Copilasi nov-dec 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Hello prietene si prieteni
Am pus si noi niste pozici noi noute ca sa nu ne uitati.Ne intoarcem mai tarziu pt niste pareri si comentarii vis-a-vis de ce sa discutat, acum fug la cumparaturi si sala.
Un w-end inzapezit adca va place, noi suntem innebuniti si vrem cu sania.

pupici

dupa 1 anisor-noi noute

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna fetelor !!!
Iar intru asa rapid sa va salut si sa va cer niste pareri referitor la faptul ca as vrea sa merg de la 1 aprilie la serviciu . Paula o sa aiba atunci 1.4 ani si o sa ramana cu bunicutza ccc acasa . Cele care ati inceput mai repede serviciul cum v-ati /va descurcati? E mai greu ? Aveti timp sa faceti de toate , adica mancare,curatzenie,cumparaturi, iesit cu copiasii la aer - tinand cont de faptul ca va veni vremea calduroasa ? Timp pentru voi mai aveti ?
Eu sunt foarte optimista si zic ca ma voi descurca , acuma va rog sa mai ziceti si voi cum vi se pare , cum va descurcati !!!

Astept parerile voastre !!!

Sa aveti o zi minunata !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Helau! Helau!

Mey noi azi am facut o plimbare pe cinste, in zapada (ca la noi s-a pus pe iarna), tare mult i-a placut puiului, mai ales ca am avut-o cu noi si pe catzica familiei, care acum sta la bunici...au alergat prin zapada...s-au trantit....ne-am dat in balansoar, in leagan...era epuizat, acum dupa o masa copioasa inca se mai joaca, dar mergem curand la somnic. Am facut si poze, dar pozele noastre apar mai greu

Am reusit sa vad poze cu Ken, nou improprietarit si se vede ca-i place tare si se simte bine, cu Ana sugubeatza, mey ce oki are fetituca asta ...acum vizionam un "alintat" de Alexander si el proprietar de casa si vrem sa ne mai uitam si la Matei de Daniela. m citit si nazdravaniile cucuietelor...
De Viovio si Bianca mai stiti ceva? Asteptau analize...si?!

I-am imbracat casuta cu hartie cu ursuleti, si-i pupa, si-i mangaie...ce ne bucuram ca am deschis galeria casutelor...a noastra e mai rustica , dar o sa punem poze cu ea renovata , arata ca un cadou imens ...incepem sa avem si mobilier si biblioteca...parc de masini ... ce sa mai

va si ne mai auzim

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Hello prietene si prieteni
Am pus si noi niste pozici noi noute ca sa nu ne uitati.Ne intoarcem mai tarziu pt niste pareri si comentarii vis-a-vis de ce sa discutat, acum fug la cumparaturi si sala.
Un w-end inzapezit adca va place, noi suntem innebuniti si vrem cu sania.

pupici

dupa 1 anisor-noi noute

Miki si Alexander (12.12.04)

Am vazut superpooozeeee.
Miki cred ca esti tare mandra de el. E un frumos si un scumpel. In pozele in care face yoga iti vine sa-l mananci de burtica lui ...
Pupicei.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Ma intorc sa spun asa: Alexander este de coma cand face yoga , cand bea sub masa este exact scena de film , iar burtica lui fara griji e f respectabila . Si cea cu rufele...sunt ffff faine, o sa se amuze copios cand va fi mare si le va vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MIKI ... sunt superbe pozele, frumos baiat... Cel ma mult mi-au placut cea cu yoga si cea cand e in masina de spalat...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miki, sunteti niste frumoasi. Mie imi place poza cu voi pe partie, poate pentru ca poftesc la zapada. Cum este la servici?
Anacezara, este bunicuta ta sau mama ta. Te intreb pentru ca mama face cu greu fata neastamparatei mele.
Felis, eu am inteles ca taratele se pun intr-un sac si acela in apa fierbinte. De clatit, nu stiu daca se poate ca altfel care mai este tratamentul. Poate intai speli copilul cu sapun si dupa aceea baita cu tarate.

Mai vad ca se improprietaresc copii astia, care mai de care. Sa petreaca cat mai bine in casute!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Dragelor, o sa reiau chestia cu taratele:
1. se ia un saculet din panza (eu am luat un scutec din finet 50 x 50 cm) si puneti in el tarate, cam... 1/2 kg, sau vedeti si voi, cat incape in saculetul respectiv... Se leaga bine saculetul / scutecul, ca sa nu iasa taratele in timpul baitei;
2. se fierbe in prealabil apa pentru baita copilului si se pune in cadita, dar mai lasati in oala inca niste apa ca sa puteti opari taratele din saculet.
3. Se oparesc taratele (se scufunda pret de cateva secunde saculetul in apa care fierbe), dupa care se pune saculetul cu totul, fara sa il desfaceti, in cadita cu apa copilului;
4. Se lasa acolo saculetul, iar baia incepeti s-o faceti cand apa a ajuns la temperatura optima iar taratele din saculet au lasat in apa un mucilagiu.
4. Nu se foloseste sapun, sampon sau alte alea pana nu ii trece dermatita (ca doar nu sunt "jegosi" mititeii...), dar folositi saculetul cu tarate pe post de burete.
5. nu se limpezeste, ca nu e cazul;
6. unii pun in baia de tarate si un ou... Eu nu am pus, dar nu vad de ce ar fi rau...
7. baia asta se face odata la trei zile (adica trei zile nu, una da), dar noi am mers in paralel si cu crema aceea cu ichtiol (detalii la cerere).
8. dupa ce s-a terminat baita, aruncati taratele si spalati bine saculetul ca sa-l folositi si data viitoare.

PS Am mai pus o poza cu Matei si cu verisoara lui - Alexia (fetita lui frati-miu), care e mai mica decat el cu doua saptamani (7 dec.2004). http://image64.webshots.com/64/5/75/10/2925575100085697606BxPYlC_ph.jpg

Va pupam!!!!!!

Daniela

http://community.webshots.com/user/Daniela_Gina

Relatia mea cu oamenii s-a schimbat: acum sunt mama unuia dintre ei...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS
Da eu nu-mi pot inchipui cum faci tu acea baie cu tarate ...lui Matei... Poate sunt eu ... Da cum il clatesti?

Felis, cand Vladut era mic-mic a facut piodermita, si asa l-am scapat cu baita cu tarate. Eu fierbeam taratea de grau (cam o mana intr-o oala de 2 l apa) timp de 1 ora (se poate si fara sa fie atata fiarta) mai puneam un pic de musetel si un pic de pelin si apoi ceaiul asta il strecuram si apa o turnam in baita...avea o piele catifelata...i-am facut asa baie pana la 3 luni. Da' asa am mai auzit si eu, cum spune Daniela, cu saculteatza de tarate. Stii, are efectul mastii de fata de la noi, cand vrem sa ne facem mumoase

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Miki,ai o frumusete de copil ,sa-ti traiasca !
Anacezara,eu sint veterana in cimpul muncii ,de cind avea Andrei 5 luni ;sigur ca o sa te descurci ,la mine am lasat-o mai moale cu ordinea prin casa ,la coafor sau cosmetica ajung mai greu ,la sala din joi in pasti ,dar asta pt ca tot timpul liber de care mai dispun vreau sa-l impart cu Andreiucu ' .
Eu plec miine o sapt la ski ,sa nu scrieti prea mult ca sa am timp sa recuperez !

Mergi la inceput