Copilasi nov-dec 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna seara dragele mele....pupam toti copilashii!!!!
Ne-am intors de la MOreni, unde ne-am pupat si iubit feciorul, cunoscut pe aici drept" Alba-ca-zapada"! suntem derutati, destul de tristi si cu speranta in suflet ca in curand o sa il putem lua acasa din nou...PAul in principiu e foarte bine, mananca mancare bine, lapte mai deloc, nu racit, nu cu probleme, e foarte vioi, dar sta si cumintel in tarc si se joaca! ne iubeste si el mult, simte cand plecam, dumninica de ex. nu vrea sa doarma si la plecare, vrea la noi in brate si pune capushorul pe umarul nostru iar noi suferim de nu se poate! in fine, se linisteste repede dupa, de noi e mai greu.
AM sa pun in seara asta poze facute ieri si azi!

AM vazut o zapacita frumoasa foc in poze, m-am topit dupa zambetul ei ghidush, e superfotogenica!!! OTI, ai mama cu ce te mandri!!!! Poza ASTA m-a dat gata! tu cum mai esti??

AM citit patzania Arisei si m-am amuzat, cu gandul ca e posibil ca si eu sa patesc asa cand s-o face Paul mai mare, adevarul e ca da semne de puturoshila rau de tot....mey, IONELA, lui Paul ii e lene sa si mestece mancarea din gura!!! sta ca cu gura plina si mesteca doar in momententul in care ii bag peste si vede ca nu are de ales! ...ei sa fie sanatoshi, nu??!!!!

Silviu are grija ca portofelul lui mami sa se hidrateze , copilul aista e formidabil!!!! mi se pare ca are o inima maaaaaare ca mami lui, are pe cine moshteni cu marinimia!!!! deci, mami bucura-te, SIlviu e cat se poate de bine intentionat!!!!

L-am admirat in poze si pe Alexander, o mandrete de baiat, un voinicel ce mai!!!! MI-a placut mult poza" Facem oameni de zapada"! cred ca v-ati simtit foarte bine la Munte!! am si eu o intrebare: cam ce manca Alexander la munte??? el mananca pasat sau ....cum???

Paul azi a manact pasat prima masa, ca ma saturasem sa ii dau prin blender si a papat cu brio!!!! aaaaa, mey, uitam si eu sa va spun ceva foarte importan tpentru noi!!! AVEM DOI DINTISORI SUS!!!!!

Incerc sa pun poze...pupici

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

POZE DIN WEEKEND

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna seara!

Noi tocmai am ajuns de la sanius si suntem franti de oboseala! Am crezut ca inconjurat de copii si de sanii multe o sa vrea sa mearga singurel,dar n-am avut nici o sansa.In rest,trecand peste aspectul caratului in brate(dar poate asa am mai dat si eu vreo 2 kile jos!)totul a fost minunat.Ne-am dat cu sania,ne-am tavalit prin zapada,am cazut si cu fata in zapada...
Acum ma duc sa dau de mancare la copil si revin.
Va pup!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, ti-am vazut mai printul, pare tare cumintel, pe langa Ana,si are o salopetica tare haioasa. Are Paulica niste ochi mari si frumosi, si numai plangeti atata ca nu rezolvati nimic, ei nu simt despartirea precum noi si mai ales ca au persoane care ii iubesc alturi de ei. Deci, fiti tari si cariera este importanta si este bine ca trageti tare acum cat sunteti tineri.
Am mai pus poze acum cateva minute cum sare pe canapea. Sunt tare fericita ca am primit filmulete cu Ana, cum face ea curat prin casa.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

DOamneeeeeeeeeeeeee!!!! am ramas mai intai muta de uimire, apoi am ras, si apoi ma minunam iar!!! in ordine aasta!!! OTI, mey, cand am vazut-o ce acrobatii faace ANA, mi-am zis ca ea incearca sa spuna ca de fapt, ii place sa o duci la circ, mey, asa ca, la vara, te asteptam sa ducem draga, copiii la circ, sa vada de toate, poate ii arata si lui Paul ceva miscari noi!!! Mey, Oti, cum naiba se face ca tot tu ma incurajezi???? off, ai dreptate, hai sa fim tari, ca tot pentru ei facem si de fapt, nu numai pt ei, pentru familie!!! Multam de aprecieri, nici cu fie-ta nu mi-e rushine, la ce ochi albastri are si ce gene intoarse, o sa franga multe inimi!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

OTI, ma uitam l apozele din COra, si ce vad???? pe ANA in actiune!!! ...m-a mai impresionat o poza cu fie-ta in care e superdulce!!! uite Aici

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Otilia,i-am aratat lui Radu pozele cu Ana,ti-am mai zis ca-i place la maxim.I-am zis "uite-o mami pe Ana" si el repede : "ANA!ANA!ANA!"

A fost foarte misto faza,cred ca ti-ar fi placut.

Felis,despre ce gramatica noua e vorba?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

onita

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Jasmine, ma bucur ca l-am facut pe Radu sa zambeasca, de fapt nu eu, Ana. Cat despre noile reguli de ortografie, sunt destul de ciudatele si se folosesc din toamna. Uite o discutie pe forum legata de subiectul acesta http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68741.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by roserb

[red]Comportamentul nostru fata de ea e acelasi, deci daca o perioada a fost OK, ar trebui sa fie si in continuare, nu?

Ma gandesc ca metodele si modalitatile noastre, ca parinti, trebuie sa se modifice in functie de comportamentul copilului. O vad ca vesnicul duet: actiune-reactiune.
Daca ce ai folost pana aucm nu ma ida roade, poate trebuei sa schimbi metodele, abordarea etc. Bianca s-a marit si automat capacitatea ei de a intelege lucrurile a evoluat si probabi lca ce tinea pana acum nu mai tine de acum incolo, poate metodele nu mai sunt suficient de motivante pentru ea...
Just an opinion...

.......in 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput