Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Salut! Nu am intrat cateva zile si vad ca ati scris, nu gluma...
Sa va traiasca bebeii, ca tare frumosi mai sunt. ANDA este total baietelul tau cu burtica in sus!
Pe mine m-a pus "necuratu'" sa ma laud ce copil bun am si a inceput cu plansul noaptea de nu mai stiam ce sa-i facem nici eu, nici taica-sau. Hranit era, imbaiat era, schimbat era... Am incercat sa vedem daca il doare burtica sau altceva... S-a invatzat leganat si pace.
Am fost in vizita la si din pacate am o infectie la anexa dreapta. Am primit tratament cu antibiotic, dar mi-e teama sa-l iau, sa nu refuze copilul si putinul lapte pe care il mai dau. Sunt in dilema .

Adelina cu bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Pisi, m-am uitat pe link-ul dat de tine,(eu abia astept sa merg la munte,dar in august ca atunci are Mihai concediu), si am vazut acolo ca e 10 euro cazarea si 10 euro 3 mese,dar tu zici ca e 30 RON.Cum asa? E mai ieftin acum,ca e iarna? Sau ca mergeti grup? Sa ne zici ce ai vizitat ca eu as vrea sa merg in zona dar nu vreau sa ma plictisesc acolo,vreau sa am ce vizita.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutari la mamici si bebici sarut sarut
In sfarsit am reusit si eu sa ajung vineri la gineco, totul e super bine, chiar doc facea misto si se uita pe burta mea sa vada daca nu cumva mi-a facut cezariana si nu se mai vede
Si se intreba retoric....tu ai avut cerclaj?....sigur?....Avem si verde la "dunga dunga" acuma timp sa avem, adica sa ne dea verde si fimea . De luni trecem pe Exluton, cat alaptez, iar dupa ce termin cu alaptatul si dupa prima menstruatie putem pune si steriletul.

In rest, Miruna vad ca si-a revenit cu somnul, si si-a stabilizat si programul, in sensul ca mananca la 4 ore, si a renuntat deja la masa de la 2 noaptea, acuma mananca la 10-14-18-22-6. Pe la 3.30 se trezeste in fiecare noapte si chitaie, trebuie sa o tin de manute si sa o legan ptuin in pat si adoarme la loc pana la 6. Apoi papa si culcarea din nou pana la 10 FIX ( zici ca are ceas in fund )dar de data asta la mami in pat.
De colici i-am luat Colic Baby si pana acuma vad ca e bun. Ii dau 5 ml seara ca o si calmeaza, iar restul il impart cate 2.5 ml la fiecare masa. Deocamdata am inceract abia o zi si vad ca merge. Am renuntat la Sab ca-i facea mai mult rau decat bine, eventual o sa suplimentez cu Bonisan daca nu merge cu siropul. Dar e mult mai bine fata de cum era.
Maine vb si cu pediatra sa vedem cand mergem la vaccin, marti sau miercuri, sper sa fie bine dupa aia, mi-e o frica de mor. Apropo, a facut cineva la bebe HIBERIX? Eram curioasa cum a reactionat.

FELICIA, insanatosire grabnica Ilincai, sincer nu cred ca a racit la botez, mai repede inclin sa cred ca au aparut probl de la diferenta de temp intre cum o ti in casa si minusurile de afara. Eu cand am scos-o zilele astea mai friguroase, am pus-o in marsupiu cu fata spre mine si i-am pus si fularul pe fata, asta preventiv, cu toate ca nici eu nu sunt de acord cu fularul pe ochi pt ca atunci cand respira se umezeste si cred ca mai rau ii face sa respire aerul ala umed.

PISCHI, asta e motivul ptr care nu i-am pus niciodata Mirunei caciula noaptea, decat sa nu dorm de frica ca se sufoca cu ea, mai bine deloc, mai ales ca si la maternitate ii tineau tot fara si s-a obisnui asa.

Pupici si we placut

Madau si Miruna (15 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Leea, eu uneori doar ma mulg, fara sa-l asez la sin, caci daca ii dau prima data sinul oricum nu-l goleste, suge cinci minute ce vine rapid, si apoi il refuza, iar eu nu am timp dupa aceea sa ma mulg caci plinge bietul de foame! Asa ca , doar dimineata il pun inainte la sin si apoi ma mulg( am ceva timp caci dimineata e fff somnoros si pina ma mulg il pacalesc cu suzi).Nu stiu cit o sa mai rezist cu mulsul, ca ma dor sfircurile de innebunesc, dar ce nu face o mama ptr copilas! Vreau sa rezist macar pina la 3 luni, apoi il intarc!
In principiu, eu produc in jur de 300 ml lapte pe zi!ceea ce e fff putin!Dupa fiecare muls ii dau completare Humana ha1.
Tu cum stai cu lap-lap? Cit iti papa?

Fetele, (bune la matematica), cum se face conversia din grame in ml!
Tot timpul , in scoala, am fugit de transformari!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)

pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am ajuns la mesaj 101, si am primit si eu o steluta

Adelina, pediatra mea zice ca antibioticul reduca cantitatea de lapte asa ca din putinul care-l ai ai grija sa nu ramii fara!
Cam cit laptic ii dai de la tine si ce ii dai in completare!

pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Bebe Albert ia de la mine cam 2 mese pe zi din 6. Asta inseamna o treime. Dar au fost zile cand a refuzat de tot sanul. Mi-e teama sa nu se intample din nou fenomenul.

Adelina cu bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Sa va spun despre noi acuma!!!

Am fost azinoapte la party, si am dormit doar 5 ore adunate dar ma simt foarte bine ca m-am distrat si am dansat de la 12 la 4 continuu!!
Noki sa sti ca am dansat si pentru tine!!! BB a fost un cuminte care s-a trezit azi dimineata la 7 si apoi a adormit ca un ingeras la loc!!! Asa ca am prins si eu 5 ore de somn cum va spuneam.

Acum va pup si mai vb si maine ca las locul sotului la calculator!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Teo, imi cer scuze. Nu mai am vreme sa ma uit inapoi cine o fi fost... Ideea ramane, insa.

Cristina, merci. Am sa vad ce pot face. Cand voi avea timp sa merg acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Catutza, am vorbit cu omu' si astea preturi mi le-a prezentat; probabil ca pe net sunt preturi in euro pt vizitatorii din strainatate , sau poate ca sunt preturi de sezon.. desi la munte sezon e si iarna.. sau mai degraba iarna?!
Eu i-am cerut preturi pentru un weekend, deci banuiesc ca nu exista si alte preturi; pentru grup mi-a facut discount de la preturile astea, destul de bun discountul, in lus mi-a pus la dispozitie intreaga vila desi nu vor folosi decat 11 camere.
Am sa iti dau amanunte despre ce am, vazut acolo LIVE, dupa ce ne vom duce.Adica peste 2 saptamini.

Stiu ca voi comite o CRIMA, dar nu va puneti sanatatea in pericol ( de ex. sa nu va lati medicamentele prescrise ) de frica ca nu veti mai putea alapta ! Copilul poate sa nu fie afectat, iar daca nu mai puteti alapta ii veti oferi formula + o mamica sanatoasa...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Silvia, am si eu o rugaminte la tine:

Poti sa-mi spui si mie ce alt contraceptiv , in afara de exluton, pot lua in alaptare? Aici nu gasesc exluton!

Poze

Mergi la inceput