Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana75 spune:
Ina, imi pare rau ca nu scapati de diaree. Biotics Baby-ul contine bifidushi, atit. Ca un iaurt pentru copii. Se gaseste la aproape orice farmacie, costa in jur de 10 lei - 10 plicuri.
Am facut o duma

. Am sunat pe una din voi, crezind ca sun la cristina (cge), sa-i zic de sedinta de la cresa (eu asa aveam salvat numarul in telefon). Mi-am dat seama dupa ce am vorbit ca nu e Cristina, nu era vocea ei. Nu stiu la cine am sunat, nu am curaj sa ma uit din nou pe numarul ala cu ghinion
. Imi cer scuze ca am derajat respectiva mamica

.
Am fost la cresa la sedinta, foarte foarte multi parinti, ne-a placut.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mysweetest spune:
Felicitari Irina pentru schimbare!
Felitari Oana pt. kg lui Andrew..putem face topul celor mai grei bbei..iar Andrew e pe primul loc la distanta de restul copiilor
.
E
bieb cu lingurita!
Nicole da Milumil 2 contine zahar.
Ioana multumim pentru detaliile legate de lactan topfer..asteptam detalii.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
mysweetest spune:
Felicitari Irina pentru schimbare!
Felitari Oana pt. kg lui Andrew..putem face topul celor mai grei bbei..iar Andrew e pe primul loc la distanta de restul copiilor
.
E
bibe cu lingurita!
Nicole da Milumil 2 contine zahar.
Ioana multumim pentru detaliile legate de lactan topfer..asteptam detalii.
Marlena & mysweetest
uite atat de mari suntem
b_irina_c spune:
Fetelor multumesc de felicitari
sa stiti ca nu-mi mai incap in piele
. (Vera am fost la taclale cu finii si apoi am fost sa-i plimb in Mall
).
Vladut e mult mai bine azi. Aseara a mancat pana la 12 noaptea din h in ora cate 100, 120 si 130 ml. Apoi la 4 iar papaica, doar 100. Dar azi e in forma maxima, a zis "ta-ta-ta-ta". Sa nu va zic ca ta-su a lacrimat de fericire. De vreo 2 zile e tare vorbaret (o multime de sunete noi, mor de dragul lui). E bestial
!
Vio, Diana v-am vazut odorul. Si chiar sta in picioare asa sprijinit de patut? E superb
. Va asteptam mai des.
Ina sper sa scapati repede de diaree. Bioticsul regleaza scaunele (diareice sau rare) si e bun sa daca ia bb antibiotice (contine lactobacillus acidophilus). Si o cutie cu 10 plicuri si e cam 10 lei noi.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
gabiarama spune:
Ioana , felicitari pentru Mirunica dintzoshica !
Ina imi pare rau ca Ilinca e mai rau .Sarurile de hidratare sunt foarte bune in situatia ei .Ceai de menta neindulcit ai incercat?
Stiu ca laptele ar trebui exclus din alimentatie cind e vorba de diaree .Ai putea sa ii dai lapte formula HN .
Oana , ma bucur ca mai auzim vesti despre tine si Andrew .
Felicitari fetelor care reusesc sa dea si examene si sa aiba grija si de bb,si de casa si de sot .Si sa ne mai dea si noua vesti despre ele .
Marlena ,play gym -ul pe care il ai tu scoate si ceva sunete ?
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
anirim spune:
Salutari,
La multi ani si multa sanatate-MONICA MARIA (ANCADM).
MULTUMIM PT URARILE DE SANATATE.
IOANA : merge si catarama, metal sa fie , 
Anirim si Andutzu
anirim spune:
Codruta_grg : inseamna ca nu am nici o sansa sa gasesc jucariile?!!!![]()
Si eu ce o sa-i iau nepotelului meu la botez?
. Chiar vroiam sa vin duminica in Bucuresti pe la Metro, Cora....
Anirim si Andutzu
codruta_grg spune:
anirim, incerca sa cumperi online, poate gasesti asa. pe: buburuza, bebelusul tau, reclamamascata, vezi tu......da o cautare cu google.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
mysweetest spune:
Gabiarama da are un buton ca o bulina iar la apasarea lui incepe o melodie.
Felciitari Vladut pentru ta-ta-ta 
!
Marlena & mysweetest
uite atat de mari suntem
codruta_grg spune:
Irina, chiar a zis ta-ta-ta?? Felicitari 

Noi inca asteptam .....Cred ca Petra nu o sa zica ta-ta vreo 2 saptamani, ca nu-i acasa...![]()
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski