Bebelusi de mai-iunie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Elisor-suntem alaturi de tine.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lucas pana luni nu am cum sa merg la medic .Sa va fac poza sa vedeti ce este nu am la ce ca numai la palpat se simte nodulul(galma).Deja cred ca pana luni ma dau cu capul de pereti.

Elisor sunt alaturi de tine dar chiar nu poti spune ce are Bianca .La fel cum a zis si Lucas ne organizam si poate reusim ceva.Nu uita ca si lui Cornelia o doctorita faimoasa nu stiu ce diagnostic ia dat lui Stefanel si uite acuma ce baiat mare este.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Elisor pentru tine si Bianca!
Ce frumos a fost si astazi afara! Dar, cum a zis si Ioana, soare cu dinti. Oricum de mult nu am mai facut plimbari de 2 ore.
Si Cristina mea s-a ales cu o groaza de lucrusoare tricotate de mama, bunica, nasa si vecina noastra. Toate sunt utile, mai ales ciocii, daca stiti ce sunt aia.
Aoleu, Lucas! Noi ce le mai dam sa manance la copii? Eu stau la curte. Ma apuc sa cresc gaini!
A propos de povestile soacrelor despre feciorii lor! Sotul meu, feciorul soacrei mele, a mers in picioare la 7 luni si il tinea in ham sa nu o ia la fuga!
De aia nu se da acum jos din masina, ca e satul de mers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Azi am lipsit de la prezentza, dar salutam mai tirziu, adica acum.

LA MULTZI ANI PENTRU PITICII CRISTIAN-TUDOR, SERGIU-MIHAI, FREYA, TIMEEA, ADINA

ioanailincam scump de tot ariciul tau si ce de-a par areeeee. Aaaaa, aratoase si cartofile soacrei, mi s-a umplut gura cu...

loreen, ricota e un fel de urda de-a noastra, eu ii dai Isabellei si manincaaaaa, ulala, ce-i place.

mstroie nici Isabella nu merge in patru labe, sta in funduletz, se asaza pe burta, dar in 4 labe nu vrea. Cind stau linga ea, se prinde de hainele mele si se ridica in picioare si urlaaa cind o asez jos, se ridica iar in picioare si tot asha. Eu am o plapumioara pe care sta Isabella, o asez jos, dar nimic, nimic.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor, sanatate Biancai, hai sus, curaj ca sintem alaturi de tine, ai sa vezi ca totul trece si nu-i nimic grav.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

gusta, relax, chiar nu ai de ce sa te dai cu capul de pereti, adica nu e urgentza. trebuie sa te duci sa-ti de-a nu`s ce sirop, pastila si se resoarbe in timp.si cica regim, sau ma rog, neshte chestii sa manince.
laura, eu inca nu i-am dat din magazin. m-am dus la un taran, i-am zis gituie 4-5 pui, i-am platit si am de atunci, adica din noiembrie. si am pus in pungutze mici, cite o bucatica cit maninca el la o masa. cred ca daca te duci prin piatza gasesti pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

pt Elisor si Bianca
elisor poate daca vorbesti cu noi te mai descarci si tu. nu poti tzine in tine la nesfarsit. poate gasim si o solutie la problema. pleaseeeee

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Seara buna si de la noi!
Multa sanatate copilasilor cu probleme. Ne rugam sa fie bine.
Am inceput sa-mi pun si eu intrebari referitor la David ca are 8,5 luni si inca nu se ridica singur in funduletz, nu prea sta pe picioare si nu merge nici de-a "busilea". Doar se ridica in poz de patru labe se balanseaza de cateva ori si apoi se intinde din nou pe burta. Sa merg la dr. cu el?

LA MULTZI ANI PENTRU PITICII CRISTIAN-TUDOR, SERGIU-MIHAI, FREYA, TIMEEA, ADINA!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

nu mai e nimeni pe aici?

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Margott, nici Matei nu se ridica in funduletz, no way 4 labe, tot asa se pozitioneaza in 4 si apoi, zbang pe burta si cu minile si picioarele in sus, de stat singur in picioare nici vorba. eu am fost la doctor. l-a bufnit risul: iar mi-a spus ca fiecare copil are ritmul lui. si sa am rabdare!
azi am luat premergator, cind il pun in el urla, dupa multe chinuieli merge cu spatele, daca am dat banii degeaba pe premergator cred ca si-o cam ia d-nul Matei.
aaaaaaaa, sa nu uit, nu se ridica in patutz, si nici pa nu spune, ca m-am chinuit cu el, el stie sa se uite la lumina, sa de-a pe spate cind nu-i convine ceva, sa se certe cu noi.(da cica astea nu se pun)

Mergi la inceput