:http://www.agroturism.com/locatie.php?id=21
300 camera, 300 3 mese pe zi, mancare traditionala...
Ma duc peste 2 saptamani sa "probez" camerele pentru un team buiding pe care il organizez la serviciu. Sper numai sa fie ca in poze, sa nu patesc ca Dienutza cu masina...nu de alta dar si eu ling site-ul de vis de vreo saptamana...

Am fost la munte, la Bran, cand avea Sebi vreo cateva luni. A fost super, mai ales ca aveau aia la vila niste conditii de "4 stele" si nu am avut deloc probleme. In schimb, la mare, (Sebi avea 7 luni) l-am spalat mai mult in mare decat in baie " tocmai se defectase instalatia de incalzire apa" de vreo juma' de sezon, probabil.. Ca in 9 zile am facut dus o data cu apa calda, si aia cred ca se incalzise pe conducta pana la noi in camera...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput